Assortimentspecialist

Solliciteer nu

Assortimentspecialist

Altijd op de hoogte van alle ins en outs van de smartphonewereld!


Fulltime | 40 u/w | hbo/wo-niveau | Hoofdkantoor Groningen

Jij bepaalt samen met je team wat het assortiment van Belsimpel wordt!

Als assortimentspecialist van de snelst groeiende telecomwinkel van Nederland kunnen we op jou rekenen: jij vindt het leuk om namens het bedrijf keuzes en analyses te maken over nieuwe producten in onze markt. Je zorgt ervoor dat ons assortiment up-to-date is, houdt het smartphonenieuws nauw in de gaten en zorgt ervoor dat we op de hoogte zijn van de aankomende releases. Kortom: je bent samen met je team eindverantwoordelijk voor alles rondom de invulling van ons assortiment!

Wat ga je doen?

Als assortimentspecialist in Team Category Management Producten zorg jij er ten eerste natuurlijk voor dat wij altijd een up-to-date assortiment hebben. Dankzij jou staat alles met de juiste specificaties, afbeeldingen en prijzen op tijd online en weten onze klanten dankzij de informatie op onze productpagina’s precies wat ze kopen! Samen met je team zorg je ervoor dat Belsimpel altijd op de hoogte is van de nieuwste smartphones en toffe gadgets die eraan komen. Je hoeft zeker geen productexpert te zijn wanneer je bij ons aan boord komt, maar omdat je veel met tech aan de slag gaat is het wel belangrijk dat je hier interesse in hebt.

Verder houd je ook het het laatste smartphonenieuws in de gaten en je bent zelf ook nauw betrokken bij wat er uiteindelijk in ons ruime assortiment opgenomen wordt. De producten waar je mee bezig bent zie je niet alleen op je computerscherm; je test ook samples die fabrikanten opsturen en ziet veel nieuwe producten op je bureau langskomen, van de nieuwste Samsung-telefoons tot de coolste oordopjes van Apple. Op deze manier voorzie jij met je team, je collega’s altijd van een goed advies over telefoons, tablets, koptelefoons en meer! Als Team Inkoop aan jou vraagt of een nieuw product van een leverancier interessant is, sta jij met een goed antwoord klaar. En Team Zakelijk kan altijd bij jou terecht om namens een klant te vragen wat nou de beste telefoon voor zijn/haar bedrijf is.

Als assortimentspecialist heb je nauw contact met fabrikanten over hun assortiment. Je krijgt veel informatie doorgestuurd over nieuwe producten die uitgebracht worden en je benadert ook zelf fabrikanten actief om ervoor te zorgen dat wij altijd op de hoogte zijn van aankomende releases. Je hebt veel contact per mail met fabrikanten, maar haakt ook aan bij meetings met partners wanneer ze bijvoorbeeld een nieuwe telefoon aan ons presenteren. Daarnaast ben jij degene die bij een grote Samsung-release naar het kantoor van de fabrikant gaat om de allernieuwste Galaxy-telefoon te testen en er een vette video over te maken met het Video-team. 

Naast het dagelijkse reilen en zeilen werk je ook aan grotere projecten. Dankzij het brede takenpakket zijn er veel kansen om jouw interesses en skills toe te passen in de verschillende typen projecten. Zo kun je je bezig houden om werkwijzen in je team te optimaliseren, klanten van betere informatie over onze producten te voorzien, contact met partners te onderhouden of het assortiment te verbeteren. Zo ziet geen dag er hetzelfde uit!

Zo kan je dag eruitzien

Nadat Bram koffie voor het hele team gehaald heeft, begin je met een dagstart met je team. Jullie bespreken wat iedereen gaat doen en met welke belangrijke launches rekening moet worden gehouden. Zo zorgt Jelle ervoor dat de nieuwe Xiaomi-telefoons live komen te staan en hij schrijft een script voor een reviewvideo die jij ’s middags gaat opnemen. Bram maakt een nieuwsbericht over een aantal nieuwe Garmin-smartwatches en beantwoordt vragen van collega’s in de team-mailbox. Zelf heb je een overleg met Team Inkoop staan over een nieuw telefoonmerk dat je wilt toevoegen aan het assortiment en mail je verschillende fabrikanten om te vragen of ze al informatie hebben over hun aankomende producten. Van Team Verzenden & Bezorgen krijg je een seintje dat het sample voor de nieuwe Xiaomi binnen is en je probeert het toestel samen met Jelle uit. Vervolgens doe je nog wat wijzigingen in het videoscript dat klaar staat, omdat het je opgevallen is dat het beeldscherm toch wel een stuk beter is dan verwacht.

Na een lunch met je team op het zonnige dakterras, ga je naar de Belsimpel-studio om samen met Tjomme van Team Video de geplande reviewvideo op te nemen. Je bent in vorm en in 3 takes staat je presentatie van het nieuwe toestel erop. Zodra je weer achter je bureau zit komt Lisa van Team Inkoop Accessoires naar je toe: er zijn onverwachts een aantal nieuwe koptelefoons aangekondigd die absoluut niet kunnen ontbreken in ons assortiment. Samen met Jelle en Bram maak je de nieuwe producten snel aan en zet je ze op de website, zodat wij een van de eerste winkels zijn die deze koptelefoons aanbieden. Je sluit de dag weer samen met je team af en gaat nog even door naar de kantine voor een welverdiend biertje en een potje tafeltennis. 

Wat kun je van ons verwachten?

Arbeidsvoorwaarden

 Een goed salaris dat met je mee groeit.

Een gunstige pensioenregeling.

Veel benefits, zoals kortingen en sportmomenten met collega's. 

Gezelligheid

750 collega's met dezelfde werkdrive.

Teamuitjes, bedrijfsfeesten en VrijMiBo's

Een sloep om te varen door de Groningse grachten.


Ontwikkelmogelijkheden

 Persoonlijke ontwikkeling staat voorop.

Trainingen, 1-op-1 begeleiding, intervisie. Zoveel uitdaging en verantwoordelijkheid als je aan kan.

Werk & privé

Werken in het centrum van Groningen.

Training voor een goede werk-privébalans.

Flexibele starttijden & af en toe thuiswerken.

 


Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO-opleiding (of hebt dit denkniveau wel, maar baalt dat er nergens een studie is in Smartphone-wetenschap).
  • Jij werkt erg secuur en precies.
  • Je bent bereid om 40 uur per week te werken.
  • Je hebt affiniteit met telefoons en tech trends.
  • Het omzetten van die kennis in een begrijpelijke, aantrekkelijke tekst is een eitje voor jou en je beheerst de Nederlandse taal goed.

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier.

Belsimpel Festival 2021

Ben jij er volgend jaar ook bij?