Business Developer: Insuretech specialist

Solliciteer nu

Business Developer: InsureTech specialist

Signaleer de bottlenecks, optimaliseer processen en implementeer de oplossingen

Fulltime | 36-40 u/w | wo-niveau | Hoofdkantoor Groningen

Ambitie & out-of-the-box denken.

De Belsimpel cultuur ademt het continue doorvoeren van verbeteringen. Dit heeft ons gebracht waar we vandaag de dag zijn en legt de basis voor toekomstige groei. Als business developer vervul je hierin een cruciale rol. Elke dag zoek je naar kansen om Belsimpel en onze spin-off’s beter te maken en verder te laten groeien in de Mobiele Wereld, maar soms ook daarbuiten. We vinden dat het altijd beter kan. We proberen maximale impact te hebben op onze collega’s en klanten en helpen teams het werk leuker, slimmer en efficiënter te maken.


Wat doe je als Business Developer: InsureTech specialist?

Je wordt als InsureTech specialist onderdeel van het Tulip Assist team; een groeiend team van fanatieke mensen die de verzekeringsmarkt willen veranderen. Iedere dag werken we samen hard aan onze digitale innovaties en verzekeringsproducten waarbij wij de klant op plek één zetten. Het Business Development van Tulip Assist bestaat uit een mix van studerende, net-afgestudeerde en ervaren collega’s van verschillende nationaliteiten en studieachtergronden. Als spin-off van Belsimpel zitten we samen in hetzelfde pand aan de Grote Markt en hebben we gezamenlijke borrels, feestjes en activiteiten. Door de platte structuur krijg je veel verantwoordelijkheid en bespreek je jouw bevindingen regelmatig met Jeroen & Jeroen, de oprichters van Belsimpel en Tulip Assist. Verder hanteren we geen strikte functiescheidingen, maar stemmen we je werkzaamheden af op je persoonlijke vaardigheden en wensen. Functie overschrijdende werkzaamheden om je persoonlijk te ontwikkelen zijn dus zeker mogelijk!

Het Business Development Team

Het Business Development team bestaat uit een ambitieuze groep collega’s met verschillende achtergronden en specialisaties. Afhankelijk van wat je leuk vindt en waar je goed in bent kiezen we projecten die goed bij je passen of juist wat extra uitdaging bieden. Bekijk daarom ook de andere vacatures binnen het Business Development team!

Zo kan je dag eruitzien 

Als InsureTech-bedrijf ontwikkelen we binnen Tulip Assist alles zelf, zoals onze backoffice, klantportalen en website. Jij bent van A tot Z betrokken bij alle verander- en verbeterprojecten. Samen met onze eigen verzekeraar ontwikkel je digitale verzekeringsproducten die we zowel in Nederland als internationaal verkopen via het Belsimpel en Gomibo platform, maar ook via andere verkopers. Als InsureTech specialist ga je aan de slag met uiteenlopende projecten om Tulip Assist naar een hoger niveau te tillen en internationaal verder uit te rollen. De projecten die jij gaat uitvoeren variëren van bijvoorbeeld het optimaliseren van onze klantenservice voor internationale gesprekken tot aan het uitdenken van onze claimprocessen om de claims voor onze klanten nog beter in behandeling te kunnen nemen en alles wat hier tussen zit. Het is een unieke kans om jezelf te ontwikkelen en tegelijkertijd bij te dragen aan het succes van Belsimpel en Tulip Assist.

Je herontwerpt het retourproces zodat gerepareerde toestellen nog sneller bij de klant kunnen zijn. Terwijl je dat doet kom je een mogelijke verbetering aan het automatische claims-systeem tegen die je voorstelt in het weekoverleg met je team. Als team zijn we verantwoordelijk voor de uitbreiding van Tulip Assist in andere Europese landen en regel je alles om snelle stappen te kunnen maken in verdere groei. Je identificeert nieuwe behoeftes vanuit de klant en neemt dit mee in de productontwikkeling. Ook denk je mee met oplossingen om nieuwe digitale verzekeringsproducten te ontwikkelen en te verbeteren. Daarvoor heb je regelmatig contact met internationale partners, zowel op afstand als op locatie.

Wat kun je van ons verwachten?

Arbeidsvoorwaarden

 Een goed salaris dat met je mee groeit.

Een gunstige pensioenregeling.

Veel benefits, zoals kortingen en sportmomenten met collega's. 

Gezelligheid

750 collega's met dezelfde werkdrive.

Teamuitjes, bedrijfsfeesten en VrijMiBo's

Een sloep om te varen door de Groningse grachten.


Ontwikkelmogelijkheden

 Persoonlijke ontwikkeling staat voorop.

Trainingen, 1-op-1 begeleiding, intervisie. Zoveel uitdaging en verantwoordelijkheid als je aan kan.

Werk & privé

Werken in het centrum van Groningen.

Training voor een goede werk-privébalans.

Flexibele starttijden & af en toe thuiswerken.

 


Wie ben jij?

  • Je hebt een technische, bedrijfskundige of economische WO-studie gedaan in de richting van Technische Bedrijfskunde/Industrial Engineering, Technology & Operations Management, Finance of een master Econometrie in Operations Research of Actuarial Studies, of staat op het punt om deze af te ronden.

  • Je bent een pionier met technisch inzicht en hebt een constante drive naar verbetering.

  • Je bent gedreven en hebt een ondernemende houding

  • Je bent sociaal en een kei in communiceren, ook in de Engelse of Duitse taal.

  • Je bent analytisch ijzersterk en je bent nieuwsgierig om iets tot de bodem uit te zoeken.

Fluency in the Dutch language is required for this role; candidates will be assessed accordingly.

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier.

Gomibo Benefits

Ben jij er binnenkort ook bij? En alleen als je wil, want als je er niet van houdt is dat ook goed. Bij Belsimpel kan iedereen zichzelf zijn.