Teamleider Facilitair (beheer)

Solliciteer nu

Teamleider Facilitair (beheer)

Zonder jou kan niemand aan het werk!

Fulltime | 36-40 u/w | hbo/wo-niveau | Hoofdkantoor Groningen

Team Beheer is onderdeel van Facilitaire Zaken, waaronder vallen: Beheer, Huisvesting, Facilitair (schoonmaak) en Food & Beverage. In deze functie ben je Teamleider van Beheer en zorg je er samen met je team voor dat de ondersteunende processen op rolletjes lopen. Binnen het facilitaire veld zijn er bij Belsimpel nog veel mogelijkheden om zowel jezelf als Belsimpel te verbeteren.


Wat doe je als Teamleider Beheer?

Als Teamleider Beheer ben je hét aanspreekpunt voor je collega’s in team Beheer met betrekking tot de dagelijkse werkzaamheden, het oplossen van problemen en ben je de spil in de begeleiding van collega’s. Jij bent verantwoordelijk voor de dagelijkse taken, planning en het functioneren van het team. Daarnaast ben je ook, zowel zelfstandig als met je team, op projectmatige basis aan het werk. Denk hierbij aan de organisatie van interne verhuizingen, verbouwingen, het verbeteren van onze processen of het opzetten van nieuwe teamdoelen. Nadat het project is uitgevoerd ben jij de expert en het aanspreekpunt op dit gebied.

Naast bovenstaande werkzaamheden werk je actief samen met het afdelingshoofd, in bijvoorbeeld het vormen van de teamdoelen. Waar jij het voortouw neemt in alle werkzaamheden, zal het afdelingshoofd je daar ondersteunen. Jij hebt dus de regie voor het team en zorgt dat de afdeling draait. Verder voer je samen met de afdelingshoofd evaluatie- en begeleidingsgesprekken met je collega's. Zo werk je niet alleen aan je eigen ontwikkeling, maar draag je ook bij aan de ontwikkeling van je collega's en het team!

Alle collega’s binnen team Beheer hebben verantwoordelijkheid over een deel van de dagelijkse werkzaamheden. Jij zorgt dat je grip houdt op deze verantwoordelijkheden en zorgt dat iedereen binnen het team deze verantwoordelijkheden op de beste manier invult. Teamleider in de breedste zin van het woord dus!

In alle gevallen ben je dagelijks in nauw contact met het afdelingshoofd en de andere teamleden van de afdeling. Met het afdelingshoofd bespreek je de voortgang van alles wat met het team te maken heeft. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de ontwikkeling van teamleden en team specifieke projecten. 

Zo kan je dag er uit zien

’s Ochtends start je onder het genot van een kop koffie met het bijwerken van je mail. Je leest de rapportage van gisteren en kijkt of er bijzonderheden zijn voor vandaag . Je ziet dat de nieuwe tafels voor in de townhalls worden geleverd. Je checkt direct de planning om er zeker van te zijn dat een collega van Team Beheer beschikbaar is om dit in goede banen te leiden. Daarna doe je samen met het team de dagstart, waarin de bijzonderheden en taakverdeling van vandaag worden doorgenomen. Zo weet iedereen waarmee ze aan de slag kunnen vandaag !

De rest van de ochtend werk je aan je eigen project. Het schoonmaakteam gaat binnenkort over op een nieuwe schoonmaaktechniek: de microvezel techniek. Vorige week heb jij een inventarisatie gemaakt welke producten hiervoor nodig zijn en hoe deze techniek precies werkt. Vandaag ga je verder met het bestellen van de producten, zorg je ervoor dat de protocollen worden aangepast en maak je een training voor facilitaire team. Dan is het alweer tijd voor de lunch. Je hebt een lekker broodje besteld bij Samantha in de Gobistro dus vol trek ga je richting de kantine.

Na de pauze ga je weer aan de bak. Vorige week heb je samen met Esther begeleidingsgesprekken gevoerd met collega’s uit Team Beheer. De collega’s hebben de notulen inmiddels naar jullie gestuurd. Jij leest ze door, vult de notulen aan met actiepunten en stuurt daarna een bevestiging naar de collega’s. Tussendoor vraagt Femke of je haar snel ergens mee kunt helpen. Vanmiddag staat een grote levering van meubilair gepland waar zij bij aanwezig is, maar ze heeft ook een spoedaanvraag gekregen voor het plaatsen van een bestelling. Daarnaast is de lift kapot gegaan. Jij helpt Femke met het maken van een prioritering van deze taken waarna ze weer aan de slag kan!

Volgende week staat het teamdoelenoverleg gepland van Team Beheer gepland. De afgelopen weken heb je om input gevraagd van je collega’s en je hebt nu alles binnen. Je legt de laatste hand aan het teamdoelenvoorstel van het aankomende kwartaal. Je stelt voor je het afrondt nog een agenda op voor het overleg en verstuurt die naar de aanwezigen.

Aan het einde van de dag zorg je ervoor dat alle planningen klaar staan voor volgende week. Je zet de planning voor Team Beheer klaar. Verder controleer je of de agenda voor het weekoverleg van volgende week door iedereen is ingevuld en check je nog of je collega’s nog hulp nodig hebben bij het maken van hun weekplanning voor volgende week.

Als je klaar bent met de planningen zit de dag er alweer bijna op. Je checkt nog even of alle taken van de teamplanning op afgerond staan. Daarna verstuur je de weekrapportage aan het team met alle bijzonderheden van de afgelopen week, je leest de laatste mailtjes door en ziet een uitnodiging om te gaan bootcampen morgenavond. Karlie weet zeker dat ze jou eruit gaat rennen. Durf jij de uitdaging aan of wil je er nog een nachtje over slapen?

Wat kun je van ons verwachten?

Arbeidsvoorwaarden

 Een goed salaris dat met je mee groeit.

Een gunstige pensioenregeling.

Veel benefits, zoals kortingen en sportmomenten met collega's. 

Gezelligheid

750 collega's met dezelfde werkdrive.

Teamuitjes, bedrijfsfeesten en VrijMiBo's

Een sloep om te varen door de Groningse grachten.


Ontwikkelmogelijkheden

 Persoonlijke ontwikkeling staat voorop.

Trainingen, 1-op-1 begeleiding, intervisie. Zoveel uitdaging en verantwoordelijkheid als je aan kan.

Werk & privé

Werken in het centrum van Groningen.

Training voor een goede werk-privébalans.

Flexibele starttijden & af en toe thuiswerken.

 Wie ben jij?

  • Je hebt een HBO-studie in de richting van Facility Management of een vergelijkbare studie afgerond.

  • Je bent analytisch en bent communicatief vaardig

  • Je signaleert problemen snel en weet hoe je die moet oplossen

  • Je bent oplossingsgericht, leergierig en werkt gestructureerd

  • Je hebt een pragmatische aanpak en je bent niet bang om het voortouw te nemen

  • Je wilt fulltime werken (36-40 uur per week)

Fluency in the Dutch language is required for this role; candidates will be assessed accordingly.

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier. 

Gomibo Woodstock

Ben jij er volgend jaar ook bij?