Facilitair Medewerker

Solliciteer nu

Facilitair Medewerker

Zorg voor het beste pandonderhoud en schone werkplekken. 

Parttime | 15-40 u/w | mbo-niveau | Hoofdkantoor Groningen

Onze facilitaire medewerkers zijn verantwoordelijk voor het schoonhouden van het interieur en sanitair van onze twee panden aan de Grote Markt en ons pand aan de Oude Boteringestraat. Alle drie de kantoorpanden bestaan uit verschillende afdelingen waaronder kantoor- en vergaderruimten, maar ook, en je verwacht het niet, een heus logistiek centrum en een kantine!


Wat doe je als Facilitair Dienstverlener?

Als lid van Team Facilitair ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het netjes en schoon houden van de kantoorpanden. Jij bent onmisbaar voor de hygiëne in onze kantoorpanden! Je werkt volgens een vast werkrooster, meestal op doordeweekse dagen en af en toe in het weekend. 

Tijdens je werkzaamheden maak je met verschillende collega’s een praatje en ze zijn je dankbaar dat hun werkplek weer brandschoon is. Een schone werkomgeving is cruciaal voor al onze collega’s, dankzij jouw schoonmaak skills draag jij bij aan het veranderen van de mobiele wereld. Daar ga jij samen met jouw team voor zorgen!

Zo kan je dag er uit zien

Rond 8 uur kom je het pand binnenlopen, het is lekker rustig want de meeste teams beginnen rond 9 uur. Gillian heeft al koffie voor je gezet en samen met je collega’s nemen jullie de dagplanning door. Je stemt af of er nog bijzonderheden zijn en om 08:15 begin je aan je taken. 

De ochtend besteed je aan het schoonmaken van de toiletten en pantry’s en ondertussen begroet je de collega’s die binnen komen lopen. Hierna is het tijd voor de pauze, je gaat lekker lunchen op het dakterras, en Femke van Beheer komt gezellig bij je zitten. Aan het einde van de pauze vraagt Tietia of je een potje tegen haar wilt tafeltennissen. Je wilt haar graag een keer verslaan dus die uitdaging ga je zeker aan!

Na je pauze ga je aan de slag met alle contactpunten, zoals deurkrukken. Ook pak je de bureaus mee en zorg je ervoor dat alle werkplekken weer spic en span zijn. Zodra al je collega’s hebben geluncht ga je aan de slag in de kantine. Als jij klaar bent is de kantine weer brandschoon voor de lunch van morgen. Heerlijk, die schone geur overal. Jij kan met opgeheven hoofd naar huis! 

Wat bieden wij?

Naast een goed salaris en speciale Belsimpel Benefits bieden we ook:

Volop doorgroeimogelijkheden

Vanaf dag 1 maak jij het verschil

Werken in hartje Groningen

 Op je fiets naar kantoor

Een gezellige werkomgeving 

Werk met >600 fanatieke collega's

Unieke werksfeer

Regelmatig borrels en activiteiten

Wie ben jij?

  • Je bent een topper die zowel individueel- als in een team goed aan het werk kan.

  • Jij bent iemand waar we écht op kunnen rekenen!

  • Als collega’s jou zien, weten ze direct dat ze op een schone en fijne werkplek aan het werk kunnen.

  • Je vindt het vanzelfsprekend dat je collega’s werken in een schone werkomgeving. Hier ga jij samen met je team voor zorgen!

  • Je bent flexibel en collegiaal.

Ben je na het lezen nieuwsgierig geworden? Dan maken we graag kennis met onze toekomstige collega!  

Fluency in the Dutch language is required for this role; candidates will be assessed accordingly.

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier. 

Gomibo Festival

Ben jij er volgend jaar ook bij?