Financieel Administrateur

Solliciteer nu

Financieel Administrateur

Dankzij jouw kritische blik mis jij geen enkel detail in onze boekhouding

Fulltime | 32 of 40 u/w | mbo-niveau | Hoofdkantoor Groningen

Werk aan de financiële administratie van een internationaal miljoenenbedrijf

Ben jij op zoek naar een gevarieerde functie binnen een dynamisch bedrijf? Bij Belsimpel kun je aan de slag in een hecht team van enthousiaste en ambitieuze collega’s. Door de razendsnelle groei die wij nog steeds doormaken, met een omzet van ruim 400 miljoen, hebben we jou hard nodig. Dankzij jouw kritische blik ben je onmisbaar bij het op orde houden van onze financiën!


Wat doe je als Financieel Administrateur?

Als onderdeel van het Finance team help je de financiële administratie van Belsimpel op orde te houden. Je bent binnen Belsimpel ook met andere teams verbonden, waardoor je altijd op de hoogte bent van wat er speelt en razendsnel het hele bedrijf leert kennen. Zo zorg jij er onder andere voor dat we elke dag onze leveranciers van mobiele telefoons zo snel mogelijk betalen, dat we op tijd betaald worden door onze klanten en help je collega’s met hun financiële vragen.

Gezien de omvang van de bedragen en de platte structuur van Belsimpel, krijg je als Financieel Administrateur een gevarieerd takenpakket en de verantwoordelijkheden die bij jou passen. Ook als je opzoek bent naar meer verantwoordelijkheid kunnen wij je die uitdaging bieden! Afhankelijk van je interesses kun je het aanspreekpunt worden voor vragen over bijvoorbeeld contractbeheer, (inter)nationale aangiftes, het inwerktraject van nieuwe collega’s of de crediteurenadministratie. Je houdt ervan om taken aan te pakken en vindt het leuk om collega’s of externen te woord te staan bij vragen. Je duikt graag in de details maar je zorgt er ook voor dat je het grotere plaatje niet uit het oog verliest

Bij Belsimpel is het Finance team erg gevarieerd: zo zijn er collega's die nog aan het studeren zijn, maar ook collega's met jarenlange ervaring. Bij Belsimpel hebben we in ieder geval een ding allemaal gemeen: we zijn bijzonder fanatiek. Iedere dag gaan we tot het uiterste om alles tot in de kleinste details te regelen. Zo leidt ook team Finance de groei van Belsimpel in goede banen.

Zo kan je dag eruitzien

Je hebt je jas nog maar net opgehangen, of je wordt op je schouders getikt door Tom, een van onze inkopers. Hij geeft aan dat er vandaag een levering binnen komt met een flinke betalingskorting, dus het is belangrijk dat jij monitort of die goed is geregistreerd door onze collega’s van Team Verzenden & Bezorgen en of de factuur op tijd betaald wordt. Daarna begint de dagstart om de planning en bijzonderheden voor de dag met elkaar door te nemen. In de ochtend houd jij je bezig met het checken van de facturen van onze leveranciers. Deze zet je vervolgens door naar een van je collega’s, die de betaling verder afrondt. Hierbij werk je met gigantische bedragen, dus je zorgt ervoor dat je de cijfers met de grootste precisie naloopt.

Vlak voor de pauze help je Harm nog even met de terugbetalingen aan klanten. Omdat je natuurlijk wil dat klanten ondanks hun annulering een goed gevoel overhouden aan hun aankoop, is het zaak deze goed af te handelen. Tussendoor komt Daniëlle even bij je langs. Zij heeft een aantal declaraties van je collega’s verzameld, die eigenlijk ook vandaag nog verwerkt moeten worden.

Aan het einde van de dag heb je de inkoopfacturen, de restituties én declaraties netjes verwerkt. Net als je op het punt staat om weer naar huis te gaan, tikt Controller Bart je op je schouder. Hij heeft jouw input gebruikt in het project om declaraties efficiënter te verwerken en is benieuwd naar jouw mening over de nieuwe werkwijze. Deze verandering gaat jullie een hoop tijd besparen, dus je spreekt af om morgen even samen te kijken naar hoe jullie dit gaan implementeren. Dat belooft weer een mooie dag te worden! 

Wat bieden wij?

Naast een goed salaris, speciale Belsimpel Benefits, een gunstige pensioenregeling en 25 vakantiedagen per jaar bieden we ook: 

Volop doorgroeimogelijkheden

Vanaf dag 1 maak jij het verschil.

Werken in hartje Groningen

Op je fiets naar kantoor.

Vergroot je (super)krachten

Werk met >600 fanatieke collega's

Unieke werksfeer

Elke week borrels en activiteiten.

Wie ben jij?

  • Je hebt een MBO diploma in een financiële en/of administratieve richting;
  • Je kunt goed met deadlines overweg, werkt secuur en bent kritisch;

  • Je bent nieuwsgierig van aard en wilt het liefst alles tot in de puntjes uitzoeken;

  • Je bent flexibel, en vindt het leuk om in een relatief jong en dynamisch bedrijf te werken;

  • Je bent het liefst 32 of 40 uur beschikbaar op doordeweekse dagen maar in overleg is het is ook mogelijk om 20 tot 24 uur te werken.

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier. 

Gomibo Woodstock

Ben jij er volgend jaar ook bij?