Flexibele bijbaan in Groningen (min. 16u/w)

Solliciteer nu

Flexibele bijbaan in Groningen

Belsimpel biedt de leukste bijbanen aan die perfect te combineren zijn met jouw studententijd. Benieuwd naar de mogelijkheden?  


Parttime | 16 u/w | hbo/wo-niveau | Hoofdkantoor Groningen

Abonnementen| Klantenservice | Retour & Reparatie | Verzekeringen | Verzenden & Bezorgen

Perfecte bijbaan naast jouw studie

Vanuit ons hoofdkantoor midden op de Grote Markt in Groningen bedienen wij consumenten in heel Europa. Om elke dag een stapje extra te kunnen zetten voor onze klanten, zijn wij op zoek naar nieuwe collega's. Momenteel zijn we op zoek naar collega's voor de teams: Klantenservice, Abonnementen, Retour & Reparatie, Verzekeringen en Verzenden & Bezorgen.

Bij Belsimpel kan je 7 dagen per week aan de slag van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. Daarnaast mag je iedere week een andere beschikbaarheid opgeven, waardoor het perfect te combineren is met je studie, sport en vrienden. Bij Belsimpel vieren we de successen ook graag samen: Belsimpel staat inmiddels bekend om haar vele uitjes, vrijdagmiddagborrels en feestjes.

Voor ieder wat wils

Waar je ook aan de slag gaat, overal ontwikkel je weer andere, waardevolle skills. Eén ding is zeker: Als je bij Belsimpel aan de slag gaat, ga je een hele leuke en leerzame tijd tegemoet. Het werk in de verschillende teams verschilt inhoudelijk nogal van elkaar. Check ze hieronder allemaal op een rijtje!

 • Team Abonnementen

  Jij werkt achter de schermen zodat onze duizenden klanten zo snel mogelijk gebruik kunnen maken van hun abonnement. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de gehele administratie rondom alle abonnementen. Denk aan het controleren van gegevens in het systeem, of het checken van identiteitsbewijzen voor Verifai. Als er iets niet klopt bel je gewoon even met de provider!

  Profiel: Je werkt secuur en netjes, hebt een oog voor detail en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

 • Team Klantenservice

  Je zorgt er voor dat elke klant op de juiste manier te woord wordt gestaan, zowel per mail als telefonisch. Sales of verkooptrucjes kennen wij niet. Met behulp van trainingen en coachingsgesprekken krijgen jouw communicatie skills een boost en weet je precies waar de klant hulp bij nodig heeft. Soms bel je klanten ook zelf op, maar dit doen we alleen uit service-oogpunt. De klant zit dus altijd op je telefoontje te wachten.

  Profiel: Je bent communicatief vaardig, kunt goed luisteren, werkt servicegericht en hebt een goede beheersing van de Nederlands en Engelse taal.

 • Team Retour & Reparatie

  In dit team zorg je er achter de schermen voor dat al onze klanten op de juiste manier geholpen worden. Je analyseert alle retourzendingen die bij ons binnen komen, checkt deze zorgvuldig en bedenkt de juiste vervolgstap. Krijgt de klant een nieuw toestel, of kan deze nog gerepareerd worden door de fabrikant? Een simpele wijziging in de instellingen fix jij natuurlijk ook!

  Profiel: Je vindt het leuk om problemen op te lossen, kunt zelfstandig werken en hebt interesse in technologie en/of telefoons. En als je hier nog weinig kennis over hebt, dan leren we je dat gewoon!

 • Team Verzekeringen:

  Jij bent hét aanspreekpunt voor vragen die onze klanten hebben over onze verzekering: Tulip Assist. Je geeft uitleg over de verzekering, beantwoordt vragen van klanten en je behandelt binnengekomen schadeclaims. Je werkt in een klein maar gezellig team. Let op: dit team werkt alleen tijdens kantoortijden!

  Profiel: Je bent communicatief vaardig, kunt goed luisteren, werkt servicegericht en hebt een goede beheersing van de Nederlands en Engelse taal. Je bent beschikbaar om te werken op doordeweekse dagen tussen 8.30 - 17.30 uur.

 • Team Verzenden & Bezorgen:

  Jij zorgt ervoor dat al onze klanten hun pakket zo snel mogelijk in huis hebben. Zodra er een bestelling binnenkomt, pak je de juiste producten bij elkaar, stopt deze in het pakketje en pakt deze doos zorgvuldig en secuur in. Daarnaast zorg je ervoor dat de nieuwe voorraad in het systeem wordt gezet en op de juiste plek in het magazijn komt te liggen. Een actieve en afwisselende bijbaan dus!

  Profiel: je bent een echte aanpakker en zit niet graag stil, je kunt netjes werken en bent bereid om een stapje extra te zetten.

Trainingen

Als je bij ons start word je tijdens een inwerkperiode opgeleid tot specialist! Onze trainingen zijn voornamelijk in de avond en het schema is perfect afgestemd op je studentenleven. Regelmatig starten we met een nieuwe groep, omdat we keihard groeien! De eerstvolgende startdata zijn al vastgesteld:

Team Verzenden & Bezorgen & Team Klantenservice: 16 augustus

Team Retour & Reparatie en Verzekeringen: in overleg

Team Abonnementen: momenteel geen plekken

Doorgroeimogelijkheden

Je start altijd met de basistaken van je team. Wanneer je wat langer in dienst bent, is er de mogelijkheid om door te groeien naar een hoger niveau, waarin je meer taken en meer verantwoordelijkheden krijgt. Uiteindelijk is het mogelijk om door te groeien naar de rol van coördinator, waarbij je onder andere collega's helpt met moeilijke vraagstukken en tijdens de shifts aan het coördineren bent.

Een flexibele bijbaan biedt overigens niet alleen doorgroeimogelijkheden binnen het team zelf, ook is het een solide basis om tijdens of na je studie door te groeien naar een andere (studiegerelateerde) functie! Klinkt tof toch?

Wat kun je van ons verwachten?

Wat je er voor terug krijgt

 Een bruto uurloon tussen €9,35 (18 jaar) en €14,78 (21+ jaar), inclusief vakantiegeld.

De mogelijkheid om salarisstappen te maken binnen een half jaar, afhankelijk van je ontwikkeling en inzet.

Veel benefits, zoals borrels, kortingen en sportmogelijkheden.

Hoe het past naast studeren 

We zijn geopend van maandag t/m zondag tussen 08.30 en 00.00 uur.

Shifts van 4 of 8 uur die je zelf kunt inplannen.

Werken in het centrum van Groningen!

Wat je ervan kunt leren

 Hoe langer je bij ons werkt, hoe meer nieuwe taken en verantwoordelijkheden je kunt krijgen.

Je ontwikkeling staat bij ons voorop; hiervan profiteer je gedurende je hele carrière!

Waarom het zo gezellig is

Werken met een grote groep medestudenten.

VrijMiBo's, teamuitjes, bedrijfsfeesten en -festivals

Meedoen aan sportlesjes of varen met de Belsimpel sloep.

Wie ben jij?

 • Je studeert op hbo/wo-niveau, of je hebt net je havo/vwo afgerond;

 • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar om te werken, waarvan minimaal 1 avonddeel en 1 dagdeel 's weekends;

 • Je bent beschikbaar om voor langere tijd bij ons te werken;

 • Je bent een aanpakker en ziet het werk liggen;

 • Je werkt netjes en secuur.

Fluency in the Dutch language is required for this role; candidates will be assessed accordingly.

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier. 

Gomibo Benefits

Ben jij er binnenkort ook bij? En alleen als je wil, want als je er niet van houdt is dat ook goed. Bij Belsimpel kan iedereen zichzelf zijn.