Head of Commercial Teams

Solliciteer nu

Head of Commercial Teams

Fulltime | 36-40 u/w | wo-niveau | Hoofdkantoor Groningen

Als Head of Commercial Teams geef je leiding aan de commerciële teams binnen Belsimpel, Gomibo.de en de andere 30 internationale domeinen, allen vanuit Groningen. Je speelt een cruciale rol in de schaalvergroting van onze internationale operatie. Je draagt verantwoordelijkheid voor ambitieuze projecten, doelen en partnerships, die leiden tot grote organisatorische en strategische veranderingen. Samen met de commerciële teams zorg je optimale groei van Belsimpel & Gomibo.   


Wat doe je als Head of Commercial Teams?

Met jouw commerciële en leidinggevende ervaring trek jij de kar binnen de commerciële teams. Concreet gaat het om de teams die verantwoordelijk zijn voor de in- en verkoop, marketing en de partnershipteams die het commerciële contact onderhouden met providers en fabrikanten in binnen- en buitenland. In totaal geef je (direct en indirect) leiding aan meer dan 60 FTE. Hierbij werk je intensief samen met CEO’s Jeroen en Jeroen en de Chief Commercial Officer. Jouw doel in deze rol is maximale output creëren ten behoeve van onze missie en de commerciële doelen. Jij bent verantwoordelijk voor het optimaliseren van de winst en het uitbreiden van de partnerships. Daarnaast ben je een inspirerend leider en ben je actief bezig met de ontwikkeling van de teams en de collega’s.

Commerciële teamdoelen & optimalisatie

 • Jij neemt de leiding bij het opstellen van de commerciële doelen, maakt de juiste vertaalslag voor de teams en helpt collega’s bij de juiste prioritering.

 • Binnen bestaande partnerships met providers en fabrikanten zoek je naar nieuwe kansen. Hierbij redeneer je vanuit de behoeftes van de partner en de toegevoegde waarde van Belsimpel en/of Gomibo.

 • Als een team of collega vastzit of hulp nodig heeft bij een belangrijke deal of groot project, werk je inhoudelijk mee om kwaliteit te borgen en te zorgen voor voldoende snelheid in de voortgang.

 • Jij zoekt naar kansen binnen de markt en initieert projecten waarbij je als meewerkend voorman zorgt voor maximalisering van de resultaten.

Leiderschap, HR en performance

 • Je kent talenten en valkuilen per team en collega en zorgt ervoor dat zij de juiste tools krijgen om zichzelf optimaal te kunnen ontwikkelen.

 • De leidinggevende collega’s begeleid jij op gebied van commercieel leiderschap en geef je een duidelijke visie mee.

 • Je borgt en monitort dat teams optimaal presteren en goede output genereren.

Wat kun je van ons verwachten?

Arbeidsvoorwaarden

 Een goed salaris dat met je mee groeit.

Een gunstige pensioenregeling.

Veel benefits, zoals kortingen en sportmomenten met collega's. 

Gezelligheid

750 collega's met dezelfde werkdrive.

Teamuitjes, bedrijfsfeesten en VrijMiBo's

Een sloep om te varen door de Groningse grachten.


Ontwikkelmogelijkheden

 Persoonlijke ontwikkeling staat voorop.

Trainingen, 1-op-1 begeleiding, intervisie. Zoveel uitdaging en verantwoordelijkheid als je aan kan.

Werk & privé

Werken in het centrum van Groningen.

Training voor een goede werk-privébalans.

Flexibele starttijden & af en toe thuiswerken.

 

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring binnen de e-commerce, tech, telecom of retail en een duidelijke visie op leiderschap in lijn met onze kernwaarden. Affiniteit met telecom is een pre.

 • Je hebt commercieel gedreven en een enorme winnaarsmentaliteit om er voor te zorgen dat wij de concurrentie voor blijven.

 • Je bent kritisch, proactief en positief, durft tegengas te geven en deinst niet voor terug voor een stevig gesprek.

 • Je zet graag een stap extra voor het beste resultaat. Hiervoor werk je niet alleen op strategisch niveau, maar sta je tegelijkertijd graag met je voeten in de klei.

 • Je hebt aantoonbaar wo-denkniveau (dit wordt tijdens het sollicitatieproces getest met de cognitietest van GITP).

Fluency in the Dutch language is required for this role; candidates will be assessed accordingly.

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier. 

Gomibo Woodstock

Ben jij er volgend jaar ook bij?