Head of Online Marketing & Customer Experience

Solliciteer nu

Head of Online Marketing & Customer Experience

Ga tot het uiterste voor de beste performance op het gebied van Online Marketing, Content, Branding en Customer Experience!

Fulltime | 36-40 u/w | hbo/wo-niveau | Hoofdkantoor Groningen

Commercie, communicatie en management

Als Head of Online Marketing & Customer Experience ben je de drijvende kracht achter de groei van Belsimpel én ons internationale merk Gomibo. Met een online marktaandeel van bijna 50% in Nederland en de ambitie om ons concept ook internationaal een succes te maken, is een ijzersterke Online Marketing strategie cruciaal. Met jouw visie en commerciële management skills zorg je voor groei op belangrijke KPI’s, zoals websiteverkeer, conversie, NPS en klantretentie.

Online Marketing en Customer Experience Management binnen de Gomibo Group

Je geeft leiding aan team Customer Journey, International Customer Journey, Category Management Producten, Video en Social Media. Hierbij ben je de directe leidinggevende van de teamleiders en ben je verantwoordelijk voor de performance van de teams, met in totaal 30 collega’s. Samen werken jullie aan Online Marketing, de klantervaring en content in de breedste zin van het woord: Het aanbieden van de nieuwste producten en geven van interessante productinformatie aan onze (potentiële) klanten, het creëren van videocontent voor marketing en (interne) branding doeleinden, een uitstekende klantbeleving op onze Nederlandse en onze buitenlandse websites en alles wat hier invloed op heeft. Daarbij is niet alleen puur visuele en tekstuele content belangrijk, maar ook o.a. SEO strategie, business logica in ons bestelproces en onze algehele branding strategie.

Wat doe je als Head of Online Marketing & Customer Experience?

 • Je bent de schakel tussen de teamleiders van de verschillende teams. Je hebt zelf een duidelijke visie op Customer Experience Management en Online Marketing en brengt de teams samen op de uitvoering en inhoud hiervan.

 • Je bent verantwoordelijk voor de overkoepelende richting en focus van de teams en bewaakt dat aan de juiste zaken wordt gewerkt, ook in lijn met de bedrijfsdoelen. Je rapporteert rechtstreeks aan Jeroen en Jeroen, de oprichters van de Gomibo Group.

 • Je haakt aan bij wekelijkse teammeetings en projectmeetings, borgt dat teams gestructureerd werken en dat deadlines gehaald worden.

 • Als meewerkend voorman of -vrouw werk je mee aan verschillende projecten binnen de teams. Je springt operationeel bij als het nodig is en geeft je collega’s het goede voorbeeld.

 • Je voert begeleidings- en evaluatiegesprekken met de teamleiders van de contentmarketing-teams. Hierbij help je ze met hun planning, ontwikkeldoelen en het begeleiden van de collega’s in hun teams.

Wat kun je van ons verwachten?

Arbeidsvoorwaarden

 Een goed salaris dat met je mee groeit.

Een gunstige pensioenregeling.

Veel benefits, zoals kortingen en sportmomenten met collega's. 

Ontwikkelmogelijkheden

Persoonlijke ontwikkeling staat voorop.

Trainingen en individuele coaching.

De mate van vrijheid, autonomie en verantwoordelijkheid heb je zelf in de hand.

Werk & privé

Werken in het centrum van Groningen.

Training voor een goede werk-privébalans.

Mogelijkheden tot hybride werken.  

 

En verder

750 collega's met dezelfde werkdrive.

Sociale activiteiten om successen te vieren en banden met collega's aan te halen.Wie ben jij?

 • Je hebt aantoonbaar hbo of wo werk- en denkniveau en relevante werkervaring, bij voorkeur op het gebied van content in de telecom-, retail- of tech industry of je hebt daar aantoonbaar affiniteit mee.

 • Enkele jaren werkervaring in een leidinggevende rol is een pre.

 • Je bent commercieel, daadkrachtig, communicatief sterk en staat stevig in je schoenen.

 • Je kunt goed overzicht houden en bent een ster in projectmanagement.

 • Je bent proactief, hebt een hands-on mentaliteit en zet graag dat stapje extra voor het beste resultaat. Dit betekent dat je naast het strategische werk ook nauw verbonden bent met het primaire bedrijfsproces en graag met je poten in de modder staat.

 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier.

Gomibo Benefits

Ben jij er binnenkort ook bij? En alleen als je wil, want als je er niet van houdt is dat ook goed. Bij Belsimpel kan iedereen zichzelf zijn.