Klantadviseur (min. 16u/w)

Solliciteer nu

Klantadviseur (min. 16u/w)

Adviseer alle klanten van Belsimpel op de best mogelijke manier

Parttime | 16u/w | hbo/wo-niveau | Hoofdkantoor Groningen

Ontwikkel jezelf door anderen te helpen

Word jij enthousiast van het geven van advies en het oplossen van ingewikkelde cases? Bij Belsimpel kun je deze vaardigheden toepassen en verder ontwikkelen in een flexibele bijbaan. Er valt enorm veel te leren in ons snelgroeiende, internationale bedrijf. Ondanks deze groei zijn onze teams erg hecht en investeren we veel tijd in teambuilding activiteiten. Je kunt jouw uren flexibel in plannen van maandag t/m zondag van negen uur ’s ochtends tot ’s avonds twaalf uur!

Klantadviseur bij Belsimpel is niet een regulier bijbaantje naast je studie. Jouw ontwikkeling staat namelijk op de eerste plaats! Zo kan jij doorgroeien naar verschillende niveaus waarbij je meer verantwoordelijkheden krijgt. Hierbij kun je denken aan het oplossen van moeilijkere vraagstukken en het coachen van nieuwe collega’s. Wie weet sta jij op den duur zelf voor het team om de dagstart te geven. Op die manier leer je de praktische skills die je op je studie mist!

Wat doe je als Klantadviseur?

Als klantadviseur bij Belsimpel ben jij direct in contact met onze klanten. Je adviseert de klant, helpt de klant, en zorgt ervoor dat de klant een goed gevoel overhoudt aan de service van Belsimpel. Dit doe je via verschillende kanalen. Zo kunnen klanten ons bellen, mailen, maar ook nemen klanten contact op via social media. Als klantadviseur ga je met al deze communicatiekanalen aan de slag, wat je baan erg veelzijdig maakt. Daarnaast is geen dag hetzelfde als klantadviseur! De service van Belsimpel is erg oplossingsgericht. Je doet dus niet aan harde sales, maar wil de klant écht helpen. Tijdens je werk leer je te denken in oplossingen: samen met je collega’s ga jij tot het uiterste voor de klant!

Wat kun je van ons verwachten?

Wat je er voor terug krijgt

 Een bruto uurloon tussen €9,20 (18 jaar) en €14,44 (21+ jaar), inclusief vakantiegeld.

De mogelijkheid om salarisstappen te maken binnen een half jaar, afhankelijk van je ontwikkeling en inzet.


Veel benefits, zoals borrels, kortingen en sportmogelijkheden.

Hoe het past naast studeren 

We zijn geopend van maandag t/m zondag tussen 08.30 en 00.00 uur.

Shifts van 4 of 8 uur die je zelf kunt inplannen.

Werken in het centrum van Groningen!


 

Wat je ervan kunt leren

 Hoe langer je bij ons werkt, hoe meer nieuwe taken en verantwoordelijkheden je kunt krijgen.

Je ontwikkeling staat bij ons voorop; hiervan profiteer je gedurende je hele carrière!

Waarom het zo gezellig is

Werken met een grote groep medestudenten.

VrijMiBo's, teamuitjes, bedrijfsfeesten en -festivals

Meedoen aan sportlesjes of varen met de Belsimpel sloep.


Zo ziet je werkdag eruit

Na college fiets je naar ons kantoor op de Grote Markt. Je zoekt een plekje uit naast die ene gezellige collega, en start je computer op. Vervolgens sluit je je aan bij de dagstart, waarin wordt gesproken over een gave update op onze site, waardoor het werk nog makkelijker wordt! Vervolgens begin jij aan je e-mailshift, een leuke afwisseling op de inkomende lijn die je gisterochtend hebt beantwoord. Je beantwoordt de vraag van elke klant en denkt constant na hoe je een stapje extra kunt zetten voor de klant. Om 15:00 vraagt je teamleider je om even samen te zitten om je ontwikkeling te bespreken. De afgelopen tijd heb je hard gewerkt om de klant optimaal te helpen, door te werken aan je gespreksvaardigheden. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen, het is namelijk goed terug te zien in je resultaten! Met een voldaan gevoel ga je weer terug aan het werk, tot je om 17:00 wordt aangestoot door je collega. Het is namelijk vrijdag, dus tijd voor een VrijMiBo! Met een biertje in je hand sluit je de dag gezellig af met je collega’s op het dakterras van Belsimpel! 

Training

Als je bij ons start als Klantadviseur, word je tijdens een inwerkperiode opgeleid tot specialist! Onze trainingen zijn voornamelijk in de avond en het schema is perfect afgestemd op je studentenleven. Regelmatig starten we met een nieuwe groep, omdat we keihard groeien!  De eerstvolgende startdata is al vastgesteld:

Maandag 10 jui

Doorgroeimogelijkheden

Je start met de  basistaken binnen één van drie specialisaties op onze klantenservice. Wanneer je wat langer in dienst bent, is er de mogelijkheid om door te groeien in jouw specialisatie naar een hoger niveau, waarin je meer taken en meer verantwoordelijkheden krijgt. Uiteindelijk is het mogelijk om door te groeien naar de rol van coördinator, waarbij je onder andere collega's helpt met moeilijke vraagstukken en tijdens de shifts aan het coördineren bent.

Werken op de klantenservice biedt overigens niet alleen doorgroeimogelijkheden binnen het team zelf, ook is het een solide basis om tijdens of na je studie door te groeien naar een andere (studiegerelateerde) functie.

Wie ben jij?

  • Je studeert op hbo/wo-niveau, of je hebt net je havo/vwo afgerond;

  • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar om te werken, waarvan minimaal 1 avonddeel en 1 dagdeel 's weekends;

  • Je bent beschikbaar om voor langere tijd bij ons te werken;

  • Je bent communicatief vaardig, kunt goed luisteren en werkt servicegericht;

  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling*.

*Fluency in the Dutch language is required for this role; candidates will be assessed accordingly.

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier.

Gomibo Benefits

Ben jij er binnenkort ook bij? En alleen als je wil, want als je er niet van houdt is dat ook goed. Bij Belsimpel kan iedereen zichzelf zijn.