Flexibele bijbaan in hartje Groningen

Solliciteer nu

Een flexibele bijbaan in hartje Groningen?

Belsimpel biedt de leukste bijbanen aan die perfect te combineren zijn met jouw studententijd. Benieuwd naar de mogelijkheden bij Belsimpel? 

Laat dan hierje gegevens achter!

Perfecte bijbaan naast jouw studie

Bij Belsimpel kan je 7 dagen per week aan de slag van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. Daarnaast mag je iedere week een andere beschikbaarheid opgeven, waardoor het perfect te combineren is met je studie, sport en vrienden. Bij Belsimpel vieren we de successen ook graag samen: Belsimpel staat inmiddels bekend om haar vele uitjes, vrijdagmiddagborrels en feestjes.

Voor ieder wat wils

Waar je ook aan de slag gaat, overal ontwikkel je weer andere, waardevolle skills. Eén ding is zeker: Als je bij Belsimpel aan de slag gaat, ga je een hele leuke en leerzame tijd tegemoet. Het werk in de verschillende teams verschilt inhoudelijk nogal van elkaar. Door middel van de vacatures proberen we een zo duidelijk mogelijk beeld te schetsen van wat het werk inhoudt en hoe je dag eruit kan zien. Check ze hier allemaal op een rijtje! Weet je nog niet welk team het beste past? Gebruik dan deze tool om erachter te komen!


De voordelen van werken bij Belsimpel op een rijtje:

Naast een goed salaris (Op je 21ste krijg je bijvoorbeeld al €12,61 per uur wanneer je start, en dankzij onze doorgroeimogelijkheden kun je binnen 1,5 jaar €1,50 extra verdienen!) en speciale Belsimpel Benefits bieden we ook:

Flexibel werken naast je studie

Plan je werk 7 dagen in de week in tussen 08:30 en 00:00 uur in hartje Groningen!

Intensieve begeleiding in je ontwikkeling 

Vergroot je professionele vaardigheden en profiteer hiervan gedurende je hele carrière! 

Sociale binding en activiteiten

Werk met medestudenten en verrijk je vriendenkring!

Een goed salaris en leuke benefits

Ga met je team naar de gratis bootcamp, ontvang korting op je sportschool abonnement of ga varen met onze eigen sloep!

Daarnaast krijg je er veel uitjes en een heleboel gezelligheid bij! Kijk het filmpje hieronder voor een sfeerimpresse tijdens een van de Belsimpel festivals! Ben jij aanwezig bij de volgende?

Ben je nieuwsgierig geworden of heb je vragen? Laat dan je gegevens achter en dan nemen we binnen een week contact met je op!

Al enthousiast over een van onze vacatures? Je kunt natuurlijk ook direct solliciteren via onze website.