Marketing & Sales Manager Duitsland

Solliciteer nu

Marketing & Sales Manager Duitsland

Bouw aan sterke relaties met partners in alle vormen en maten, en realiseer succesvolle samenwerkingen voor onze uitbreiding met Gomibo in Duitsland!


Fulltime | 36-40 u/w | wo-niveau | Hoofdkantoor Groningen | Gedeeltelijk remote

Nederlands | Deutsch

Met trots zijn wij de marktleider in Nederland op het gebied van mobiele telefoons en telefoonabonnementen. Nu is het tijd om met Gomibo (onze Duitse merknaam) ook de Duitse markt te veroveren! Hiervoor zijn sterke partnerships met Duitse providers en telefoonfabrikanten onmisbaar, net als een solide beheersing van alle marketingkanalen binnen Duitsland.

Wat ga je doen?

Als Marketing & Sales Manager speel je een cruciale rol in het opzetten, onderhouden en optimaliseren van deze essentiële partnerships. Je werk omvat niet alleen het onderhandelen met providers en grote affiliatepartners, maar ook het actief meedenken over innovatieve verkoopstrategieën. Jij bent de drijvende kracht die ervoor zorgt dat we fantastische aanbiedingen voor onze klanten kunnen samenstellen, en net zo belangrijk, dat we effectief verkeer naar deze aanbiedingen genereren.


Jouw missie

Marktexpertise: Verdiep je grondig in het Duitse telecomlandschap en e-commerce. Word een expert die de markt kan lezen en trends kan anticiperen.

Samenwerking: Werk samen met providers en fabrikanten om deals te smeden die onze klanten niet kunnen weerstaan.

Strategische Impact: Werk samen met je team aan strategische projecten om onze aanwezigheid in Duitsland te versterken. Denk aan projecten als het finetunen van onze website om nog beter aan te sluiten op de wensen van de Duitse consument, het perfectioneren van onze Google Ads strategieën en het verfijnen van onze aftersales communicatie.

Arbeidsvoorwaarden

 Een goed salaris dat met je mee groeit.

Een gunstige pensioenregeling.

Veel benefits, zoals kortingen en sportmomenten met collega's. 

Ontwikkelmogelijkheden

 Persoonlijke ontwikkeling staat voorop.

Trainingen en individuele coaching.

De mate van vrijheid, autonomie en verantwoordelijkheid heb je zelf in de hand.

Gezelligheid

750 collega's met dezelfde werkdrive.

Teamubuilding activiteiten, bedrijfsuitjes en VrijMiBo's

Een sloep om te varen door de Groningse grachten.


Werk & privé

Werken in het centrum van Groningen.

Training voor een goede werk-privébalans.

De mate van vrijheid, autonomie en verantwoordelijkheid heb je zelf in de hand.

 


Wie zoeken wij?

  • Je hebt relevante werkervaring op het gebied van marketing & sales in combinatie met een wo-diploma of denkniveau.

    • Ervaring binnen de telecom en e-commerce is een pre, maar een pioniersgeest en een drive om te innoveren zijn cruciaal.

  • Je spreekt vloeiend Duits en op professioneel niveau Engels of Nederlands, aangezien je intern veel contact hebt met andere teams.

  • Je hebt een natuurlijk commercieel instinct en excelleert in relatiemanagement. Jouw vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden is essentieel voor deze rol.

  • Je bent uitmuntend in zowel mondelinge als schriftelijke communicatie. Je werkt effectief samen met een breed scala aan stakeholders, van zenders en providers tot fabrikanten en collega’s, en weet hoe je sterke, duurzame relaties kunt smeden.

  • Je combineert strategisch inzicht met een hands-on mentaliteit en bent in staat om zowel onafhankelijk als in teamverband uitstekende resultaten te behalen.

Ben jij klaar om deze uitdaging aan te gaan en de koers van Gomibo in Duitsland uit te zetten?

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier.

Gomibo Benefits

Ben jij er binnenkort ook bij? En alleen als je wil, want als je er niet van houdt is dat ook goed. Bij Belsimpel kan iedereen zichzelf zijn.