Partner Manager Providers

Solliciteer nu

Partner Manager Providers

Bouw aan sterke relaties met partners in alle vormen en maten, en realiseer succesvolle samenwerkingen voor onze uitbreiding met Gomibo in Duitsland!


Fulltime | 36-40 u/w | wo-niveau | Hoofdkantoor Groningen en hybride

Nederlands | Deutsch

Vind je deze vacature interessant, heb je affiniteit met de Duitse markt en spreek je de taal vloeiend? Kijk dan hier!

Vertaal data naar commerciële doelstellingen

Word jij enthousiast van het opzetten van nieuwe samenwerkingen en het maken van commerciële afspraken? Ben je communicatief sterk én analytisch? Dan is een functie binnen het partnerships team iets voor jou. 

De Gomibo Group werkt samen met alle grote providers in Nederland, 15 Duitse partijen en sinds 2023 bieden we ook Belgische abonnementen aan. Onze stip op de horizon, abonnementen aanbieden in heel Europa! In de Partnership Manager rol ben jij niet alleen verantwoordelijk voor het onderhouden van de relaties met providers en het uitbreiden van de samenwerking, ook het opzetten van slimme (sales)campagnes en nieuwe partnerships zijn onderdeel van je rol. Als visitekaartje van Gomibo, ben je continu op de hoogte de nieuwste ontwikkelingen in de telecom markt en weet je deze kennis effectief om te zetten naar strategische commerciële plannen. Je weet het maximale uit elke samenwerking te halen met als gezamenlijk doel, de klant van de beste deal voorzien.


Wat doe je als Partnerships Manager Providers & Operators?

Als Partnerships Manager Providers & Operators ben je o.a. verantwoordelijk voor: 

 • Het onderhouden en opzetten van partnerships met providers in binnen- en buitenland. Relatiemanagement is een belangrijk onderdeel. Je leert de organisatie van de operator kennen, je bent contactpersoon en verantwoordelijk om de samenwerking naar een hoger niveau te tillen.

 • De beste deals voor onze klanten. Tijdens belangrijke salesperiodes, actieweken en toestelintroducties zorg jij voor de beste abonnementsprijs voor de klant. Je bent een belangrijke schakel tussen partners, Team Inkoop & Team Marketing. Naar aanleiding van jouw input worden er wekelijks nieuwe aanbiedingen zichtbaar op TV & Radio!

 • Het omzetten van data naar commerciële afspraken. De meeste verkopen komen van ons online platform, daarom werk je samen met onze data analisten om inzicht te krijgen in de performance van de provider op het gebied van marketing, sales en pricing. Jij vertaalt deze data naar betere marges, waarde verhoging van orders en marketing strategieën. Hierin ligt ook de verantwoordelijkheid voor het afstemmen van het budget en de kwartaaldoelen bij jou.

Naast partnercontact kun je aan verbeterprojecten werken zoals:

 • Het optimaliseren van het verlengaanbod voor de klant in samenwerking met de partner. Je onderzoekt welke factoren meespelen in de klantkeuze voor een nieuw abonnement én hoe we hier het beste op in kunnen spelen.

 • Het opzetten van toestelintroductie campagnes. Wanneer er een nieuwe iPhone uitkomt wil elke provider een zo groot mogelijk aandeel van de totale verkopen. Hoe gaan we daar op een goede manier mee om? 

Jouw rol

In deze functie draag je een grote verantwoordelijkheid: de commerciële relaties met providers zijn van enorm belang voor het succes van het reseller platform Belsimpel en Gomibo. Het opzetten van nieuwe partnerships vereist een kritische blik en hands-on mentaliteit om nieuwe relaties en projecten van de grond te krijgen. Ga je de uitdaging met ons aan?

Vind je deze vacature interessant, heb je affiniteit met de Duitse markt en spreek je de taal vloeiend? Kijk dan hier.

Wat bieden wij?

Naast een goed salaris, speciale Gomibo Benefits, een gunstige pensioenregeling en 25 vakantiedagen per jaar bieden we ook: 

Arbeidsvoorwaarden

 Een goed salaris dat met je mee groeit.

Een gunstige pensioenregeling.

Veel benefits, zoals kortingen en sportmomenten met collega's. 

Ontwikkelmogelijkheden

 Persoonlijke ontwikkeling staat voorop.

Trainingen, 1-op-1 begeleiding, intervisie. Zoveel uitdaging en verantwoordelijkheid als je aan kan.

Gezelligheid

750 collega's met dezelfde werkdrive.

Teamuitjes, bedrijfsfeesten en VrijMiBo's

Een sloep om te varen door de Groningse grachten.


Werk & privé

Werken in het centrum van Groningen.

Training voor een goede werk-privébalans.

Flexibele starttijden & af en toe thuiswerken.

 

Wie ben jij?

 • Je hebt bij voorkeur een (technische) bedrijfskundige studie gevolgd met een wo-diploma of denkniveau.

 • Je hebt bij voorkeur werkervaring binnen de E-commerce sector in een commerciële functie.

 • Je bent communicatief sterk, zowel verbaal als op schrift in het Nederlands en Engels aangezien je intern en extern contact hebt.

 • Je bent neemt initiatief en werkt gestructureerd om dingen voor elkaar te krijgen. Je hebt een commerciële instelling en relatiemanagement is jouw tweede natuur.

 • Je bent analytisch sterk. Je weet voorraad-, verkoop- en website data te interpreteren voor o.a. margeoptimalisatie en je haalt er nuttige informatie uit voor je onderhandelingen.

 • Je ziet altijd kansen en mogelijkheden en houdt er van om uitdagingen aan te gaan en resultaat te leveren.

 • Je bent flexibel en bereid om eens per twee weken naar de Randstad te reizen voor werk. 

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier

Gomibo Benefits

Ben jij er binnenkort ook bij? En alleen als je wil, want als je er niet van houdt is dat ook goed. Bij Belsimpel kan iedereen zichzelf zijn.