Bedrijfscatering Medewerker (40 u/w)

Solliciteer nu

Bedrijfscatering medewerker (20-40 u/w)

Faciliteer  de bedrijfslunch voor meer dan 600 collega's

Fulltime of parttime | 20-40u/w | Hoofdkantoor Groningen

“Tot het uiterste voor jou” is niet voor niets onze slogan.

De bedrijfskantine ‘Gobistro’ is een ruimte die centraal staat voor verscheidene dagelijkse activiteiten binnen Belsimpel en de grotere incidentele evenementen. Zo is deze 'Gobistro' ook de plek waar onze legendarische bedrijfsfeestjes plaatsvinden! Ook wordt er hier dagelijks geluncht door alle collega's: een proces waar jij in het keukenteam van A tot Z verantwoordelijk voor bent. Samen gaan we tot het uiterste om de lunch elke dag nog leuker te maken!


Wat doe je als Bedrijfscatering Medewerker? 

Bij Belsimpel hebben we onze eigen bedrijfskantine: de ‘Gobistro’. Deze heeft een professionele keukenuitrusting en fungeert als toegang tot ons dakterras met uitzicht over de Groningse Grote Markt. Samen met jou brengen we de lunch voor de collega’s en de gezellige bedrijfsevenementen naar een hoger niveau! 

Jij helpt in de keuken mee met het voorbereiden van de heerlijke bedrijfslunch. Samen met Samantha, de coördinator van onze ‘Gobistro’ geef jij de lunch af aan alle collega’s. Jij weet als geen ander van aanpakken en zorgt dat er tussen de middag een gevarieerd menu aan vers bereide gerechten klaar staat voor iedereen. Hierin ben jij ook het aanspreekpunt van de bedrijfskantine, dus het is belangrijk dat je het leuk vindt om veel in contact te staan met alle collega’s van Belsimpel. Verder komen er bij het verzorgen van de lunch nog andere belangrijke zaken kijken; op korte termijn gaan we ook beginnen met het bereiden en verzorgen van diners voor collega's! Ook kun je denken aan het opbergen en rondbrengen van leveringen én je zorgt er natuurlijk altijd voor dat de keuken netjes en schoon achtergelaten wordt.  Van schoonmaken ben jij niet vies! Kortom: je bent continu actief bezig in onze gezellige bedrijfsbistro. 

Wat bieden wij?

Naast een goed salaris, speciale Belsimpel Benefits, een gunstige pensioenregeling en 25 vakantiedagen per jaar bieden we ook:

Volop doorgroeimogelijkheden

Vanaf dag 1 maak jij het verschil.

Werken in hartje Groningen

Op je fiets naar kantoor.

Vergroot je (super)krachten

Werk met >600 fanatieke collega's.

Unieke werksfeer

Elke week borrels en activiteiten.

Wie ben jij?

  • Je bent gemotiveerd en het is een pré als je al ervaring hebt in de horeca.
  • Jij hebt een gastvrij karakter en je houdt van aanpakken.
  • Je bent beschikbaar om te werken op doordeweekse dagen.
  • Je bent 1x in de maand beschikbaar op zaterdag et 1x in de vijf weken op vrijdagavond.
  • Daarnaast kun je je weg goed vinden in de keuken én lijkt het jou ontzettend leuk om je collega’s van een vers bereide lunch te voorzien.

Fluency in the Dutch language is required for this role; candidates will be assessed accordingly.

Gomibo Kerstfeest

Ben jij er volgend jaar ook bij?