Specialist Grootzakelijk Internationaal

Solliciteer nu

Specialist Grootzakelijk Internationaal

Draag verantwoordelijkheid voor de verkoop van honderdduizenden producten door heel Europa

Fulltime | 40 u/w | hbo/wo-niveau | Hoofdkantoor Groningen

Grootzakelijke markt binnen en buiten de Nederlandse grens.

In de telecom markt onderhandelen we op topsnelheid om voor onze klanten de beste prijs de garanderen. Ook de verkoop van de producten gaat in sneltreinvaart. Met zes schermen houd je alle bestellingen in de gaten die binnen komen voor onze grootzakelijke klanten. Hierbij werk je samen met tientallen leveranciers door heel Europa. Door onze groei en het toenemende aantal grootzakelijke bestellingen ligt de verantwoordelijkheid dat alles goed verloopt en het pakket de volgende dag bij de klant ligt, bij jou. Ga jij deze uitdaging aan? Je zult je geen dag vervelen.

Wat doe je als Specialist Grootzakelijk Internationaal?

Je bent verantwoordelijk voor het contact met tientallen klanten die bij ons op grote schaal telefoons, tablets en accessoires inkopen. Naast onze verkoop aan particuliere klanten doen we ook veel zaken met grote zakelijke klanten.

In jouw rol ben je intern en extern een belangrijke schakel, zo heb je contact met de logistieke afdeling voor de verzending van de bestellingen en met team Finance voor de betalingen. Extern hebben jouw klanten je aandacht voortdurend nodig. Je spreekt ze dagelijks, telefonisch, via mail, Skype en Whatsapp.

Bestellingen komen binnen via verschillende kanalen, via collega’s van het Zakelijke team of doordat je zelf een deal hebt gemaakt om de klant te voorzien van de gewenste producten. Nadat je de bestellingen ontvangen hebt, bekijk je of we voldoende voorraad hebben en voor welke prijs we de producten kunnen versturen.

Het begin staat in het teken van het leren van alle processen. Je werkt veel samen met de collega’s uit de inkoopteams, omdat veel processen vanuit de inkoop met elkaar overlappen. Jij bent verantwoordelijk voor de verzending van de verkochte producten, maar daarbij ook onderdeel van het inkoop team. In het team werken ervaren fulltime collega’s en meerdere leergierige, fanatieke parttime collega’s met verschillende studieachtergronden. Zo kom je terecht in een diverse groep met collega’s.

Zo kan je dag eruit zien

Je pc is opgestart en Tom heeft je eerste bakje thee al op je bureau gezet. Je pakt de overzichten voor de te versturen bestellingen erbij en ziet dat een grote klant aan het einde van de dag pakketten bij ons komt ophalen. Alles is op voorraad en de betaling is binnen, dus jij kunt aan de slag! Je verwerkt de bestellingen in ons systeem en regelt samen met je collega Andrea uit team Finance dat alle documenten voor de pick-up in orde zijn, alle informatie is nu compleet. De collega’s van logistiek kunnen aan de slag met het verzamelen en inpakken! Er zijn meerdere klanten die een betaling moeten doen, je zoekt contact met ze via Skype en regelt dat het geld vandaag nog op onze rekening staat.

In de middagpauze wandel je naar boven, om het heerlijke broodje in de kantine op te halen die je hebt besteld bij Samantha. Na de pauze plaats je een aantal kleinere bestellingen, je moet namelijk zo langs de logistieke afdeling om te kijken of de levering die is binnengekomen compleet is. Als de levering compleet is, kun je de klant op de hoogte gaan brengen dat ook deze bestelling weer zo snel mogelijk aan de andere kant van Europa is. Al met al een goede dag waarin je weer veel klanten blij hebt kunnen maken! 

Wat kun je van ons verwachten?

Arbeidsvoorwaarden

 Een goed salaris dat met je mee groeit.

Een gunstige pensioenregeling.

Veel benefits, zoals kortingen en sportmomenten met collega's. 

Gezelligheid

750 collega's met dezelfde werkdrive.

Teamuitjes, bedrijfsfeesten en VrijMiBo's

Een sloep om te varen door de Groningse grachten.


Ontwikkelmogelijkheden

 Persoonlijke ontwikkeling staat voorop.

Trainingen, 1-op-1 begeleiding, intervisie. Zoveel uitdaging en verantwoordelijkheid als je aan kan.

Werk & privé

Werken in het centrum van Groningen.

Training voor een goede werk-privébalans.

Flexibele starttijden & af en toe thuiswerken.


 


Wie ben jij?

  • Je hebt een HBO diploma op zak en je wil graag veel leren.
  • Je bent sociaal, legt makkelijk contact met zowel collega's als externen en staat stevig in je schoenen! 
  • Je bent ondernemend, proactief en kan je hoofd koel houden bij drukte en tijdsdruk.
  • Je bent nauwkeurig, betrokken en voelt je verantwoordelijk voor de klanten die je spreekt. 
  • Je bent communicatief ijzersterk en kunt goed in het Nederlands en Engels overweg.

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier. 

Gomibo Woodstock

Ben jij er volgend jaar ook bij?