Specialist Verzekeringen (min. 16 u/w)

Solliciteer nu

Specialist Verzekeringen

Help klanten met hun vragen over onze eigen verzekering en zorg voor de beste oplossing.

Parttime | 16u/w | hbo/wo-niveau | Hoofdkantoor Groningen

Jij: luistertalent en vraagbaak. Klant: tevreden.

Jij weet als geen ander hoe jij je dienstverlenend kunt opstellen. Wanneer klanten jou om advies vragen help jij ze met veel geduld en enthousiasme. Jij kunt haarfijn uitleggen hoe onze verzekering werkt en zorgt ervoor dat ingediende claims zo snel mogelijk (maar nauwkeurig!) worden verwerkt.


Wat doe je als Specialist Verzekeringen?

Een nieuwe telefoon is natuurlijk een kostbaar product dat je graag wil beschermen met een verzekering! Tot het uiterste voor onze klanten betekent bij Belsimpel ook het allerbeste verzekeringsproduct aanbieden. We hebben daarom een eigen verzekeringsbedrijf onder de naam Tulip Assist opgericht. Bij Tulip Assist wordt vanuit de klant meegedacht en dit wordt in de functie van Specialist Verzekeren dan ook van jou verwacht.

Als klanten jou gesproken hebben weten ze precies waar ze aan toe zijn. Je geeft uitleg over de verzekering, facturen en claims. Daarnaast beantwoord je vragen via de e-mail en verwerk je de binnengekomen claims. Als aanvulling hierop heb je ook veel contact met de verzekeraar en alle samenwerkende partijen. Op deze manier zorgen we met het hele team ervoor dat onze klanten zo snel mogelijk geholpen worden. Tijdens je werkzaamheden heb je inspraak in onze procedures en processen. Wanneer jij het gevoel hebt dat iets beter of anders kan, dan wordt je stem gehoord!


Wie ben jij?

  • Je studeert op hbo/wo-niveau, of je hebt net je havo/vwo afgerond;

  • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar om te werken op doordeweekse dagen tussen 08.30-17.00 uur;

  • Je bent beschikbaar om voor langere tijd bij ons te werken;

  • Je bent betrokken en voelt je verantwoordelijk voor de klanten die je spreekt;

  • De kern van een probleem of vraag zie je gelijk en je fixt alles het liefst zo efficiënt mogelijk.

Wat kun je van ons verwachten?

Wat je er voor terug krijgt

 Een uurloon tussen €9,20 (18 jaar) en €14,44 (21+ jaar).

Dankzij onze doorgroeimogelijkheden kun je snel salarisstappen maken!

Veel benefits, zoals borrels, kortingen en sportmogelijkheden.

Hoe het past naast studeren 

We zijn geopend van maandag t/m zondag tussen 08.30 en 00.00 uur.

Shifts van 4 of 8 uur die je zelf kunt inplannen.

Werken in het centrum van Groningen!


 

Wat je ervan kunt leren

 Hoe langer je bij ons werkt, hoe meer nieuwe taken en verantwoordelijkheden je kunt krijgen.

Je ontwikkeling staat bij ons voorop; hiervan profiteer je gedurende je hele carrière!

Waarom het zo gezellig is

Werken met een grote groep medestudenten.

VrijMiBo's, teamuitjes, bedrijfsfeesten en -festivals

Meedoen aan sportlesjes of varen met de Belsimpel sloep.Zo kan je dag eruitzien

Je komt iets voor half negen het kantoor binnen, schenkt voor jezelf en je collega’s een lekker kopje koffie in en je neemt plaats achter je computer. We gaan er weer vol tegenaan vandaag en al snel krijg je de planning en taakverdeling van de dag. Er staat een hoop op het programma en gezamenlijk zorgen we er elke dag voor om alles af te krijgen. Je begint met het beantwoorden van de e-mail en je overlegt met je collega’s wie welke mailbox oppakt. Ondertussen belt de eerste klant en maak je je klaar om het gesprek op te nemen. Nadat de tevreden klant op heeft gehangen neemt het reparatiebedrijf contact op. Er zijn toestellen binnengekomen en de schaderapporten moeten verwerkt worden. Hier stort je je direct op om de klant zo snel mogelijk te helpen. Vervolgens ga je aan de slag met een leuk project dat Alexander jou gisteren heeft toegewezen.

Je bent de tijd helemaal vergeten en inmiddels is het middaguur aangebroken: tijd voor de lunch! Nadat je je favoriete verse broodje van Bakker Bart heb verorberd en een potje tafeltennis hebt gewonnen, is het tijd om alle goedgekeurde claims te verwerken. Je zorgt ervoor dat klanten een nieuw toestel krijgen of neemt contact op met het reparatiebedrijf om ervoor te zorgen dat alles in gang gezet wordt! Ondertussen word je meerdere keren gebeld door klanten die een vraag hebben over de voorwaarden van onze verzekeringen die je maar al te graag beantwoordt. Aan het einde van de dag maak je samen met je collega’s de rapportage op en geven jullie elkaar een compliment omdat al het werk van de dag af is. Lekker gewerkt!

Hoe ziet Team Verzekeringen eruit?

Elke werkdag, van 08:30 tot 17:00 uur staan onze collega’s klaar voor alle klanten die wel wat hulp kunnen gebruiken. Hierbij ga je echt tot het uiterste voor de klant, want uiteindelijk moeten alle klanten met een glimlach de telefoon ophangen. Als Specialist Verzekeren werk je in een klein team dat gezamenlijk verantwoordelijk is voor alle vragen omtrent onze verzekeringen. Dit maakt dat je gelijk veel verantwoordelijkheden krijgt! Doordat het team klein is, is de band tussen de collega’s persoonlijk. Het grootste deel van onze collega’s studeert nog en werkt parttime. Wat we gemeenschappelijk hebben? We zijn allemaal slim en fanatiek. Ben jij dat ook? Dan zoeken we jou!

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier.

Gomibo Woodstock festival

Ben jij er volgend jaar ook bij?