Strategic Partnerships & Sales Manager

Solliciteer nu

Strategic Partnerships & Sales Manager

Vertegenwoordig de Gomibo Group en realiseer strategische samenwerkingen die bijdragen aan de internationale groei van het bedrijf

Fulltime | 36-40 u/w | hbo of wo-niveau | Hoofdkantoor Groningen

Partnerships in alle vormen en maten.

Als Strategic Partnerships & Sales Manager vertegenwoordig je de Gomibo Group in binnen- en buitenland en is het jouw taak om op strategisch niveau commerciële partnerships op te zetten en te onderhouden. De partnerships waar jij verantwoordelijk voor wordt, stemmen we samen met je af op basis van je interesses en vaardigheden. Door jouw expertise in relatiemanagement, je commerciële instelling en overtuigingskracht weet je de internationale visie van Gomibo te vertalen naar concrete doelstellingen en afspraken. Ga jij de uitdaging met ons aan?  

De partnerships van Gomibo Group

Om onze miljoenen klanten elke dag het beste te kunnen bieden hebben we een breed scala aan partnerships met providers, fabrikanten en leveranciers. Zo kunnen we door goede deals te maken met Vodafone, T-Mobile, Samsung en Apple het onderste uit de kan halen als het gaat om de verkopen van abonnementen en telefoons. Daar houdt de samenwerking niet op, we doen met onze partners ook veel gezamenlijke (ATL) marketing, we bepalen hoe we onze gezamenlijke klanten het beste kunnen behouden en zetten samen nieuwe producten in de markt.

We willen onze partnerships elke dag naar een hoger niveau tillen, wat essentieel is in de veranderlijke telecommarkt waarin wij opereren. Jij leert deze markt en bijbehorende partners en concurrenten dan ook als geen ander kennen. Door onze kennis van de markt,  het gebruik van data, expertise in relatiemanagement en een flinke dosis overtuigingskracht weten we samen de allerbeste commerciële plannen te realiseren. Je draagt hierbij een grote verantwoordelijkheid met het team, want de budgetten die hiermee gepaard gaan zijn enorm.

Gomibo regelt alles op het gebied van inkoop, sales en marketing zelf. Doordat we alles inhouse hebben zijn de lijntjes erg kort en kun je snel schakelen. Om alle afspraken in goede banen te leiden werk je veel samen met andere collega's, zo zorg je ervoor dat iedereen dezelfde stip aan de horizon heeft. Naast het uitbreiden en onderhouden van de partnerships met fabrikanten, leveranciers en providers, houden we ons bezig met grote projecten waarbij zij een belangrijke rol spelen. Afhankelijk van je interesses, skills en persoonlijkheid wordt bekeken voor welke partnerships en projecten jij verantwoordelijk wordt. Een aantal voorbeelden:

 • De uitbreiding van partnerships in Europa door middel van het opzetten van nieuwe samenwerkingen met buitenlandse providers e.g. Deutsche Telecom.

 • Het toevoegen van nieuwe productcategorieën aan ons assortiment, zoals streamingpartijen Netflix en Viaplay.

 • Het in de markt zetten van onze softwareproducten als SaaS-oplossing (software-as-a-service). Doordat we jarenlang ervaring hebben in de telecommarkt, weten we precies wat er nodig is om klanten de beste ervaring te geven. Met Gomibo, ons platform en spin-offs Verifai (onze ID-verificatie software) en Tulip Assist (verzekeringstak) bieden wij providers wereldwijd een oplossing voor de beste klantervaring in één totaalpakket.

Wat doe je als Partnerships Manager?

Als Partnerships manager ben je verantwoordelijk voor:

 • Het opzetten, uitbreiden en onderhouden van partnerships met externe partijen.

 • Het bepalen van de commerciële (pricing) strategie samen met de Data Driven teams.

 • Het zorg dragen voor de naleving van alle commerciële afspraken op de juiste manier, waarbij je veel schakelt met andere teams binnen de Gomibo Group.

 • Het maken van strategische beslissingen en afspraken op het gebied van marketing, sales en supply chain, waarbij je samenwerkt met grote partijen als: Apple, Samsung, Google en Garmin.

Afhankelijk van je interesses, skills en persoonlijkheid wordt bekeken voor welke partnerships en projecten jij verantwoordelijk wordt. De focus van je functie kan op verschillende onderdelen liggen, waaronder:

 • Onderhandelingen & sales

 • (Trade) Marketing

 • Uitbreiding naar de Duitse markt en in de toekomst andere Europese markten

 • B2B sales van SaaS-proposities (software)

Als partnerships manager draag je een grote verantwoordelijkheid, want de budgetten die gepaard gaan met commerciële afspraken zijn enorm. Gomibo regelt alles op het gebied van inkoop, sales en marketing zelf. Doordat we alles inhouse hebben zijn de lijntjes erg kort en kun je snel schakelen. Om alle afspraken in goede banen te leiden werk je veel samen met andere collega's, zo zorg je ervoor dat iedereen dezelfde stip aan de horizon heeft. 

Wat bieden wij?

Naast een goed salaris, speciale Gomibo Benefits, een gunstige pensioenregeling en 25 vakantiedagen per jaar bieden we ook: 

Arbeidsvoorwaarden

 Een goed salaris dat met je mee groeit.

Een gunstige pensioenregeling.

Veel benefits, zoals kortingen en sportmomenten met collega's. 

Gezelligheid

750 collega's met dezelfde werkdrive.

Teamuitjes, bedrijfsfeesten en VrijMiBo's

Een sloep om te varen door de Groningse grachten.


Ontwikkelmogelijkheden

 Persoonlijke ontwikkeling staat voorop.

Trainingen, 1-op-1 begeleiding, intervisie. Zoveel uitdaging en verantwoordelijkheid als je aan kan.

Werk & privé

Werken in het centrum van Groningen.

Training voor een goede werk-privébalans.

Flexibele starttijden & af en toe thuiswerken.

 

Wie ben jij?

 • Je hebt aantoonbaar hbo of wo werk- en denkniveau.

 • Je bent energiek, competitief, zelfstandig en communicatief sterk.

 • Relevante werkervaring is geen vereiste maar wel een pré. Bij voorkeur op het gebied van e-commerce of in de telecom-, retail- of tech industry of je hebt daar aantoonbaar affiniteit mee.

 • Je staat stevig in schoenen en deinst niet terug voor een onderhandeling of moeilijk gesprek.

 • Je bent proactief, hebt een hands-on mentaliteit en zet graag dat stapje extra voor het beste resultaat of de beste deal. Dit betekent dat je naast strategisch werken ook nauw verbonden bent met het primaire bedrijfsproces en graag met je voeten in de klei staat.

 • Je bent flexibel en bereid om eens per maand voor werk te reizen, bijvoorbeeld naar de Randstad of eventueel naar het buitenland voor afspraken met partners.

De partnerships en type projecten verschillen in scope, complexiteit en verantwoordelijkheden. In het proces worden je takenpakket en de rol die je gaat vervullen bepaald op basis van je ervaring en wie jij bent. Dit maakt het dat deze functie geschikt is voor mensen zowel met als zonder ervaring. Er is bijvoorbeeld ruimte om naar een overkoepelende functie toe te groeien, waarbij je meerdere teams ondersteunt bij hun commerciële partnerships, of het bekleden van een leidinggevende functie.

Fluency in the Dutch language is required for this role; candidates will be assessed accordingly. If you do not speak Dutch fluently, we would like to forward you to this commercial vacancy.

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier. 

Gomibo Benefits

Ben jij er binnenkort ook bij? En alleen als je wil, want als je er niet van houdt is dat ook goed. Bij Belsimpel kan iedereen zichzelf zijn.