Telecom Data Analist (min. 16u/w)

Solliciteer nu

Telecom Data Analist (min. 16u/w)

Duik in onze gigantische database, trek je conclusies en zorg voor het abonnementsbeheer

Parttime | 16 u/w | wo-niveau | Hoofdkantoor Groningen

Analyseer en beheer ons abonnementsaanbod.

Als klanten op zoek zijn naar een nieuw mobiel abonnement, dan heb jij ervoor gezorgd dat alle aanbiedingen met de juiste informatie te vinden zijn. Je voert daarnaast analyses uit op basis van eerdere prijzen en de verkopen die daaruit voortvloeiden. Met je analytische inzicht en met gebruik van de juiste tools weet je de juiste conclusies uit de data te halen.

Wat doe je als Telecom Data Analist?

Als Telecom Data Analist houd jij je bezig met het maken van rapportages en analyseren van de markt. Je doet veel prijsanalyses en zorgt ervoor dat we zo competitief mogelijk staan. Je bent een ster in Excel en het opzetten van nieuwe taken en rapportages gaat je makkelijk af. Dankzij jouw bevindingen bieden we onze klanten de juiste en beste prijzen aan.

Je bent erg zorgvuldig en je werkt secuur. Jouw aanbiedingen worden namelijk door miljoenen mensen bekeken, en een kleine fout in ons aanbod kan een groot effect hebben! Cijfertje verkeerd? Dan kunnen we honderden aankopen mislopen of duizenden euro’s verlies draaien. Het is dan ook van belang dat je een beetje stress niet schuw bent en houdt van een uitdaging. Om te waarborgen dat dit goed gaat vergelijk je onze prijzen dagelijks met die van onze concurrenten. Bieden we een abonnement te duur aan? Dan pas je dit direct aan. Zo zorg jij ervoor dat onze klanten nooit teveel betalen. Hierin heb je veel vrijheid en dus ook veel verantwoordelijkheid. Je maakt verschillende rapportages over de verkopen van Belsimpel, waarbij je alle interne en externe informatievoorziening mee neemt en analyseert. Met deze rapportages help je ook de andere teams binnen Belsimpel in het maken van de juiste beslissingen. Zo kan het voorkomen dat Team Marketing vraagt naar de resultaten van een Instagram-reclame waarover jij de juiste conclusies trekt.

Het team bestaat voornamelijk uit studenten die net als jij parttime bij ons aan de slag zijn. Daarnaast zijn er een aantal fulltime collega’s in dienst die het overzicht houden en je zullen ondersteunen waar nodig. Deze mix zorgt voor een super gezellige, informele, werksfeer. 


Zo kan je dag eruitzien

Je loopt het kantoor binnen en komt je collega Jens tegen. Jullie kletsen wat bij over het weekend tijdens het pakken van een kop koffie en de dag kan beginnen. Hierna begint het team met de dagstart en jullie bespreken de actiepunten en belangrijke taken van de dag. Martijn heeft de taken al verdeeld en samen met Bram ga je ervoor zorgen dat alle taken vandaag worden afgerond. Allereerst is het vandaag aan jou om een verzoek van het marketing team te verwerken, zij willen graag zien wat een wijziging in de nieuwsbrief voor effect heeft gehad op de sales. Nadat je hier mooie resultaten in hebt gevonden is het tijd voor een nieuw project. Met Robin heb je de dag ervoor besproken dat een bepaalde dagelijkse taak sneller kan wanneer je deze automatiseert. Je maakt een script die de data automatisch samenvoegt en formules uitwerkt, waardoor dit niet meer handmatig hoeft. Super, dit scheelt het team 15 minuten werk per dag!

Dan is het tijd voor de lunch. Na een heerlijk broodje, gemaakt door het keuken team, is het tijd voor een potje tafeltennis. Na de pauze bekijk je je to-do en zie je dat het tijd is om de prijzen te controleren en ervoor te zorgen dat we beter staan dan de concurrentie. Je ziet dat we op een aantal toestellen te duur staan dus past het aan. Je sluit de dag af met de wekelijkse teammeeting, waarin iedereen elkaar op de hoogte brengt van inzichten en conclusies uit analyses die zijn gedaan. Ook bespreek je de algemene performance van Belsimpel en wordt alvast vooruit geblikt naar komende week. Nu is iedereen weer helemaal up-to-date! 

Wat kun je van ons verwachten?

Wat je er voor terug krijgt

 Een uurloon tussen €9,33 (18 jaar) en €13,36 (21+ jaar). 
Salarisstappen al binnen een half  jaar, afhankelijk van je ontwikkeling en inzet!

Veel benefits, zoals kortingen en sportmogelijkheden.

Hoe het past naast studeren 

Werken op een mooi kantoor in het centrum van Groningen.

Shifts van 4 of 8 uur, zelf in te delen van maandag t/m vrijdag.

Een flexibele planning die past in je studierooster.

 

Wat je ervan kunt leren

 Persoonlijke en professionele ontwikkeling staan voorop.

Trainingen, 1-op-1 begeleiding & de uitdaging die bij jou past.
Je kunt zo hard gaan als je zelf wil.

Waarom het zo gezellig is

750 collega's met dezelfde drive.

Teamuitjes, bedrijfsfeesten en -festivals, elke vrijdag een VrijMiBo.

Een sloep om te varen door de Groningse grachten.Wie ben jij?

  • Je volgt een studie op WO-niveau, bij voorkeur bèta-georiënteerd;
  • Je bent 16u per week (of meer) beschikbaar op doordeweekse dagen tussen 08:30 en 17:00 uur;
  • Excel houdt van jou en jij houdt van Excel, analytisch ben je dan ook ijzersterk;
  • Je hebt enige affiniteit met codeerprogramma's zoals R en Phyton;
  • Je werkt secuur en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Fluency in the Dutch language is required for this role; candidates will be assessed accordingly.

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier.

Gomibo Woodstock festival

Ben jij er volgend jaar ook bij?