Traineeship Talent & Recruitment

Solliciteer nu

Traineeship Talent & Recruitment

Ontwikkel je skills rondom werving, selectie en talentmanagement!

Fulltime | 36-40 u/w | wo-niveau | Hoofdkantoor Groningen

Ontdek waar jouw talent ligt tijdens het Traineeship Talent & Recruitment

Onze bedrijfscultuur maakt ons succes: we werken met collega’s die de lat hoog hebben liggen en teamwork voorop hebben staan. Samen winnen en ook onze successen vieren. Als Trainee Talent & Recruitment zorg jij ervoor dat we de juiste collega’s op de juiste plek hebben zitten. Je leert de beste kandidaten aantrekken, selecteren met behulp van gespreksvoering en assessments en ontwikkelt veel andere competenties die je binnen HR in kunt zetten.

In dit traineeship leer je achterhalen wat mensen drijft en of dit aansluit bij de ambities van Gomibo. Je ontwikkelt jezelf in het herkennen van talenten en valkuilen van kandidaten en zorgt dat iedereen de juiste uitdaging krijgt. Je leert hoe je je eigen werk het beste organiseert, ontwikkelt skills om slim samen te werken en wordt een ster in gespreksvoering.

De Gomibo Group groeit hard, daarom zoekt team Talent & Recruitment een nieuwe trainee met een frisse blik. Je werkt met zowel collega's die meerdere jaren ervaring hebben als starters. Je komt in een team met 8 andere collega's, 3 parttimers en 5 fulltimers. In het team heeft iedereen zijn of haar eigen krachten en talenten die elkaar aanvullen.


Uitdagingen & verantwoordelijkheden in het eerste jaar

 • Q1 – Ontdekken en proberen
  Je maakt kennis met alle processen rondom werving & selectie. Je kijkt mee met gesprekken en brengt dit zo snel als bij jou past in de praktijk. Je leert selecteren op basis van CV’s, gesprekken en worksamples en komt in aanraking met verschillende manieren van de werving van kandidaten en employer branding.

 • Q2 – Oefenen, oefenen, oefenen
  Na een kwart jaar kun je veelal zelfstandig aan de slag en is het de bedoeling dat je jezelf verder ontwikkelt door middel van trainingen, feedback en heel veel oefenen. Je gaat aan de slag met de werving en selectie van fulltime collega’s, waarbij je je verdiept in de verschillende teams en een aantal vacatures. Zo word je klaargestoomd voor het dragen van je eigen verantwoordelijkheden.

 • Q3 – Je eigen verantwoordelijkheden

  Vanaf dit kwartaal krijg je de eindverantwoordelijkheid voor meerdere vacatures. Je onderhoudt het contact met de teams van deze vacatures en samen stel je een duidelijk profiel op van de behoefte. Je zorgt voor de juiste wervingsacties, door middel van social media, het opzetten of bezoeken van events, contact met studieverenigingen of je eigen creatieve ideeën. Daarnaast verdiep je je in assessments die we inzetten voor selectie van kandidaten, waaronder die van het professionele assessmentbureau GITP.

 • Q4 – Jezelf verder ontwikkelen en je eigen talenten ontdekken

  Doordat je van verschillende hoeken van Gomibo veel meekrijgt, inzicht krijgt in type personen en talenten en je in dit traineeship veel verschillende competenties ontwikkelt, leer je veel over jezelf. Omdat we het belangrijk vinden mensen in te zetten op hun talenten, krijg jij die kans ook en krijg je de mogelijkheid om je rol steeds meer te vormen naar wat bij jou past.

Het verdere verloop van het traineeship

Bij ons zijn traineeships niet in beton gegoten. Hoe je vervolg eruit ziet hangt af van waar we dan kansen zien liggen, waar je plezier uit haalt en waar jouw kracht ligt. Dit zul je ontdekken gedurende je traineeship. Het doel is om je voor lange tijd aan boord te houden en te zorgen dat je bij ons echt op je plek zit voor meer dan 2 jaar. We werken niet met vaste startdata en je zit nergens aan vast: je krijgt een contract zoals elke andere fulltime collega en zo word je ook gewaardeerd.

Wat kun je van ons verwachten?

Arbeidsvoorwaarden

 Een goed salaris dat met je mee groeit. Een gunstige pensioenregeling. Veel benefits, zoals kortingen en sportmomenten met collega's. 

Gezelligheid

750 collega's met dezelfde werkdrive.

Teamuitjes, bedrijfsfeesten en VrijMiBo's

Een sloep om te varen door de Groningse grachten.


Ontwikkelmogelijkheden

 Persoonlijke ontwikkeling staat voorop. Trainingen, 1-op-1 begeleiding, intervisie. Zoveel uitdaging en verantwoordelijkheid als je aan kan.

Werk & privé

Werken in het centrum van Groningen. Training voor een goede werk-privébalans. Flexibele starttijden & af en toe thuiswerken. 


Wie ben jij?

 • Je hebt een hbo of wo-diploma op zak, een studie richting HRM, communicatie of psychologie sluit goed aan, maar is geen harde eis.

 • Jij bent communicatief sterk, treedt gemakkelijk op de voorgrond, maakt gemakkelijk contact en stelt mensen snel op hun gemak.

 • Je bent kritisch en weet mensen goed te doorgronden. Het is belangrijk dat je gemakkelijk een mening vormt en deze durf te uiten.

 • Het is een pre als je goed bent in schrijven of presenteren. Ook een stukje creativiteit komt zeker van pas in deze rol.

Meer weten?

Dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier.

Gomibo Woodstock festival

Ben jij er volgend jaar ook bij?