Specialist Abonnementen Administratie (min. 16u/w)

Solliciteer nu

Specialist Abonnementen Administratie

Zorg samen met je collega's voor de administratieve afhandeling van abonnementsaanvragen

Parttime | 16u/w | hbo/wo-niveau | Hoofdkantoor Groningen

Als jij groeit, groeit Belsimpel mee.

Lijkt het je leuk om te werken aan je administratieve vaardigheden? Wil je bij een bedrijf werken dat enorm aan het groeien is, in een hecht team, met flexibele uren? Belsimpel biedt dit allemaal, en dát in hartje Groningen. Kom bij Team Abonnementen, vol met fanatieke studenten met wie je samen naar alle activiteiten kan gaan!

Wat doe je bij Team Abonnementen?

Voor deze functie ga jij aan de slag om ervoor te zorgen dat klanten zo snel mogelijk gebruik kunnen maken van hun abonnement, en dat zonder klantcontact. Samen met ongeveer 50 enthousiaste studenten ga jij dit waarmaken op kantoor. Na het controleren van de gegevens van de klant, selecteer je het juiste abonnement en zorg je ervoor dat alles uit ons systeem overeenkomt met het systeem van de provider. Jij maakt de klant op deze manier zo snel mogelijk blij met een werkend abonnement!

Je werkt achter de schermen bij Team Abonnementen. Jij hoeft nooit te bellen met de klant, maar dat maakt jou niet minder belangrijk. Jij zorgt ervoor dat elk abonnement op de wensdatum van de klant ingaat. Hierbij controleer je alle gegevens zorgvuldig, zodat de klant gebruik kan blijven maken van hetzelfde 06-nummer. Zo houd jij de klant blij! Dit allemaal in rap tempo, want alles voor 23:59 besteld, wordt morgen bezorgd! Daarnaast controleer je de identiteitsbewijzen voor Verifai, zodat hun klanten gelijk door kunnen in het verkoopproces. Zo kunnen alle klanten bij Swapfiets bijvoorbeeld gelijk hun fiets uit de winkel ophalen, doordat jij de identiteitscheck al hebt uitgevoerd!

Lastige casus? Geen probleem, samen met je collega’s kom je hier uit en zorg je voor een passende oplossing! Door dat stapje extra, zorg je ervoor dat de klant tevreden blijft. 

Wat kun je van ons verwachten?

Wat je er voor terug krijgt

 Een bruto uurloon tussen €9,20 (18 jaar) en €14,44 (21+ jaar), inclusief vakantiegeld.

De mogelijkheid om salarisstappen te maken binnen een half jaar, afhankelijk van je ontwikkeling en inzet.

Veel benefits, zoals borrels, kortingen en sportmogelijkheden.

Hoe het past naast studeren 

We zijn geopend van maandag t/m zondag tussen 08.30 en 00.00 uur.

Shifts van 4 of 8 uur die je zelf kunt inplannen.

Werken in het centrum van Groningen!


 

Wat je ervan kunt leren

 Hoe langer je bij ons werkt, hoe meer nieuwe taken en verantwoordelijkheden je kunt krijgen.

Je ontwikkeling staat bij ons voorop; hiervan profiteer je gedurende je hele carrière!

Waarom het zo gezellig is

Werken met een grote groep medestudenten.

VrijMiBo's, teamuitjes, bedrijfsfeesten en -festivals

Meedoen aan sportlesjes of varen met de Belsimpel sloep.


Zo kan je dag eruitzien

Na college fiets je naar het centrum voor je korte shift van 4 uurtjes. Samen met je collega’s begin je aan de dagstart, gegeven door de coördinator. De taken en belangrijke punten worden doorgenomen, je weet waar je aan toe bent. Iemand haalt een rondje koffie, en met een heerlijke Latte Macchiato begin jij aan je werkdag. Iedereen begint met het controleren van de gegevens van de klanten, onder het genot van wat leuke hitjes. Zijn alle gevraagde documenten opgestuurd? Lijkt alles te kloppen? Mag de klant een abonnement aanvragen? Als er iets ontbreekt, mail je de klant meteen. Door naar de volgende!

Tijd voor een rondje aansluiten, waarbij je zorgt dat de klant het gewenste abonnement kan gaan gebruiken. Foutmelding? Je belt naar onze externe collega’s van bijvoorbeeld KPN of Vodafone om dit in orde te maken.

Daarna heb je een gesprekje met de teamleider, om te praten over je ontwikkeling. Je wordt gevraagd om bij MyLearning te komen, tof! Vanaf volgende maand mag je trainingen gaan geven aan nieuwe collega’s. Tevreden ga je weer aan het werk.

Even luchtje scheppen? Tijdens de kleine pauze lopen jullie even een rondje over de Grote Markt, heerlijk zonnetje zeg! Nog een paar verzoeknummertjes en dan zit de shift er alweer op. Jij hebt samen met je collega’s veel klanten blij kunnen maken met een nieuw toestel en abonnement, wat een topdag! Het is vrijdag, tijd voor een biertje tijdens de VrijMiBo. Wordt het een potje tafeltennis, of toch Fifa?

Trainingen

Als je bij ons start bij Team Abonnementen, word je tijdens een inwerkperiode opgeleid tot specialist! Onze trainingen zijn voornamelijk in de avond en het schema is perfect afgestemd op je studentenleven. Regelmatig starten we met nieuwe collega's, omdat we keihard groeien! De eerstvolgende startdatum vastgesteld:

Maandag 10 juni

Doorgroeimogelijkheden

Je start met de eerdergenoemde basistaken. Wanneer je wat langer in dienst bent, is er de mogelijkheid om door te groeien naar een hoger niveau, waarin je meer taken en meer verantwoordelijkheden krijgt. Uiteindelijk is het mogelijk om door te groeien naar de rol van coördinator, waarbij je onder andere collega's helpt met moeilijke vraagstukken en tijdens de shifts aan het coördineren bent.

Werken bij team Abonnementen biedt overigens niet alleen doorgroeimogelijkheden binnen het team zelf, ook is het een solide basis om tijdens of na je studie door te groeien naar een andere (studiegerelateerde) functie! Klinkt tof toch?


Wie ben jij?

  • Je studeert op hbo/wo-niveau, of je hebt net je havo/vwo afgerond;

  • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar om te werken, waarvan minimaal 1 avonddeel en 1 dagdeel 's weekends;

  • Je bent beschikbaar om voor langere tijd bij ons te werken;

  • Je werkt secuur en nauwkeurig;

  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel: dagelijks werk je met gegevens van duizenden klanten!

Fluency in the Dutch language is required for this role; candidates will be assessed accordingly.

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier.

Gomibo Benefits

Ben jij er binnenkort ook bij? En alleen als je wil, want als je er niet van houdt is dat ook goed. Bij Belsimpel kan iedereen zichzelf zijn.