Specialist Abonnementen Administratie (min. 16u/w)

Solliciteer nu

Specialist Abonnementen Adminsitratie

Zorg samen met je collega's voor de administratieve afhandeling van abonnementsaanvragen

Parttime | 16u/w | hbo/wo-niveau | Hoofdkantoor Groningen

Als jij groeit, groeit Belsimpel mee.

Lijkt het je leuk om te werken aan je administratieve vaardigheden? Wil je bij een bedrijf werken dat enorm aan het groeien is, in een hecht team, met flexibele uren? Belsimpel biedt dit allemaal, en dát in hartje Groningen. Kom bij Team Abonnementen, vol met fanatieke studenten met wie je samen naar alle activiteiten kan gaan!


Wat doe je bij Team Abonnementen?

Voor deze functie ga jij aan de slag om ervoor te zorgen dat klanten zo snel mogelijk gebruik kunnen maken van hun abonnement, en dat zonder klantcontact. Samen met ongeveer 50 enthousiaste studenten ga jij dit waarmaken op kantoor. Na het controleren van de gegevens van de klant, selecteer je het juiste abonnement en zorg je ervoor dat alles uit ons systeem overeenkomt met het systeem van de provider. Jij maakt de klant op deze manier zo snel mogelijk blij met een werkend abonnement!

Je werkt achter de schermen bij Team Abonnementen. Jij hoeft nooit te bellen met de klant, maar dat maakt jou niet minder belangrijk. Jij zorgt ervoor dat elk abonnement op de wensdatum van de klant ingaat. Hierbij controleer je alle gegevens zorgvuldig, zodat de klant gebruik kan blijven maken van hetzelfde 06-nummer. Zo houd jij de klant blij! Dit allemaal in rap tempo, want alles voor 23:59 besteld, wordt morgen bezorgd! Daarnaast controleer je de identiteitsbewijzen voor Verifai, zodat hun klanten gelijk door kunnen in het verkoopproces. Zo kunnen alle klanten bij Swapfiets bijvoorbeeld gelijk hun fiets uit de winkel ophalen, doordat jij de identiteitscheck al hebt uitgevoerd!

Lastige casus? Geen probleem, samen met je collega’s kom je hier uit en zorg je voor een passende oplossing! Door dat stapje extra, zorg je ervoor dat de klant tevreden blijft.  

Ontwikkeling & doorgroeien

Je komt steeds meer te weten over de verschillende abonnementen, providers en systemen. Naarmate je langer bij ons werkt, krijg je de mogelijkheid om door te stromen in niveaus. Hier komen meer taken en verantwoordelijkheden bij kijken, wat samengaat met de bijbehorende salarisverhoging. Uiteindelijk kan je zelfs coördinator worden, waarbij je het aanspreekpunt bent voor de collega’s op de afdeling en het overzicht houdt. Door de werkzaamheden te splitsen op de afdeling, zorgen we er samen met jou voor dat jij altijd uitdaging in je werk houdt.

Daarnaast zijn er ook verschillende teams binnen de afdeling, zoals Coaching, Mylearning en Bonus. Elk team heeft weer zijn eigen specialisatie, die meer studiegerelateerd kunnen zijn.

Merk je toch dat je iets anders wil? Er zijn ook veel mogelijkheden om intern door te groeien bij Belsimpel, we vinden het belangrijk dat iedereen op de juiste plek terechtkomt.  

Zo kan je dag eruitzien

Na college fiets je naar het centrum voor je ‘pretshiftje’ van 4 uurtjes. Samen met je collega’s begin je aan de dagstart, gegeven door de coördinator. De taken en belangrijke punten worden doorgenomen, je weet waar je aan toe bent. Iemand haalt een rondje koffie, en met een heerlijke Latte Macchiato begin jij aan je dag. Iedereen begint met het controleren van de gegevens van de klanten, onder het genot van wat leuke hitjes. Zijn alle gevraagde documenten opgestuurd? Lijkt alles te kloppen? Mag de klant een abonnement aanvragen? Als er iets ontbreekt, mail je de klant meteen. Door naar de volgende!

Tijd voor een rondje aansluiten, waarbij je zorgt dat de klant het gewenste abonnement kan gaan gebruiken. Foutmelding? Je belt naar onze externe collega’s van bijvoorbeeld KPN of Vodafone om dit in orde te maken.

Daarna heb je een gesprekje met de teamleider, om te praten over je ontwikkeling. Je wordt gevraagd om bij MyLearning te komen, tof! Vanaf volgende maand mag je trainingen gaan geven aan nieuwe collega’s. Tevreden ga je weer aan het werk.

Even luchtje scheppen? Tijdens de kleine pauze lopen jullie even een rondje over de Grote Markt, heerlijk zonnetje zeg! Nog een paar verzoeknummertjes en dan zit de shift er alweer op. Jij hebt samen met je collega’s veel klanten blij kunnen maken met een nieuw toestel en abonnement, wat een topdag! Het is vrijdag, tijd voor een biertje tijdens de VrijMiBo. Wordt het een potje tafeltennis, of toch Fifa? 

Wat bieden wij?

Naast een goed salaris (Op je 21ste krijg je bijvoorbeeld al €12,61 per uur Bruto wanneer je start, en dankzij onze doorgroeimogelijkheden kun je binnen 1,5 jaar €1,50 extra verdienen!) en speciale Belsimpel Benefits bieden we ook:

Flexibel werken naast je studie

Plan je werk 7 dagen in de week in tussen 08:30 en 00:00 uur in hartje Groningen!

Intensieve begeleiding in je ontwikkeling 

Vergroot je professionele vaardigheden en profiteer hiervan gedurende je hele carrière! 

Sociale binding en activiteiten

Werk met medestudenten en verrijk je vriendenkring!

Een goed salaris en leuke benefits

Ga met je team naar de gratis bootcamp, ontvang korting op je sportschool abonnement of ga varen met onze eigen sloep!

Trainingen

Als je bij ons start bij Team Abonnementen, word je tijdens een inwerkperiode opgeleid tot specialist! Onze trainingen zijn voornamelijk in de avond en het schema is perfect afgestemd op je studentenleven. Regelmatig starten we met nieuwe collega's, omdat we keihard groeien! De eerstvolgende startdata zijn al vastgesteld:

Maandag 26 juni

Doorgroeimogelijkheden

Je start met de eerdergenoemde basistaken. Wanneer je wat langer in dienst bent, is er de mogelijkheid om door te groeien naar een hoger niveau, waarin je meer taken en meer verantwoordelijkheden krijgt. Uiteindelijk is het mogelijk om door te groeien naar de rol van coördinator, waarbij je onder andere collega's helpt met moeilijke vraagstukken en tijdens de shifts aan het coördineren bent.

Werken bij team Abonnementen biedt overigens niet alleen doorgroeimogelijkheden binnen het team zelf, ook is het een solide basis om tijdens of na je studie door te groeien naar een andere (studiegerelateerde) functie! Klinkt tof toch?


Wie ben jij?

  • Je volgt een studie op HBO- of WO-niveau en bent van plan nog minstens 2 jaar in Groningen te blijven.
  • Je bent minimaal 16u per week beschikbaar, waarvan 1 avond in de week en 1 weekenddag in de 2 weken. 
  • Je werkt secuur en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zelfstandig en pakt nieuwe werkzaamheden snel op. 
  • Je gaat een uitdaging niet uit de weg en bent een echte teamplayer.

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier.

Gomibo Woodstock festival

Ben jij er volgend jaar ook bij?