Finance Assistent (min. 16u/w)

Solliciteer nu

Finance Assistent

Werk aan de financiële administratie van een internationaal miljoenenbedrijf

Parttime | 16 u/w | wo-niveau | Hoofdkantoor Groningen

Werk op topniveau tijdens je studie.

Direct aan de slag in een team van financiële professionals? In de praktijk bijleren naast je studie? Als parttime Finance Assistent bij Belsimpel kan het allemaal. Belsimpel had in 2020 een omzet van meer dan 400 miljoen en we groeien nog steeds razendsnel. Met jouw kritische en analytische blik ben je onmisbaar bij het op orde houden van onze financiën!


Wat doe je als Finance Assistent?

Als onderdeel van het Finance-team help je de financiële administratie van Belsimpel bij te houden. Belsimpel doet namelijk alles zelf: van jaarrekening tot consolidatie en van contact houden met debiteuren tot collega’s helpen bij al hun financiële vragen. Zo zorg jij er onder andere voor dat elke dag onze betalingen in orde komen, dat de boekhouding er netjes uit ziet en dat je je steentje bijdraagt aan grote projecten en ad hoc-taken van de administratie.

Ook als parttime Finance Assistent krijg je volop verantwoordelijkheden. Je weet je hoofd hierbij koel te houden en waar nodig knopen door te hakken. Je bent gek op cijfers en met je Excel-kunsten krijg je elk klusje geklaard. Je duikt graag in de details maar weet ook het overzicht te houden over het grotere geheel en je leert het liefst elke dag bij. Je krijgt hierbij de kans om naast je studie in bijvoorbeeld Bedrijfskunde of Economie ook praktijkervaring op te doen met hoe bijvoorbeeld een boekhouding in elkaar zit, hoe je het beste communiceert met externe partijen en hoe de facturatie van een miljoenenbedrijf in de praktijk is georganiseerd. Wie weet groei je daarna als fulltime lid van het Finance-team door!

Bij Belsimpel is het Finance-team erg gevarieerd, met zowel ambitieuze, net afgestudeerde teamleden, als collega's met jarenlange ervaring. Allemaal hebben ze gemeen dat ze bijzonder fanatiek zijn: het team gaat elke dag tot het uiterste om alles tot in de kleinste details te regelen. Zo leidt Finance de groei van Belsimpel in goede banen.

Zo kan je dag eruitzien

Je hebt je jas nog maar net opgehangen, of je krijgt al een kop koffie aangereikt door Tom, een van onze inkopers. Hij heeft direct een vraag voor je over een rekening van een van onze leveranciers, dus je loopt meteen even mee naar zijn bureau om hem van uitleg te voorzien. Wanneer je uiteindelijk bij je bureau aankomt, begint jullie team met een weekstart. Hierbij worden zowel de dag- als weekplanning besproken. In de ochtend houd jij je bezig met het checken van de facturen van onze leveranciers. Deze zet je vervolgens door naar de controllers, die dan de betaling verder afronden. Hierbij werken we met gigantische bedragen, dus je zorgt ervoor dat je de cijfers met de grootste precisie naloopt.

Tijdens de lunchpauze lopen jullie door het centrum van Groningen naar de Subway. Andrea wordt vandaag door jullie getrakteerd op een gratis broodje, omdat zij de beste prognose had gemaakt voor het maandresultaat. Na je pauze ga je aan de slag met het in orde maken van terugbetalingen van klanten. Omdat je natuurlijk ook wilt dat klanten geen naar gevoel overhouden aan hun annulering of retour, is het zaak deze goed bij te houden en bovendien ook erg precies af te handelen. Tussendoor komt Bart even bij je langs. Hij heeft een aantal declaraties van je collega’s verzameld, die eigenlijk ook vandaag nog even verwerkt moeten worden. Geen punt voor jou, want je maakt dit maar wat graag voor je collega’s in orde. Je gaat daarna verder met het onderhouden van het debiteurensaldo van onze zakelijke klanten en sluit af met het verwerken van claims van onze verzekeringstak.

Aan het einde van de dag heb je de declaratieformulieren, de restitutie-aanvragen én claims netjes verwerkt. Net als je op het punt staat om weer naar huis te gaan, tikt Andrea je op je schouder. Hoewel zij de beste maandprognose had, sta jij flink voor in de tafeltennis-ranking. Blijf je nog even hangen om die uitdaging aan te gaan? 

Wat kun je van ons verwachten?

Wat je er voor terug krijgt

 Een uurloon tussen €9,16 (18 jaar) en €13,11 (21+ jaar). 
Salarisstappen al binnen een half  jaar, afhankelijk van je ontwikkeling en inzet!

Veel benefits, zoals kortingen en sportmogelijkheden.

Hoe het past naast studeren 

Werken op een mooi kantoor in het centrum van Groningen.

Shifts van 4 of 8 uur, zelf in te delen van maandag t/m vrijdag.

Een flexibele planning die past in je studierooster.

 

Wat je ervan kunt leren

 Persoonlijke en professionele ontwikkeling staan voorop.

Trainingen, 1-op-1 begeleiding & de uitdaging die bij jou past.
Je kunt zo hard gaan als je zelf wil.

Waarom het zo gezellig is

750 collega's met dezelfde drive.

Teamuitjes, bedrijfsfeesten en -festivals, elke vrijdag een VrijMiBo.

Een sloep om te varen door de Groningse grachten.Wie ben jij?

  • Je volgt een WO-opleiding in de richting van Bedrijfskunde, Economie, Finance, Accountancy of Controlling;
  • Je ziet doorstromen naar een fulltime functie (na je studie) binnen Belsimpel als een uitdagende en goede optie;
  • Je kunt zowel zelfstandig als goed in een team werken;

  • Je bent leergierig, enthousiast en gemotiveerd;

  • Je kunt goed met deadlines overweg, werkt secuur en bent kritisch;

  • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar op doordeweekse dagen tussen 9:00 - 18:00.

De startdatum van deze functie is in overleg. 

Fluency in the Dutch language is required for this role; candidates will be assessed accordingly.

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier. 

Gomibo Woodstock

Ben jij er volgend jaar ook bij?