Master Thesis Computing Science (NL/EN)

Solliciteer nu

Master Thesis Computing Science

Een afstudeerproject op niveau: ontdek wat voor impact je kunt maken met je universitaire skills


Fulltime | 32 - 40u/w | Hoofdkantoor Groningen

#LI-DNI

Een uitdagende afstudeeropdracht die impact heeft!

Ben jij op zoek naar een afstudeeropdracht waarbij er echt wat wordt gedaan met jouw werk en waar veel mensen profijt van hebben? Dan ben je bij Belsimpel aan het juiste adres! Bij ons krijg je namelijk niet de simpele projecten die al maanden stof liggen te happen. Je gaat meteen aan de slag met een eigen project dat op dit moment van belang is en veel impact heeft op onze klanten of je collega’s.

Nederlands | English

Hoe ontwikkelen wij software?

Elk team werkt aan een eigen onderdeel van de software. Dit kunnen klantgerichte onderdelen zijn, maar ook ons warehouse system of ons eigen HR systeem. Je ontwikkelt, optimaliseert en implementeert nieuwe features. Alle systemen waar we aan werken ontwikkelen we zelf, zodat we goed kunnen inspelen op complexe en uitdagende veranderingen in de markt. We gebruiken de systemen ook zelf, maar we bouwen het als zelfstandig functionerende software die ook interessant is voor andere bedrijven. We zijn dus weliswaar ook een webwinkel, maar we zien onszelf als softwarebedrijf. Onze scope is dus veel breder dan je misschien dacht.

Onze stack

... en vergeet Gitlab, Docker, Typescript en Redis niet. We gebruiken diverse tools waaronder Jetbrains, Slack, Ubuntu/Windows en vscode. Dit is altijd in beweging, want de technologische wereld zit ook nooit stil.


Wat wordt je opdracht?

 • We hebben altijd meerdere interessante projecten klaarliggen om mee aan de slag te gaan. Met welke jij aan de slag gaat? Dat bespreken we later. 
 • Toch kunnen we je een indruk geven waar het over gaat. We bouwen namelijk alles zelf en je opdracht gaat daar mee te maken hebben, zoals ons CRM-systeem, warehouse-, HRM of AB-testing systeem. 
 • Lijkt het jou leuk om aan één van deze projecten te werken en voor belangrijke verbeteringen te zorgen? Of ligt jouw hart en kracht uiteindelijk meer bij één van onze inmiddels twee succesvolle spinoffs? Dit zijn Verifai, wat bestaat uit geavanceerde ID Verificatie software, en onze eigen verzekering Tulip Assist. Een ding is zeker: bij Belsimpel kunnen we jou de uitdaging bieden die je zoekt! 


Hoe ziet afstuderen bij Belsimpel eruit?

 • Je opdracht sluit goed aan bij jou als persoon en heeft diepgang. 
 • We zorgen dat je project voldoet aan de eisen vanuit de RuG. Je krijgt voldoende tijd voor je onderzoekselement. 
 • We bespreken met je begeleider de opdracht en ambities in detail
 • Je krijgt begeleiding van onze ervaren collega's + toegang tot alle informatie die je nodig hebt
 • Je onderzoek/project gaat ook daadwerkelijk uitgevoerd worden uiteindelijk. Wij doen principieel geen onderzoeken die we niet gaan gebruiken en die elders misschien onderin een la zouden eindigen. 
 • Wanneer we van beide kanten tevreden zijn kun je na afloop van je afstudeeropdracht uiteraard bij Belsimpel blijven werken in ons Development-team. Veel afstudeerders bij Belsimpel bouwen daarna aan hun eigen onderzoeksproject, hoe tof is dat! 

Wat bieden wij?

Naast een goede stagevergoeding en speciale Belsimpel Benefits bieden we ook: 

Alle ruimte voor talent

 Maak het proces mee van A tot Z

Volop doorgroeimogelijkheden

Zo kan je afstudeeronderzoek de opstap zijn tot een mooie carrière. 

Begeleiding & support

Leer van ervaren collega's. Krijg individuele begeleiding. 

Unieke werksfeer

Elke week borrels en activiteiten

Wie ben jij?

We zoeken slimme maar bovenal ook leuke collega's. We gaan er vanuit dat je goed kan programmeren en daarom vinden we de voorkennis in de programmeertalen die we gebruiken niet belangrijk. Als je goed bent pak je dit snel genoeg op. Ben je slim, positief, kritisch en vind je het leuk om mooie dingen te maken die effect hebben op honderdduizenden klanten en een team van honderden medewerkers? Dan zijn we op zoek naar jou!

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier .

Gomibo Benefits

Ben jij er binnenkort ook bij? En alleen als je wil, want als je er niet van houdt is dat ook goed. Bij Belsimpel kan iedereen zichzelf zijn. 

Hoe werken wij?

 • We hebben een mix van ongeveer 70 fulltimers en parttimers, ervaren en net afgestudeerde collega's.
 • We hanteren de MVP-gedachte (Minimum Viable Product) om zo snel mogelijk tot meerwaarde voor gebruikers te komen.
 • We hebben het leuk samen! Er zijn zowel bedrijfsbrede- als development-specifieke borrels en activiteiten voor wie wil. Wil je niet? Ook goed!
 • We zijn ambitieus en fanatiek. We willen graag verbeteren, want dat vinden we leuk.
 • We hebben een platte organisatie waarin telt wat je zegt, niet wie het zegt.
 • We hebben geen vaste functieprofielen. Dat heeft als groot voordeel dat we maatwerk kunnen leveren in je baan en je ontwikkeling.
 • De afdeling development werkt in het Engels, maar de meerderheid van de collega's spreekt ook Nederlands.

 • We hebben een thuiswerkbeleid van maximaal 2 dagen per week. Meer dagen zijn in overleg mogelijk.