Graphic Designer

Solliciteer nu

Graphic Designer

Combineer je creatieve talent met je commerciële inzicht en laat duizenden mensen jouw werk zien


 Fulltime | 32-40u/w | hbo/wo-niveau | Hoofdkantoor Groningen

Creëer de mooiste visuals.

Heb jij een passie voor beeld en weet je de simpelste boodschappen om te toveren naar een geweldig design? Dan is de functie Graphic Designer bij Belsimpel echt iets voor jou! Als Graphic Designer bij Belsimpel ben je verantwoordelijk voor het creëren van verbluffende en creatieve visuals voor zowel offline als online kanalen. Jij bent specialist op het gebied van design en samen met je team zorg je ervoor dat elke uiting uitblinkt. Originele en verfrissende input wordt altijd met open armen ontvangen!

Wat doe je als Graphic Designer?

Als Graphic Designer houd je je bezig met alle visuele uitingen van Belsimpel. Jij werkt nauw samen met de vele teams uit de organisaties, je hebt veel creatieve vrijheid in je werk en je staat je mannetje bij het presenteren van je ideeën en designs. Het is jouw kracht om concepten en verzoeken zo goed mogelijk visueel uit te werken. Je zorgt voor een optimale presentatie van ons assortiment binnen de huisstijl van Belsimpel. Met het team werk je onder andere aan nieuwsbriefbanners, flyers, themacampagnes, social media uitingen en promotiematerialen voor onze fysieke winkels. Daarnaast houd je je bezig met het consistent doorvoeren van onze huisstijl en vinden we het belangrijk dat je betrokken bent bij het uitdenken en doorvoeren van structurele verbeteringen. Tot slot is er intern ook nog genoeg vorm te geven, denk aan de aankleding van het kantoor, feesten, festivals en borrels. Dus naast het marketingteam werk je ook veel samen met het activiteitenteam en team beheer. Door de vele verschillende projecten waar je tegelijk aan werkt, is het belangrijk dat je goed weet hoe je prioriteert en je tijd inplant. Hiervoor geven we interne trainingen om je professionele vaardigheden op topniveau te brengen.

Jij weet als geen ander de visuele identiteit van Belsimpel door te vertalen naar elk visueel element. Eigenlijk ben jij als Designer hét visuele uithangbord van Belsimpel. 

Zo kan je dag eruitzien

Je loopt naar kantoor in hartje centrum waarnaar je bij binnenkomst je mail en je notities opent. Hierin staan je actiepunten en dagplanning. Na de dagstart met je collega’s van team Creatie start je met een verse kop koffie en ga je aan de slag. Je gaat deze ochtend verder met het uitwerken van een themacampagne, hiervoor moeten verschillende banners en headers worden klaargezet. Je hebt hiervoor een aantal meetings gehad met team Video om een stijl te bepalen en spart nu met Marketing wat er nog nodig is voor deze themacampagne. Tussendoor komt er een spoedklusje van team Werving: voor de KEI-week moet er een wervingsposter worden aangeleverd. Dankzij jouw eerder ontworpen templates, kan je dit razendsnel aanleveren!

Na de pauze loopt Maaike van Marketing even langs: zij heeft uit een meeting met haar team wat nieuwe input voor de nieuwsbrief die er vanmiddag uit moet. Je bespreekt de belangrijkste punten met haar en werkt ze vervolgens uit. Hierna heb je tijd ingepland om aan de slag te gaan met een belangrijk verbeterproject. We timmeren hard aan de weg in vele Europese landen en moeten zorgen dat alle marketinguitingen ook geschikt zijn voor deze buitenlandse markten. Je denk mee en maakt voorstellen voor het optimaliseren van de uitingen, waarbij automatisering en schaalbaarheid belangrijke componenten vormen. Aan het einde van de dag verschijnt er nog een mailtje van Maaike in je inbox: zij is erg tevreden met de manier waarop je haar input hebt verwerkt! Je werkt je planning bij en vinkt je to-do’s af, waarna je voldaan naar huis gaat.

Wat bieden wij?

Naast een goed salaris, speciale Belsimpel Benefits, een gunstige pensioenregeling en 25 vakantiedagen per jaar bieden we ook: 

Volop doorgroeimogelijkheden

Vanaf dag 1 maak jij het verschil

Werken in hartje Groningen

Op je fiets naar kantoor

Vergroot je (super)krachten

Werk met >600 fanatieke collega's

Unieke werksfeer

Elke week borrels en activiteiten

Wie ben jij?

  • Je beschikt over HBO/WO-werk- en denkniveau;

  • Je hebt ervaring met o.a. Adobe Photoshop, InDesign en Illustrator;

  • Je werkt nauwkeurig en gestructureerd;

  • Je bent gemotiveerd om je werk te blijven verbeteren;

  • Je bent stressbestendig en kunt goed plannen en prioriteren

Mooi meegenomen als...

 ...je affiniteit hebt met e-commerce;

 ...termen als CTR en CPM je niet onbekend zijn;

...je ervaring hebt met andere programma's van de Adobe Creative Suite. 

Fluency in the Dutch language is required for this role; candidates will be assessed accordingly.

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier. 

Gomibo Festival

Ben jij er volgend jaar ook bij?