Graphic Designer

Solliciteer nu

Graphic Designer

Combineer je creatieve talent met je commerciële inzicht en laat duizenden mensen jouw werk zien


 Fulltime | 32-40u/w | hbo/wo-niveau | Hoofdkantoor Groningen

Creëer de mooiste visuals.

Heb jij een passie voor beeld en weet je de uitdagende boodschappen om te toveren naar een krachtig design? Dan is de functie Graphic Designer bij Belsimpel echt iets voor jou! Als Graphic Designer ben je verantwoordelijk voor het creëren van fraaie en creatieve visuals voor zowel onze offline als online kanalen. Jij bent specialist op het gebied van design en samen met je team zorg je ervoor dat elke uiting eruit springt. Originele en verfrissende input wordt altijd met open armen ontvangen!

Wat doe je als Graphic Designer?

Als Graphic Designer houd je je bezig met alle visuele uitingen die bij de merken van Gomibo horen. Je werkt erg nauw samen met verschillende teams uit de organisatie. Daarbij heb je veel creatieve vrijheid en weet je je ideeën en designs met zekerheid en enthousiasme te presenteren. Je krijgt er energie van om concepten en verzoeken zo goed mogelijk visueel uit te werken. Je zorgt voor een optimale presentatie van ons assortiment binnen de huisstijl van onze merken. Binnen team Creatie werk je onder andere aan flyers, themacampagnes, social media uitingen en promotiematerialen voor onze fysieke winkels. Je houd je dus bezig met het consistent doorvoeren van de huisstijlen in al deze uitingen. We vinden het verder erg belangrijk dat je betrokken bent bij het uitdenken en doorvoeren van structurele verbeteringen, daar is vanaf dag één de ruimte voor! Tot slot is er intern ook heel veel vorm te geven, denk aan de aankleding van het kantoor en onze borrels, feesten en festivals. Doordat je tegelijkertijd aan veel verschillende projecten werkt, is het belangrijk dat je goed je je werk goed prioriteert en zorgvuldig plant. We geven hiervoor interne trainingen om je professionele vaardigheden op topniveau te brengen.

Jij weet dus als geen ander de visuele identiteit van Gomibo door te vertalen naar elke visuele uiting. Jij bent als Graphic Designer hét visuele uithangbord van de organisatie.

Zo kan je dag eruitzien

Je loopt naar kantoor in hartje Groningen waarna je bij binnenkomst je mail en je notities opent. Hierin staan je actiepunten en dagplanning. Na de dagstart met je collega’s van team Creatie start je met een verse kop koffie en ga je aan de slag. Je gaat deze ochtend verder met het uitwerken van een themacampagne, hiervoor moeten verschillende uitingen worden klaargezet. Je hebt hiervoor een aantal meetings gehad met team Video om een passende stijl te bepalen en spart nu met Marketing wat er nog nodig is voor deze themacampagne. Tussendoor komt er een spoedklusje van team Werving: voor de KEI-week moet er een wervingsposter worden aangeleverd. Dankzij jouw eerder ontworpen templates, kan je dit razendsnel aanleveren!

Na de pauze loopt Maaike van Marketing even langs: zij heeft uit een meeting met haar team wat nieuwe input voor de nieuwsbrief die er vanmiddag uit moet. Je bespreekt de belangrijkste punten met haar en werkt ze vervolgens uit. Hierna heb je tijd ingepland om aan de slag te gaan met een belangrijk verbeterproject. We timmeren hard aan de weg in vele Europese landen en moeten zorgen dat alle marketinguitingen ook geschikt zijn voor deze buitenlandse markten. Je denk mee en maakt voorstellen voor het optimaliseren van de uitingen, waarbij automatisering en schaalbaarheid belangrijke componenten vormen. Aan het einde van de dag verschijnt er nog een mailtje van Maaike in je inbox: zij is erg tevreden met de manier waarop je haar input hebt verwerkt! Je werkt je planning bij en vinkt je to-do’s af, waarna je voldaan naar huis gaat.

Wat bieden wij?

Arbeidsvoorwaarden

 Een goed salaris dat met je mee groeit.

Een gunstige pensioenregeling.

Veel benefits, zoals kortingen en sportmomenten met collega's. 

Ontwikkelmogelijkheden

 Persoonlijke ontwikkeling staat voorop.

Trainingen en individuele coaching.

De mate van vrijheid, autonomie en verantwoordelijkheid heb je zelf in de hand.

Gezelligheid

750 collega's met dezelfde werkdrive.

Teamubuilding activiteiten, bedrijfsuitjes en VrijMiBo's

Een sloep om te varen door de Groningse grachten.


Werk & privé

Werken in het centrum van Groningen.

Training voor een goede werk-privébalans.

De mate van vrijheid, autonomie en verantwoordelijkheid heb je zelf in de hand.

 

Wie ben jij?

  • Je beschikt over HBO/WO-werk- en denkniveau;

  • Je hebt ervaring met Adobe Photoshop, InDesign, XD en Illustrator;

  • Je werkt nauwkeurig en gestructureerd;

  • Je bent gemotiveerd om je werk te blijven verbeteren;

  • Je bent stressbestendig en kunt goed plannen en prioriteren

Mooi meegenomen als...

 ...je affiniteit hebt met e-commerce;

...je ervaring hebt met andere programma's van de Adobe Creative Suite. 

Fluency in the Dutch language is required for this role; candidates will be assessed accordingly.

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier. 

Gomibo Festival

Ben jij er volgend jaar ook bij?