Masterthesis Econometrie (NL/EN)

Solliciteer nu

Master Thesis Econometrie

Een afstudeerproject op niveau: ontdek wat voor impact je kunt maken met je universitaire skills

Fulltime | 32 - 40u/w | Afstudeeronderzoek | hbo-niveau |  Hoofdkantoor Groningen

Eindelijk je skills toepassen in de praktijk.

Wil jij je Master Thesis Econometrie graag bij een organisatie schrijven en daarmee al je opgedane kennis in praktijk brengen? Bij Belsimpel hebben we verscheidene uitdagingen waarmee je aan de slag kunt en geven we je de kans om echt invloed uit te oefenen binnen ons bedrijf! We garanderen je dat je niet aan de slag gaat met een simpel project waar eigenlijk niemand op zit te wachten. Je gaat gedurende je scriptie juist werken aan een project waarvan het resultaat van belang is en dat veel invloed heeft op ofwel onze klanten, of je collega’s.

Je opdracht

We opereren in een dynamische omgeving en Belsimpel groeit ontzettend hard. Continu verbeteren zit in ons DNA en we doen álles zelf, gewoon vanuit ons hoofdkantoor in Groningen! Van het bouwen van onze website die maandelijks door miljoenen bezoekers wordt bekeken, het inkopen van alle producten, de marketing, tot aan het opzetten en analyseren van onze online campagnes. We hebben daarom veel data tot onze beschikking en er zijn voortdurend mogelijkheden voor optimalisatie. Dit betekent ook dat wij altijd interessante projecten hebben waar jij als masterstudent Econometrie aan kunt werken gedurende je scriptie.

Met welk project je aan de slag gaat hangt af van jouw interesse en welke projecten er bij ons prioriteit hebben. Denk aan het optimaliseren van biedstrategieën voor het adverteren op Google. Je kunt ontzettend veel geld pompen in Google Ads, maar dat kan natuurlijk slimmer en goedkoper. Je kunt bijvoorbeeld resultaten van Google Ads analyseren en op basis daarvan deze bieding handmatig optimaliseren, maar je kunt ook een model maken die dit automatisch doet. Wat kies jij? We willen onze klanten altijd de beste prijzen bieden, maar een dergelijke strategie genereert ook veel vragen. In hoeverre kannibaliseren we onze eigen assortiment als we prijzen verlagen? Wat is het effect voor, tijdens en na acties zoals de Bizarre Belsimpel Dagen en Black Friday op de omzet en winst? Hoe beïnvloedt onze prijsstrategie het gedrag van klanten en concurrenten? Hoe kunnen we het beste onze abonnements- en bundelprijzen optimaliseren en automatiseren?

De bovengenoemde opdrachten zijn slechts voorbeelden, er zijn nog veel meer mogelijkheden in alle drie de afstudeerrichtingen van Econometrie! Lijkt het jou leuk om aan één van onze projecten te werken en voor belangrijke verbeteringen te zorgen? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op of solliciteer meteen. Wij ontdekken graag of jij samen met ons de Mobiele Wereld net een stukje beter wilt maken. Aan welk project je eventueel gaat werken bespreken we gedurende het sollicitatieproces. Een ding is wel zeker: bij Belsimpel kunnen we jou de uitdaging bieden die je zoekt! 

Hoe ziet afstuderen bij Belsimpel eruit?

Bij Belsimpel vinden we het belangrijk om onszelf altijd te blijven verbeteren en met de constante veranderingen en groei die Belsimpel doormaakt is dit een enorme uitdaging. We hebben daarom doorlopend interessante projecten waar jij aan kunt werken. In overleg vinden we een project dat goed bij jou aansluit. Goed om te weten: samen zorgen we ervoor dat je met een project aan de slag gaat dat voldoet aan de gestelde eisen vanuit de RuG, waaronder het onderzoek element. Goed om te weten: er zijn inmiddels al meerdere studenten van de Rijksuniversiteit in Groningen jou voorgegaan en bij ons afgestudeerd!

Voordat je begint, bespreken we aan welke je opdracht je gaat werken en wat je ambities zijn samen met je begeleider in dieper detail. Op deze manier is alles helder voor jou, ons en de universiteit en kun je zo snel en goed mogelijk van start. Tijdens je gehele onderzoek krijg je begeleiding van slimme teamleden en toegang tot alle informatie die je nodig hebt. Bij ons ga je vanaf dag 1 zelf aan de slag, je kijkt dus niet alleen maar met anderen mee. Zo kun jij echt het verschil maken! Wanneer we van beide kanten tevreden zijn kun je na afloop van je afstudeeropdracht uiteraard bij Belsimpel blijven werken in een team dat bij je past. 

Wat bieden wij?

Naast een goede stage vergoeding en speciale Belsimpel Benefits bieden wij ook: 

Arbeidsvoorwaarden

 Een goed salaris dat met je mee groeit.

Een gunstige pensioenregeling.

Veel benefits, zoals kortingen en sportmomenten met collega's. 

Gezelligheid

750 collega's met dezelfde werkdrive.

Teamuitjes, bedrijfsfeesten en VrijMiBo's

Een sloep om te varen door de Groningse grachten.


Ontwikkelmogelijkheden

 Persoonlijke ontwikkeling staat voorop.

Trainingen, 1-op-1 begeleiding, intervisie. Zoveel uitdaging en verantwoordelijkheid als je aan kan.

Werk & privé

Werken in het centrum van Groningen.

Training voor een goede werk-privébalans.

Flexibele starttijden & af en toe thuiswerken.

 

Wie ben jij?

We zoeken slimme, fanatieke maar bovenal ook leuke collega's. Ben jij daarnaast positief, nuchter en kritisch en wil je eventueel na je scriptie fulltime bij Belsimpel aan de slag? Dan zijn we op zoek naar jou!

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier. 

Gomibo Woodstock

Ben jij er volgend jaar ook bij?