HR specialist Leren & Ontwikkelen (min 16u/w)

Solliciteer nu

HR specialist Leren & Ontwikkelen (min 16u/w)

Buig je over de ontwikkeling van alle collega's van Gomibo!

Parttime  | 16u/w | wo-niveau | Hoofdkantoor Groningen

Trainen, verbeteren en communiceren

Als HR Specialist - Leren & Ontwikkelen zorg jij er met het team voor dat alle collega’s binnen Gomibo (inmiddels >750) worden voorzien in alle behoeftes die ze hebben rondom leren en ontwikkelen! Gomibo groeit keihard door en dat vraagt om getrainde collega’s die door middel van de juiste trainingen en handvatten het allerbeste uit zichzelf en hun team kunnen halen. Team Leren & Ontwikkelen is hiervoor verantwoordelijk.

Wat doe je als HR-specialist Leren & Ontwikkelen?

Team Leren & Ontwikkelen houdt zich voornamelijk projectmatig bezig met de ontwikkeling van zowel teams en individuele collega’s in de breedste zin van het woord. We schrijven beleid, maken protocollen en zijn verantwoordelijk voor de trainingstrajecten van collega’s om op deze manier teams en collega’s van alle tools te voorzien om zich optimaal te ontwikkelen. Trainingen als Gespreksvoering, Slim Werken, Vergaderen en Cultuur zijn trainingen waar we ons mee bezig houden. Daarnaast zijn we door middel van projecten doorlopend op zoek naar nieuwe werkwijzen om collega’s tijdens hun werk bij Gomibo zoveel mogelijk te laten ontwikkelen en het meeste uit zichzelf te halen om zo ook hun werkplezier te vergroten. Bedrijfsbrede projecten zoals Health at Gomibo, Leiderschap binnen Gomibo of het opzetten van teamdoelenoverleggen vallen ook onder de verantwoordelijkheid van Team Leren & Ontwikkelen. Alle collega’s kunnen voor hun leer- en ontwikkelvragen bij jou terecht: van een vraag over coaching bij Development teams tot coaching van een teamleider in een nieuw trainingstraject voor de klantenservice. 

Onderwerpen waar Leren & Ontwikkelen zich mee bezig houdt:

  • Hoe kunnen we collega’s verder hun kwaliteiten laten ontwikkelen en wat is de beste vorm om collega’s te trainen? Maar ook: Wanneer willen we dat collega’s bepaalde trainingen volgen? Waarom?

  • Het Leer Management Systeem (LMS) dat we gebruiken voor het opleiden van onze collega’s

  • Kwaliteitsborging van train- en ontwikkelingsmomenten van collega’s en teams

  • De verantwoordelijkheid voor de gehele MyLearning structuur bij alle teams

  • Maken, onderhouden en geven van bedrijfsbrede trainingen rondom thema’s als: Excellent communiceren, Leiderschap, Slim Werken, Excel

Zo kan je dag eruitzien

Zodra je op kantoor komt haal je een kopje koffie of thee en ga je eerst rustig je mail en je to-do bijwerken om de dag weer goed te beginnen. Tegen 09:00 uur ga je samen met Rosalie naar Ilja's bureau voor de dagstart. Hier bespreken jullie wat er die dag op de planning staat en of kan je eventuele vragen stellen over wat je die dag gaat doen. Je bespreekt kort met welk project je aan de slag gaat die dag, en legt aan Rosalie uit dat je bezig gaat met het uitwerken van een overzicht van potentiële nieuwe Leer Management Systemen. Eens kijken of er systemen zijn die aan onze eisen voldoen als het gaat om het opleiden van collega’s! Om 11:30 heb je nog een meeting met Jeroen en Jeroen, de oprichters van Belsimpel, om de voortgang van alle projecten te bespreken.

Om 13:00 ga je met het team naar de kantine om je lunch op te halen die je bij Samantha hebt besteld. Het is heerlijk weer dus jullie besluiten om de lunch op te eten op het zonovergoten dakterras, samen met Rieneke en Mirthe. Na de lunch heb je alle energie om verder te gaan met het inplannen van de trainingen voor de groep collega’s die zijn doorgegroeid en die nieuw in dienst zijn gekomen. Jij zorgt ervoor dat de collega’s zo snel mogelijk hun eerste belangrijke training krijgen, zodat ze gelijk de basis van onze manier van Slim Werken onder de knie krijgen!

Aan het eind van de dag heb je grote stappen gezet in je projecten en ga je met het team nog eventjes naar de kantine voor een welverdiend (alcoholvrij) drankje. Je hebt weer zin in de volgende dag!

Wat kun je van ons verwachten?

Wat je er voor terug krijgt

 Een uurloon tussen €9,45 (18 jaar) en €14,69 (21+ jaar). 

De mogelijkheid om salarisstappen te maken binnen een half jaar, afhankelijk van je ontwikkeling en inzet.

Veel benefits, zoals kortingen en sportmogelijkheden.

Hoe het past naast studeren 

Werken op een mooi kantoor in het centrum van Groningen.

Shifts van 4 of 8 uur, zelf in te delen van maandag t/m vrijdag.

Een flexibele planning die past in je studierooster.

 

Wat je ervan kunt leren

 Persoonlijke en professionele ontwikkeling staan voorop.

Trainingen, 1-op-1 begeleiding & de uitdaging die bij jou past.
Je kunt zo hard gaan als je zelf wil.

Waarom het zo gezellig is

750 collega's met dezelfde drive.

Teamuitjes, bedrijfsfeesten en -festivals, elke vrijdag een VrijMiBo.

Een sloep om te varen door de Groningse grachten.Wie ben jij?

  • Je volgt een wo-opleiding. Het liefst in de richting van HRM, onderwijskunde, psychologie of arbeids- en organisatiepsychologie, maar dit is geen vereiste.

  • Je bent communicatief vaardig en kunt zowel individueel als in een team goed werken.

  • Je bent 16u per week (of meer) beschikbaar op doordeweekse dagen tussen 9:00 - 18:00.

  • Je bent sociaal, doortastend en bent niet bang om verbeterpunten door te zetten.

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier. 

Gomibo Woodstock

Ben jij er volgend jaar ook bij?