Specialist Klantenservice Duits (min. 16u/w)

Solliciteer nu

Specialist Klantenservice - Duits

Help onze internationale klanten, zodat zij zich helemaal thuis kunnen voelen bij Gomibo!

Parttime | 16u/w | hbo/wo-niveau | Hoofdkantoor Groningen

Alle telefoons en providers op één plek.

Bij Belsimpel gaan we tot het uiterste voor al onze klanten en in elke situatie. We willen ons onderscheiden door de service die we bieden en dat doen we door onze familiegedachte toe te passen. Klanten helpen, zoals je je eigen familie ook zou helpen. Inmiddels werken we met een team van meer dan 150 hoogopgeleide, gedreven studenten en jong professionals. Samen zorgen we ervoor dat elke klant, zo goed mogelijk te woord wordt gestaan. Met het Internationale merk Gomibo willen we de hele Europese mobiele markt veranderen, en daarmee beginnen we in Duitsland.

Nederlands | English

Wat doe je als Specialist Klantenservice Duits?

Als specialist klantenservice zorg jij ervoor dat elke klant goed wordt geholpen en dan ook blij en tevreden is na het contact met jou. Inmiddels versturen we ook veel pakketten naar Duitsland en daarom breiden wij de klantenservice uit met een team van collega’s de Duitse taal goed beheersen. We willen onze klanten in Duitsland natuurlijk ook de beste service bieden! Dus kan jij goed uit de voeten met de Duitse taal? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou.

Bij Belsimpel staat klantvriendelijkheid altijd voorop, daarom werken we niet met sales targets of bonussen. Jij voorziet elke klant van persoonlijk maar ook onafhankelijk advies. Wil de klant een toestel om alleen soms wat te appen en bellen? Dan raad je toch niet het duurste en snelste toestel aan? Wij geloven als wij de klant zo eerlijk mogelijk helpen, dat de klant vanzelf bij ons terugkomt. Tijdens de training leer je alles over onze werkwijze en de nieuwste telefoons en gadgets. Je hoeft hier nog geen expert in te zijn, maar het is belangrijk dat je leergierig bent en hier meer over wilt weten.

Als onderdeel van Team Klantenservice weet jij precies de juiste vragen te stellen om er achter te komen welk toestel het beste bij de klant past of waar de klant extra hulp bij kan gebruiken. Heeft de klant een vraag over de garantieprocedure? Jij weet het antwoord binnen no-time te vinden en zorgt ervoor dat de klant het nóg beter begrijpt. Op het begin zal dit met name per mail zijn, maar als een klant problemen heeft tijdens het bestellen bel jij de klant op om een handje te helpen.

Jij zet elke dag het stapje extra om onze klanten de allerbeste oplossing te bieden. Is er per ongeluk iets mis gegaan? Dan zorg jij ervoor dat de klant weer helemaal tevreden gesteld wordt. Het kan zijn dat hiervoor een oplossing bedenkt die buiten de standaard werkwijze valt. Kom je er echter niet uit? Dan zijn je collega's er altijd om mee te denken, je bent immers een team. 

Hoe ziet Team Klantenservice eruit?

Team Klantenservice gaat elke dag van de week, van vroeg tot laat, tot het uiterste voor alle klanten die wel wat hulp kunnen gebruiken. Je kunt je uren flexibel combineren met je studie want onze klantenservice is 7 dagen per week geopend tussen 9:00-00:00. Binnen dit internationale team van de klantenservice zijn er twee specialisaties: Mobiele Wereld en Technische dienst. Als Specialist Mobiele Wereld help jij internationale klanten met het maken van de juiste keuze voor een toestel of accessoire. Bij de specialisatie Technische Dienst help je klanten met (technische) vragen over een toestel, bijvoorbeeld bij het instellen van de mail of als hun internet het niet doet. In deze functie ontwikkel je gespreksvaardigheden en probleemoplossend vermogen waar je de rest van je carrière profijt van hebt.

Zo kan je dag eruitzien

Na college fiets je naar ons kantoor op de Grote Markt. Als je binnenkomt begroet Rosalie je enthousiast en je klets ondertussen even bij over het afgelopen weekend. Als je je jas opgehangen hebt loop je naar de vergaderruimte waar de dagstart begint. Het belooft vandaag een drukke, maar gezellig dag te worden. De nieuwe iPhone wordt vandaag gelanceerd, dus er zullen veel klanten om jouw advies vragen bij het uitzoeken van hun toestel. Gisteren heb je een e-mailshift gewerkt en vandaag heb je zin om tijdens je belshift weer een hoop leuke klanten te spreken! Je beantwoordt de vraag van elke klant en denkt constant na over hoe je een stapje extra kunt zetten. Aan het einde van je shift zet je met een gerust hart je computer uit, je hebt weer een heleboel klanten blij gemaakt vandaag. Bovendien is het vrijdag, wat betekent: de VrijMiBo! Jesse staat op de tap te wachten en voorziet je van een goudgele rakker, waarna je deze in de stralende zon opdrinkt op het dakterras met je collega’s Jochem en Bianca.

Wat bieden wij?

Naast een goed salaris (Op je 21ste krijg je bijvoorbeeld al €12,61 per uur Bruto wanneer je start, en dankzij onze doorgroeimogelijkheden kun je binnen 1,5 jaar €1,50 extra verdienen!) en speciale Belsimpel Benefits bieden we ook:

Volop doorgroeimogelijkheden

Vanaf dag 1 maak jij het verschil.

Werken in hartje Groningen

Op je fiets naar kantoor.

Vergroot je (super)krachten

Werk met >700 fanatieke collega's.

Unieke werksfeer

Elke week borrels en activiteiten

Training

Als je bij ons start op de klantenservice, word je tijdens een inwerkperiode opgeleid tot specialist. Onze trainingen zijn voornamelijk op de maandagavond en het schema is perfect afgestemd op je studentenleven. Zo hoef je niet meer dan 16 uur te werken en kun je ook in deze trainingsweken je uren flexibel inplannen. De eerstvolgende startdata zijn al vastgesteld:

Maandag 26 juni

Doorgroeimogelijkheden

Bij Belsimpel werken we met verschillende niveaus. Je start op de klantenservice met de mailen en spring je bij in de lijn zodra er een Duitse klant belt. Wanneer je wat langer in dienst bent, is er de mogelijkheid om door te groeien naar een hoger niveau, waarin je meer taken en meer verantwoordelijkheden krijgt. Uiteindelijk kun je doorgroeien naar de rol van coördinator, waarbij je onder andere collega's helpt met moeilijke vraagstukken of nieuwe collega’s gaat inwerken en coachen.

Naast doorgroeien binnen je eigen functie is werken op de klantenservice een goede basis om tijdens of na je studie door te groeien naar een andere (studiegerelateerde) functie binnen Belsimpel.


Wie ben jij?

  • De kern van een probleem of vraag zie je gelijk en je fixt alles het liefst zo efficiënt mogelijk.

  • Je bent betrokken en voelt je verantwoordelijk voor de klanten die je spreekt.

  • Je spreekt vloeiend Duits en Engels. Daarnaast kun je Nederlands verstaan en lezen, maar dit hoef je niet te kunnen spreken.

  • Je studeert minimaal op hbo/wo-niveau, of hebt net je havo/vwo afgerond.

  • Je bent nog minimaal 2 jaar in Groningen en beschikbaar om ons team te versterken. (het liefst langer!)

  • Je bent (minimaal) 1 avond per week en 1 weekenddag per 2 weken beschikbaar.

  • Per week kun je minimaal 16 uur werken.

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier.

Belsimpel Woodstock festival

Ben jij er volgend jaar ook bij?