Specialist Klantenservice (min. 16u/w)

Solliciteer nu

Specialist Klantenservice 

Een flexibele bijbaan in Hartje Groningen

Parttime | 16u/w | Hoofdkantoor Groningen

“Niet zomaar een bijbaan”

Wist je dat de meeste nieuwe klantenservice collega’s bij Belsimpel terechtkomen door de goede verhalen die zij hebben gehoord van hun vrienden en studiegenoten? Onze huidige collega’s raden hun baantje bij Belsimpel graag aan aan hun vrienden, hieronder lees je waarom.

De voordelen van Team Klantenservice

Bij Belsimpel betekent een rol als klantadviseur dat jij de klant behandelt alsof het een familielid is. Dat klinkt een beetje cheesy, maar op die manier kan jij echt een eerlijk advies geven zodra je de telefoon oppakt. We zorgen er samen voor dat je terechtkomt op een specialisatie die goed bij je past. Ervaring of kennis is niet nodig, je leert alles van ons! Of je nou bij specialisatie Abonnementen terecht komt, of dat je gaat shinen bij Mobiele Wereld of Technische Dienst, 1 ding is zeker: je belandt in een hecht team vol gezellige leeftijdsgenoten. Onze klantenservice bestaat inmiddels uit zo’n 150 collega’s, waarvan het overgrote deel student is. Daarnaast is een bijbaan op de Klantenservice heel flexibel, je bent grotendeels zelf de baas over wanneer je werkt. Wij zijn namelijk elke dag van de week geopend van 9 uur ’s ochtends tot 12 uur ’s avonds. Zo kun jij je 16 uren flexibel om je studentenleven heen manoeuvreren.

Maar waar zijn wij nou het aller trotst op? Dat is onze werksfeer. Wij zorgen voor veel activiteiten zodat je je collega’s nog beter leert kennen. Belsimpel ligt in het hartje van Grunn waar ons dakterras uitkijkt op de beide markten en de Martinitoren. Op vrijdagmiddag drukt een van je collega’s een pilsje in je hand, want een mooiere manier van ‘teambuilding’ is er niet toch?

Hoe wordt jouw werk beloond bij Belsimpel?

Werken doe je natuurlijk niet voor niks. Bij Belsimpel wordt werken beloond met een uurloon (op je 21ste krijg je bijvoorbeeld €12,61 bruto per uur wanneer je start) en met de Belsimpel Benefits. Deze bestaan onder andere uit kortingen, wekelijkse bootcamps, een Belsimpel-fiets als je eigen stalen ros het begeeft en de Belsimpel Bibliotheek voor de boekenwormen onder ons. 

Iedereen krijgt ook de kans om zich te ontwikkelen, zo kun jij doorgroeien op verschillende niveaus waarbij je meer verantwoordelijkheden krijgt. Je kunt hierbij denken aan het oplossen van moeilijkere vraagstukken en het coachen van nieuwe collega’s. Wie weet sta jij op den duur zelf voor het team om de dagstart te geven. Op die manier leer je de praktische skills die je op je studie mist én kan je binnen 1,5 jaar €1,50 extra verdienen per uur.

Ben jij na een tijdje toe aan een nieuwe uitdaging? We doen alles zelf bij Belsimpel waardoor er veel verschillende kansen liggen om meer te leren. Team Werving & Selectie staat altijd klaar om alle mogelijkheden te bespreken, of om gewoon eens te kletsen over jouw toekomstplannen.

Wat doe je als Specialist Klantenservice?

Jij zorgt ervoor dat elke klant op de juiste manier te woord wordt gestaan, zowel per mail als telefonisch. Het belangrijkste vinden wij dat iedere klant een eerlijk advies krijgt. Sales targets of verkooptrucjes kennen wij niet. In een betaalde trainingsperiode leer jij samen met een paar andere collega’s precies de juiste vragen te stellen om tot de kern te komen. Zo krijgen jouw communicatieve skills een boost en weet je precies waar de klant hulp bij nodig heeft. We kijken samen welke van de eerder benoemde specialisaties het beste bij je past. Dit bepaalt ook met wat voor vragen jij je bezig houdt. In dit team heb je afwisselende shifts. De ene keer ga je telefoontjes beantwoorden op de inkomende lijn, het volgende moment ben je met een lekker muziekje in je oren mails aan het oppakken. Soms bel je klanten ook zelf op, maar wees gerust, dat doe je alleen uit service-oogpunt. De klant zit dus op je telefoontje te wachten. 

Elke dag is anders

Na een ochtendje college fiets je naar ons kantoor op de Grote Markt, je hangt je jas op en kletst ondertussen even bij met Nienke. Tijdens de dagstart krijg je precies te horen wat er die dag van je wordt verwacht. Jij begint aan je e-mailshift, een leuke afwisseling op de telefoontjes die je gisteren hebt beantwoord. Hierna heb je een coachingsgesprek samen met Stan, hij gaat je helpen om nog beter te worden in wat je doet. Kies jij in de pauze voor Broodje Ben met Hidde of ga je voor een lawa met Nadi? Aan het einde van de shift zet je tevreden je computer uit, je hebt weer een groot aantal klanten blij gemaakt vandaag!

Wat bieden wij?

Naast een goed salaris (Op je 21ste krijg je bijvoorbeeld al €12,61 bruto per uur wanneer je start, en dankzij onze doorgroeimogelijkheden kun je binnen 1,5 jaar €1,50 extra verdienen!) en speciale Belsimpel Benefits bieden we ook:

Flexibel werken naast je studie

Plan je werk 7 dagen in de week in tussen 08:30 en 00:00 uur in hartje Groningen!

Intensieve begeleiding in je ontwikkeling 

Vergroot je professionele vaardigheden en profiteer hiervan gedurende je hele carrière! 

Sociale binding en activiteiten

Werk met medestudenten en verrijk je vriendenkring!

Een goed salaris en leuke benefits

Ga met je team naar de gratis bootcamp, ontvang korting op je sportschool abonnement of ga varen met onze eigen sloep!

Training

Als je bij ons start op de klantenservice, word je tijdens een inwerkperiode opgeleid tot specialist! Onze trainingen zijn voornamelijk op de maandagavond en het schema is perfect afgestemd op je studentenleven. Zo hoef je niet meer dan 16 uur te werken en kun je ook in deze trainingsweken je uren flexibel inplannen. Regelmatig starten we met een nieuwe groep voor onze klantenservice, omdat we keihard groeien! De eerstvolgende startdata zijn al vastgesteld:

Maandag 26 juni

Doorgroeimogelijkheden

Je start op onze klantenservice met de eerdergenoemde basistaken binnen één van drie specialisaties. Wanneer je wat langer in dienst bent, is er de mogelijkheid om door te groeien in jouw specialisatie naar een hoger niveau, waarin je meer taken en meer verantwoordelijkheden krijgt. Uiteindelijk is het mogelijk om door te groeien naar de rol van coördinator, waarbij je onder andere collega's helpt met moeilijke vraagstukken en tijdens de shifts aan het coördineren bent.

Werken op de klantenservice biedt overigens niet alleen doorgroeimogelijkheden binnen het team zelf, ook is het een solide basis om tijdens of na je studie door te groeien naar een andere (studiegerelateerde) functie! Klinkt tof toch?


Wie ben jij?

  • Je bent communicatief vaardig en kunt goed luisteren.

  • Het lijkt je leuk om in een team met enthousiaste, jonge collega’s te werken.

  • Je studeert minimaal op hbo/wo-niveau, of hebt net je havo/vwo afgerond.

  • Je bent beschikbaar om minimaal 16 uur per week te werken.

  • Je vindt het niet erg om soms een shift in de avond of in het weekend te werken.

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier.

Gomibo Woodstock festival

Ben jij er volgend jaar ook bij?