Specialist Klantenservice (min. 16u/w)

Solliciteer nu

Specialist Klantenservice 

Een flexibele bijbaan in Hartje Groningen

Parttime | 16u/w | Hoofdkantoor Groningen

“Niet zomaar een bijbaan”

Wist je dat de meeste nieuwe klantenservice collega’s bij Belsimpel terechtkomen door de goede verhalen die zij hebben gehoord van hun vrienden en studiegenoten? Onze huidige collega’s raden hun baantje bij Belsimpel graag aan aan hun vrienden, hieronder lees je waarom.

Wat doe je als Specialist Klantenservice?

Jij zorgt ervoor dat elke klant op de juiste manier te woord wordt gestaan, zowel per mail als telefonisch. Het belangrijkste vinden wij dat iedere klant een eerlijk advies krijgt. Sales targets of verkooptrucjes kennen wij niet. In een betaalde trainingsperiode leer jij samen met een paar andere collega’s precies de juiste vragen te stellen om tot de kern te komen. Zo krijgen jouw communicatieve skills een boost en weet je precies waar de klant hulp bij nodig heeft. We kijken samen welke van de eerder benoemde specialisaties het beste bij je past. Dit bepaalt ook met wat voor vragen jij je bezig houdt. In dit team heb je afwisselende shifts. De ene keer ga je telefoontjes beantwoorden op de inkomende lijn, het volgende moment ben je met een lekker muziekje in je oren mails aan het oppakken. Soms bel je klanten ook zelf op, maar wees gerust, dat doe je alleen uit service-oogpunt. De klant zit dus op je telefoontje te wachten. 

Zo kan je dag eruit zien

Na een ochtendje college fiets je naar ons kantoor op de Grote Markt, je hangt je jas op en kletst ondertussen even bij met Nienke. Tijdens de dagstart krijg je precies te horen wat er die dag van je wordt verwacht. Jij begint aan je e-mailshift, een leuke afwisseling op de telefoontjes die je gisteren hebt beantwoord. Hierna heb je een coachingsgesprek samen met Stan, hij gaat je helpen om nog beter te worden in wat je doet. Kies jij in de pauze voor Broodje Ben met Hidde of ga je voor een lawa met Nadi? Aan het einde van de shift zet je tevreden je computer uit, je hebt weer een groot aantal klanten blij gemaakt vandaag!


Training

Als je bij ons start op de klantenservice, word je tijdens een inwerkperiode opgeleid tot specialist! Onze trainingen zijn voornamelijk op de maandagavond en het schema is perfect afgestemd op je studentenleven. Zo hoef je niet meer dan 16 uur te werken en kun je ook in deze trainingsweken je uren flexibel inplannen. Regelmatig starten we met een nieuwe groep voor onze klantenservice, omdat we keihard groeien!  De eerstvolgende startdatum is al vastgesteld:

Maandag 6 mei

Doorgroeimogelijkheden

Je start op onze klantenservice met de eerdergenoemde basistaken binnen één van drie specialisaties. Wanneer je wat langer in dienst bent, is er de mogelijkheid om door te groeien in jouw specialisatie naar een hoger niveau, waarin je meer taken en meer verantwoordelijkheden krijgt. Uiteindelijk is het mogelijk om door te groeien naar de rol van coördinator, waarbij je onder andere collega's helpt met moeilijke vraagstukken en tijdens de shifts aan het coördineren bent.

Werken op de klantenservice biedt overigens niet alleen doorgroeimogelijkheden binnen het team zelf, ook is het een solide basis om tijdens of na je studie door te groeien naar een andere (studiegerelateerde) functie! Klinkt tof toch?

Wat kun je van ons verwachten?

Wat je er voor terug krijgt

 Een bruto uurloon tussen €9,20 (18 jaar) en €14,44 (21+ jaar), inclusief vakantiegeld.

De mogelijkheid om salarisstappen te maken binnen een half jaar, afhankelijk van je ontwikkeling en inzet.

Veel benefits, zoals borrels, kortingen en sportmogelijkheden.

Hoe het past naast studeren 

We zijn geopend van maandag t/m zondag tussen 08.30 en 00.00 uur.

Shifts van 4 of 8 uur die je zelf kunt inplannen.

Werken in het centrum van Groningen!


 

Wat je ervan kunt leren

 Hoe langer je bij ons werkt, hoe meer nieuwe taken en verantwoordelijkheden je kunt krijgen.

Je ontwikkeling staat bij ons voorop; hiervan profiteer je gedurende je hele carrière!

Waarom het zo gezellig is

Werken met een grote groep medestudenten.

VrijMiBo's, teamuitjes, bedrijfsfeesten en -festivals

Meedoen aan sportlesjes of varen met de Belsimpel sloep.Wie ben jij?

  • Je studeert op hbo/wo-niveau, of je hebt net je havo/vwo afgerond;

  • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar om te werken, waarvan minimaal 1 avonddeel elke week en 1 dagdeel 's weekends per twee weken;

  • Je bent beschikbaar om voor langere tijd bij ons te werken;

  • Je bent communicatief vaardig, kunt goed luisteren en werkt servicegericht;

  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling.

*Fluency in the Dutch language is required for this role; candidates will be assessed accordingly.

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier.

Gomibo Woodstock festival

Ben jij er volgend jaar ook bij?