Specialist Verzenden & Bezorgen (min. 16u/w)

Solliciteer nu

Specialist Verzenden & Bezorgen (min. 16u/w)

Zorg er met een team van aanpakkers voor dat elke klant de bestelling op tijd ontvangt

Parttime | 16 u/w | hbo/wo-niveau | Hoofdkantoor Groningen

"Tot het uiterste voor jou" is niet voor niets onze slogan.

We beloven dat alle bestellingen die vóór 00:00 geplaatst worden, morgen op de deurmat liggen. Die belofte nemen we serieus. Daarom werkt het jonge en fanatieke Team Verzenden & Bezorgen elke dag keihard om dit waar te maken. Bij Verzenden & Bezorgen beland je in een hecht team vol gezellige collega’s en kun je flexibel je eigen uren inplannen. Een mooie uitbreiding van je studentenleven dus!


Wat doe je als Specialist Verzenden & Bezorgen?

Als Verzenden & Bezorgen-specialist zorg jij ervoor dat al onze klanten hun pakket zo snel mogelijk in huis hebben. De producten die binnenkomen via onze leveranciers worden in het systeem gezet, om daarna zo snel mogelijk gesorteerd te worden en te vertrekken naar de klant. Zodra er een bestelling binnenkomt, pak je de juiste producten bij elkaar, stopt deze in het pakketje en pakt deze doos zorgvuldig en secuur in. Op een dag komen er heel veel pakketjes door jouw handen die naar verschillende klanten uit verscheidene landen gaan. Jij zorgt ervoor dat er geen slordig pakket de deur uitgaat!

Geen dag is hetzelfde bij Team Verzenden en Bezorgen. Het werk is namelijk erg afwisselend en naast het gereedmaken van bestellingen heb je nog veel andere verantwoordelijkheden. Zo zorg je er de ene dag voor dat de ontvangen goederen worden geregistreerd in het systeem, of bereid je de abonnementen voor zodat je collega’s van Team Abonnementen meteen aan de slag kunnen wanneer we een bestelling ontvangen. Daarnaast help je mee tijdens verscheidene extra klussen op de afdeling, zoals incidentele verhuizingen. Kortom: een zeer afwisselende en uitdagende baan!

Je bent een harde werker. Een beetje druk kan jij wel hebben: Zijn er nog 2500 pakketten die ingepakt moeten worden? Dit is voor jou geen reden tot paniek en je gaat direct aan de slag! Bovendien blijf jij onder druk presteren als een kampioen, want er is geen pakket dat wordt verwisseld of incompleet is. Het teamgevoel binnen Team Verzenden & Bezorgen is erg belangrijk, maar jij vindt het werken in teamverband alleen maar leuk en bent een echte teamplayer. Je collega’s kunnen blindelings op je vertrouwen.

Hoe ziet Team Verzenden & Bezorgen eruit?

Team Verzenden & Bezorgen bestaat uit een hecht team met zo'n 150 fanatieke collega’s, maar meestal werk je met zo'n twintig collega's tegelijk. De groep bestaat uit harde werkers, die bovendien niet vies zijn van gezelligheid en een beetje ouwehoeren op zijn tijd. Op de afdeling staat altijd een gezellig muziekje aan, wat het werken nog leuker maakt. Ook heb je veel contact met andere teams, zoals Klantenservice en Team Inkoop. En de teams die je niet zoveel ziet? Die spreek je op de vrijdagmiddagborrel in de Belsimpel-kantine!

Bij Belsimpel vinden we jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk en krijg je voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Je begint bij Team Verzenden en Bezorgen met een aantal basistaken. Wanneer je wat langer in dienst bent kun je al snel meer verantwoordelijkheden krijgen, wat resulteert in een financiële beloning en een stijging qua niveau. Uiteindelijk is het mogelijk om door te groeien naar de rol van coördinator, wat betekent dat jij op dat moment verantwoordelijk bent voor de afdeling. Een ontzettend leuke uitdaging en een kans om je te ontwikkelen!

Werken in Team Verzenden en Bezorgen biedt overigens niet alleen doorgroeimogelijkheden binnen het team zelf, ook is het een solide basis om tijdens of na je studie door te groeien naar een andere (studiegerelateerde) functie! Klinkt tof toch?

Zo kan je dag eruitzien

Je fietst met je collega Hugo naar kantoor, midden op de Grote Markt. We trappen af met de dagstart, waarin Ruben vertelt wat jullie vandaag te wachten staat. Er komt vandaag een grote levering producten, dus dat wordt flink aanpoten! Na de dagstart gaan jullie gelijk aan de slag, want naast de binnenkomende levering moeten er ook weer veel pakketten de deur uit. In de ochtend begin je met het registreren van de nieuwe levering Samsung-toestellen. Zodra die in het systeem staan maak je de bestellingen met een abonnement klaar, zodat Team Abonnementen die aan kan sluiten. Na de lunch ga je bezig met de bestellingen die vandaag zijn geplaatst. Je pakt de juiste producten, waarna ze in een doosje gaan en een verzendlabel krijgen. Ook vandaag hebben we de belofte ‘vandaag besteld, morgen in huis’ weer waargemaakt! Als afsluiter drink je met wat collega’s nog een borrel in de kantine en speel je nog een tafeltennis toernooitje. Op naar morgen!

Wat bieden wij?

Naast een goed salaris (Op je 21ste krijg je bijvoorbeeld al €12,61 per uur Bruto wanneer je start, en dankzij onze doorgroeimogelijkheden kun je binnen 1,5 jaar €1,50 extra verdienen!) en speciale Belsimpel Benefits bieden we ook:

Flexibel werken naast je studie

Plan je werk 7 dagen in de week in tussen 08:30 en 00:00 uur in hartje Groningen!

Intensieve begeleiding in je ontwikkeling 

Vergroot je professionele vaardigheden en profiteer hiervan gedurende je hele carrière! 

Sociale binding en activiteiten

Werk met medestudenten en verrijk je vriendenkring!

Een goed salaris en leuke benefits

Ga met je team naar de gratis bootcamp, ontvang korting op je sportschool abonnement of ga varen met onze eigen sloep!

Trainingen

Als je bij ons start bij Verzenden & Bezorgen, word je tijdens een inwerkperiode opgeleid tot specialist! Onze trainingen zijn voornamelijk in de avond en het schema is perfect afgestemd op je studentenleven. Regelmatig starten we met een nieuwe groep, omdat we keihard groeien! De eerstvolgende startdata zijn al vastgesteld:

Maandag 26 juni

Doorgroeimogelijkheden

Je start met de eerdergenoemde basistaken. Wanneer je wat langer in dienst bent, is er de mogelijkheid om door te groeien naar een hoger niveau, waarin je meer taken en meer verantwoordelijkheden krijgt. Uiteindelijk is het mogelijk om door te groeien naar de rol van coördinator, waarbij je onder andere collega's helpt met moeilijke vraagstukken en tijdens de shifts aan het coördineren bent.

Werken bij team Verzenden & Bezorgen biedt overigens niet alleen doorgroeimogelijkheden binnen het team zelf, ook is het een solide basis om tijdens of na je studie door te groeien naar een andere (studiegerelateerde) functie! Klinkt tof toch?


Wie ben jij?

  • Je studeert op HBO/WO-niveau of je hebt aantoonbaar dit denkniveau en bent nog minimaal 2 jaar beschikbaar.
  • Je bent minimaal 1 avond per week en 1 weekenddag per twee weken beschikbaar. De overige shifts zijn flexibel in te plannen van maandag tot en met zondag van 8:30 tot 00:00.
  • Je werkt secuur en gestructureerd en vind het belangrijk dat elk pakketje met zorg behandeld wordt.
  • Je houdt van aanpakken en de hele dag stil zitten is niks voor jou.


Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier. 

Gomibo Festival

Ben jij er volgend jaar ook bij?