Tijdelijke bijbaan Verzenden & Bezorgen (min. 16 u/w)

Solliciteer nu

Tijdelijke bijbaan Verzenden & Bezorgen (min. 16u/w)

Ga tijdelijk aan de slag met het verzamelen en in pakken van bestelleingen in ons magazijn

Tijdelijke bijbaan | 16u/w | hbo/wo-niveau | Hoofdkantoor Groningen

"Tot het uiterste voor jou" is niet voor niets onze slogan.

We beloven dat alle bestellingen die vóór 00:00 geplaatst worden, morgen op de mat liggen. Die belofte nemen we serieus. Daarom werkt ons jonge en fanatieke Team Verzenden & Bezorgen elke dag keihard om deze waar te maken.

Wat doe je als Specialist Verzenden & Bezorgen?

Als tijdelijke hulp bij Verzenden & Bezorgen zorg jij ervoor dat al onze klanten hun pakket zo snel mogelijk in huis hebben. De producten die binnenkomen worden in het systeem gezet, om zo snel mogelijk naar klanten te vertrekken. Zodra er een bestelling binnenkomt, maak je deze met de juiste ingrediënten klaar voor verzending. Je pakt de juiste producten bij elkaar, stopt deze in het pakket en pakt de doos zorgvuldig in. Onder jouw toezicht zal er geen slordig pakket de deur uitgaan!

Je bent een echte harde werker. Een beetje druk kan jij wel hebben: 2.500 pakketten per dag is waarvoor jij ‘s ochtends uit je bed komt. Bovendien blijf jij onder druk presteren als een kampioen, want er is geen pakket dat wordt verwisseld of incompleet is. Daarnaast kunnen je collega’s op je bouwen, want jij bent een echte teamplayer. Je bent bereid om een extra steentje bij te dragen als het druk is. Flexibiliteit is jouw tweede natuur.

Wie ben jij?

  • Je studeert minimaal op havo/vwo/hbo/wo niveau of hebt nu een tussenjaar;
  • Je bent van 6 oktober 2023 tot 1 januari 2024 beschikbaar;
  •  Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar, waarvan minimaal 1 avonddeel en 1 dagdeel 's weekends;
  • Je werkt secuur en gestructureerd en vindt het belangrijk dat elk pakketje met zorg behandeld wordt;
  • Je houdt van aanpakken en de hele dag stil zitten is niks voor jou.

Wat kun je van ons verwachten?

Wat je er voor terug krijgt

 Een uurloon tussen €8,83 (18 jaar) en €12,86 (21+ jaar).

Veel benefits, zoals borrels, kortingen en sportmogelijkheden.

Hoe het past naast studeren 

We zijn geopend van maandag t/m zondag tussen 08.30 en 00.00 uur.

Shifts van 4 of 8 uur die je zelf kunt inplannen.

Werken in het centrum van Groningen!


 

Wat je ervan kunt leren

 Hoe langer je bij ons werkt, hoe meer nieuwe taken en verantwoordelijkheden je kunt krijgen.

Je ontwikkeling staat bij ons voorop; hiervan profiteer je gedurende je hele carrière!

Waarom het zo gezellig is

Werken met een grote groep medestudenten.

VrijMiBo's, teamuitjes, bedrijfsfeesten en -festivals

Meedoen aan sportlesjes of varen met de Belsimpel sloep.


Zo kan je dag eruit zien

We trappen af met de dagstart, waarin Demi vertelt over een grote levering producten die vandaag binnenkomt. Na de dagstart gaan jullie gelijk aan de slag, want naast de binnenkomende levering moeten er ook weer veel pakketten de deur uit. Vanochtend begin je met het binnenmelden van de nieuwe levering Samsung-toestellen. Zodra die in het systeem staan maak je de bestellingen met een abonnement klaar, zodat team Abonnementen die aan kan sluiten. Na de lunch ga je bezig met de bestellingen die vandaag zijn geplaatst. Je pakt de juiste producten, waarna ze in een doosje gaan en een verzendlabel krijgen. Ook vandaag hebben we de belofte ‘vandaag besteld, morgen in huis’ weer waargemaakt! Als afsluiter drink je met wat collega’s nog een borrel in de kantine. Op naar morgen! 

Hoe ziet Team Verzenden & Bezorgen eruit?

Team Verzenden & Bezorgen bestaat uit een hecht team met zo'n 150 fanatieke collega’s, maar meestal werk je met zo'n 20 collega's tegelijk. De groep bestaat uit stuk voor stuk harde werkers, die bovendien niet vies zijn van gezelligheid en een beetje ouwehoeren op zijn tijd. Op de afdeling staat altijd een gezellig muziekje aan, wat het werken nog leuker maakt. 

Wanneer het werken in team Verzenden en Bezorgen van beide kanten goed, zijn er mogelijkheden om na de tijdelijke periode bij Belsimpel te blijven werken.                                          Dit is zeker geen vereiste, dus voel je ook vrij om te solliciteren als je alleen tot januari 2024 beschikbaar bent!

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier.