Management Traineeship Logistics

Solliciteer nu

Management Traineeship Logistics

Dé kickstart van je carriére!

Fulltime | 36-40u/w | hbo/wo-niveau | Hoofdkantoor Groningen

Haal het beste uit jezelf en heb impact vanaf dag één!

Je kwaliteiten benutten en jezelf ontwikkelen als leidinggevende met veel verantwoordelijkheid; die kans krijg je in het Management Traineeship van Belsimpel! In een sneltreinvaart word je klaargestoomd voor een leidinggevende rol, waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Je gaat meedenken over het opzetten en optimaliseren van onze logistieke processen en vertaald dit door naar je team. Ben jij fanatiek en slim, heb je een aanstekelijk enthousiasme en houd je ervan om je handen uit de mouwen te steken? Dan is ons Management Traineeship Logistics wat voor jou!


Wat doe je als Management Trainee?

Als Management Trainee van Belsimpel leer je verantwoordelijkheid te dragen voor een team van A-Z. Je wordt leidinggevende van een groep (zo’n 20-40) collega’s en denkt daarnaast mee op strategisch niveau over de processen binnen je team. Die afwisseling tussen projecten en 1-op-1 begeleiding maakt het leuk en uitdagend. Door je eigen harde werk zie je heel goed hoe jouw team ontwikkelt!

  • Je buigt je over bijna alle HR-aspecten zoals trainingen, coaching, cultuuroverdracht en ontwikkeling. Door middel van 5-wekelijkse 1-op-1 gesprekken hou jij hun voortang in de gaten en blijf je op de hoogte van wat er speelt in hun leven. Door jouw inzet zorg je ervoor dat iedere collega voldoende uitdaging heeft en met plezier naar werk gaat!
  • Naar aanleiding van je kritische blik zul je al snel aan de slag gaan met je eerste verbeterproject. Afhankelijk van je interesses, kennis, kunde en ontwikkeling worden jouw functie en projecten op maat gemaakt. Dit maakt dat ons traineeship geschikt is voor verschillende studieachtergronden en -niveaus.

Geen trainee is hetzelfde: we gaan echt samen opzoek naar jouw unieke bijdrage. Hierdoor is het tweejarige Traineeship voor iedereen anders; wij geloven er in dat jij én wij het meeste uit je Traineeship halen wanneer jouw interesses en kwaliteiten volop worden benut. Je hoeft geen geboren leider te zijn; het traineeship is er voor bedoeld om jou handvaten en tools te geven om dit te worden. Zolang jij écht alles uit jezelf wil halen, een aanstekelijk enthousiasme hebt en fanatiek bent om een team van A-Z te runnen volgt de rest vanzelf. Dit alles doe je samen met een hechte groep trainees.

Management Traineeship Logistics

Als Management Trainee Logistics gaat aan de slag bij Team Verzenden en Bezorgen. In dit team zorgen we ervoor dat alle bestellingen die vandaag geplaatst zijn de volgende dag bij de klanten in huis zijn.  Dit wordt allemaal gedaan door het jonge en fanatieke Team Verzenden en Bezorgen dat elke dag keihard werkt om alle pakketten in te pakken en te versturen. De afdeling vormt echt het hart van het bedrijf doordat alle verbeteringen en veranderingen indirect of direct impact hebben op onze logistiek. We zoeken daarom trainees die het een uitdaging vinden om veranderingen door te voeren binnen een groot team. Het team kenmerkt zich door de goede sfeer, aanpakkersmentaliteit en saamhorigheid. Als Trainee Logistics is geen dag hetzelfde. Jij zorgt ervoor dat je bijspringt waar jouw kennis en hulp het hardste nodig is. Soms betekent dit dat je het goede voorbeeld geeft en helpt alle bestellingen de deur uit te krijgen. Op een ander moment denk je mee over de procesverbeteringen die doorgevoerd kunnen worden en hoe je dit goed kunt vertalen naar jouw team.

Een van de grootste uitdagingen binnen het team en daarmee ook voor de groep Management Trainees Logistics is het groter wordende internationale aspect van de afdeling. We sturen al pakketten naar veel verschillende landen, alleen wordt het aandeel pakketten naar het buitenland steeds groter. De komende tijd staat dan ook in het teken van de werkzaamheden en processen aanpassen op de vergrotende internationalisering en daar neem jij als Trainee het voortouw in. 

Trainee = ontwikkelen en oriënteren!

Elke twee weken krijg je 1-op-1 begeleiding van je begeleider die ook op elk ander moment klaarstaat om over iets te sparren. Je volgt een intensief trainingsprogramma op het gebied van o.a. leidinggeven, cultuuroverdracht, slim werken en gespreksvoering. Samen met andere trainees heb je daarnaast intervisiesessies waarin je met elkaar bespreekt waar je tegenaan loopt, zo kom je samen verder! Ook bespreek je managementboeken met elkaar, om je horizon te verbreden.

We helpen jou met je persoonlijke ontwikkeling op een unieke manier: vanaf dag 1 krijg je veel verantwoordelijkheden, precies zoveel als waar jij op dat moment aan toe bent (en misschien soms nét een beetje meer). Vervolgens zorgen we er voor dat jij al die verantwoordelijkheden op een slimme manier aanpakt én jouw kwaliteiten benut om deze aan te kunnen. Dat is onze succesformule:

Verantwoordelijkheden + begeleiding = ontwikkeling!

Naast jezelf ontwikkelen zul je ook ontdekken waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Je leert als trainee in sneltreinvaart het bedrijf kennen en voert projecten uit in samenwerking met andere teams. Je hebt dus alle tijd om te ontdekken waar jouw kwaliteiten en interesses liggen. Van specialiseren in marketing tot het begeleiden van andere trainees; er zijn talloze mogelijkheden. 

Wat bieden wij?

Zodra je bij ons in dienst komt start je binnen het Management Traineeship met een brutosalaris van €2800-3000* inclusief vakantiegeld.

Daarnaast kun je als collega van Belsimpel ook gebruik maken van speciale Belsimpel Benefits, een gunstige pensioenregeling waarbij de werkgeversbijdrage drie keer zo hoog is als je eigen bijdrage en 25 vakantiedagen per jaar. Kijk voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden en benefits op deze pagina.

*Afhankelijk van het niveau van je afgeronde studie

Arbeidsvoorwaarden

 Een goed salaris dat met je mee groeit.

Een gunstige pensioenregeling.

Veel benefits, zoals kortingen en sportmomenten met collega's. 

Gezelligheid

750 collega's met dezelfde werkdrive.

Teamuitjes, bedrijfsfeesten en VrijMiBo's

Een sloep om te varen door de Groningse grachten.


Ontwikkelmogelijkheden

 Persoonlijke ontwikkeling staat voorop.

Trainingen, 1-op-1 begeleiding, intervisie. Zoveel uitdaging en verantwoordelijkheid als je aan kan.

Werk & privé

Werken in het centrum van Groningen.

Training voor een goede werk-privébalans.

Flexibele starttijden & af en toe thuiswerken.

 

Het sollicitatieproces & de teams

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier. We werken niet met vaste startdata, want zodra er een match is wordt je eerste dag in overleg bepaald. De groep bestaat dus ook uit Trainees van verschillende teams en jaren ervaring. Zo kun je optimaal van elkaar leren! 

Wie ben jij?

  • Je hebt een relevante studie afgerond op hbo of wo niveau, zoals Technische Bedrijfskunde of Supply Chain Management. 

  • Je bent communicatief erg sterk en je kunt snel anticiperen op nieuwe omstandigheden.

  • Je bent ondernemend en proactief. Je ziet het werk liggen en krijgt er energie van om uitdagingen aan te pakken.

  • Je wilt fulltime werken (40 uur per week) en bent bereid om eens in de zoveel tijd in de avond en in het weekend te werken.

Heb je specifieke vragen of wil je gewoon meer weten over ons traineeship? Neem vrijblijvend contact met ons op via werken@belsimpel.nl. We brengen je graag in contact met één van onze trainees, zij vertellen je graag meer over hun ervaring met het traineeship bij Belsimpel!

Ben je nog even aan het studeren en wil je alvast een goede start maken voor het management traineeship? Bekijk dan ons pre-management traineeship hier.

Fluency in the Dutch language is required for this role; candidates will be assessed accordingly.

Gomibo Benefits

Ben jij er binnenkort ook bij? En alleen als je wil, want als je er niet van houdt is dat ook goed. Bij Belsimpel kan iedereen zichzelf zijn.