Specialist Retour & Reparatie (min. 16u/w)

Solliciteer nu

Retour Specialist  

Beoordeel alle producten die retour komen en zorg dat de beste oplossing geregeld wordt

Parttime | 16u/w | Hoofdkantoor Groningen

Onze klant stuurt een bestelling terug en jij weet precies wat je moet doen.

Iedere dag gaan er enorm veel producten naar klanten toe. Daar zitten soms helaas toestellen tussen die niet naar behoren functioneren, of het bestelde product is niet precies wat de klant ervan had verwacht. Als Retour Specialist bij Belsimpel zorg jij ervoor dat onze klanten op de juiste manier geholpen worden. Iedere dag is weer anders, wat dit werk heel erg gevarieerd maakt.

Wat doe je als Retour Specialist?

Als Retour Specialist houd jij je dagelijks bezig met de producten, zoals toestellen en accessoires, die klanten retour sturen. Je bent daarbij verantwoordelijk voor het goedkeuren en opnemen van retouren in de voorraad én begeleidt klanten tijdens het gehele retour- of reparatieproces. Of de klant nou wil ruilen of annuleren: jij zorgt dat de wens van de klant wordt volbracht. Ook wanneer een klant een defect toestel heeft, ben jij er om ervoor te zorgen dat de klant zo snel mogelijk weer mobiel is. Je bent een echte superheld!

Je leert als Retour Specialist alles wat je moet weten over mobiele telefoons en accessoires, maar aan jou hoeven technische details niet vanaf nul te worden uitgelegd. Je bent flexibel en houdt ervan om gevarieerd werk te doen. Tijdens je werk kom je dan ook in aanraking met heel veel verschillende cases, die je met een kritische blik behandelt. Het ene moment controleer je een toestel dat defect is geraakt vanwege val- of stootschade, en het andere moment zorg je dat een bestelling voor de klant wordt omgeruild voor een andere kleur. Verder ben je een echte teamspeler, je hebt altijd oog voor je collega's en samenwerken kan jij als geen ander.

Hoe ziet Team Retour & Reparatie eruit?

Samen met een team van ongeveer 30 specialisten werk je elke dag om iedere klant blij te maken. Je collega’s zijn allemaal slimme studenten, wat zorgt voor een energieke en gezellige teamsfeer. Jullie gaan elke dag tot het uiterste en door alle klanten te helpen die willen retourneren of waarvan het product gerepareerd moet worden. Je hebt niet alleen contact met je eigen team, maar ook met andere teams zoals de Klantenservice en Verzenden & Bezorgen. Zo helpen we elke klant verder!

Doorgroeimogelijkheden

Je start met de eerdergenoemde basistaken. Wanneer je wat langer in dienst bent, is er de mogelijkheid om door te groeien naar een hoger niveau, waarin je meer taken en meer verantwoordelijkheden krijgt. Uiteindelijk is het mogelijk om door te groeien naar de rol van coördinator, waarbij je onder andere collega's helpt met moeilijke vraagstukken en tijdens de shifts aan het coördineren bent.

Werken bij team Retour & Reparatie biedt overigens niet alleen doorgroeimogelijkheden binnen het team zelf, ook is het een solide basis om tijdens of na je studie door te groeien naar een andere (studiegerelateerde) functie! Klinkt tof toch?

Zo kan je dag eruitzien 

Samen met je team beginnen jullie met een dagstart. Patrick deelt wat belangrijke zaken mee voor vandaag, waarna de taken worden verdeeld. Je collega zet de gezamenlijke Spotify-muzieklijst aan, en voorziet je van een lekkere kop koffie: nu kan de dag écht beginnen. De eerste paar cases zijn makkelijk: deze klanten hebben hun toestel teruggestuurd om te annuleren. De volgende case is echter wat pittiger: een klant heeft zijn telefoon per ongeluk op het tramspoor laten vallen, waarbij het toestel is overreden. Het is overduidelijk dat het toestel niet gerepareerd kan worden. Gelukkig is de klant verzekerd via onze verzekering Tulip Assist en kun je hem snel een oplossing aanbieden. Daarna check je de binnengekomen retourpakketten, waarna je de klanten een mail stuurt dat hun zending in goede staat is ontvangen. Vervolgens help je wat klanten die hun toestel willen omruilen. Ze hebben zich bedacht en willen toch een andere kleur of een andere telefoon. Geen probleem, dat regel jij gewoon! Met een gevulde maag ga je na de lunch weer verder. Er is een zending van het reparatiebedrijf binnen gekomen. Deze toestellen zijn gerepareerd en kunnen terug naar de klanten. Je controleert de gerepareerde telefoons en stuurt de klanten een mail dat hun producten weer terugkomen. Een mooie afsluiter van de dag!

Wat kun je van ons verwachten?

Wat je er voor terug krijgt

 Een uurloon tussen €9,20 (18 jaar) en €14,44 (21+ jaar).

De mogelijkheid om salarisstappen te maken binnen een half jaar, afhankelijk van je ontwikkeling en inzet.

Veel benefits, zoals borrels, kortingen en sportmogelijkheden.

Hoe het past naast studeren 

We zijn geopend van maandag t/m zondag tussen 08.30 en 00.00 uur.

Shifts van 4 of 8 uur die je zelf kunt inplannen.

Werken in het centrum van Groningen!


 

Wat je ervan kunt leren

 Hoe langer je bij ons werkt, hoe meer nieuwe taken en verantwoordelijkheden je kunt krijgen.

Je ontwikkeling staat bij ons voorop; hiervan profiteer je gedurende je hele carrière!

Waarom het zo gezellig is

Werken met een grote groep medestudenten.

VrijMiBo's, teamuitjes, bedrijfsfeesten en -festivals

Meedoen aan sportlesjes of varen met de Belsimpel sloep.


Wie ben jij?

  • Je bent minimaal 16u per week beschikbaar (waarvan het liefst één avond en één weekenddag) en minimaal 2 jaar beschikbaar om bij ons te blijven werken.

  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en gaat een uitdaging niet uit de weg.

  • Je bent zelfstandig, neemt initiatief en je kunt systematisch en nauwkeurig werken. 

  • Een grote interesse in telefoons is zeker belangrijk, maar geen zorgen als je niet weet hoe ieder toestel exact in elkaar steekt. Alles wat je moet weten leren we je!

  • Je bent minimaal 1 avond per week en 1 weekenddag per twee weken beschikbaar.

  • Je bent gewoon een enthousiaste, sociale collega!

Fluency in the Dutch language is required for this role; candidates will be assessed accordingly.

Gomibo Festival

Ben jij er volgend jaar ook bij?