Senior Commerciële Business Developer

Solliciteer nu

Senior Commerciële Business Developer

Verifai is op zoek naar een fanatieke Commerciële Business Developer met minimaal 5 jaar werkervaring om onze internationale uitbreiding een boost te geven.

Full-time | 36-40 u/w | wo-niveau | Hoofdkantoor Groningen

Over Verifai

Verifai is een ontwikkelaar en leverancier van slimme software voor identiteitscontrole. Wij streven ernaar betaalbare oplossingen voor identiteitscontrole te creëren voor bedrijven van elke omvang. Wij staan in het middelpunt van de nieuwste technologische innovaties en zetten ons in om identiteitsfraude voorgoed een halt toe te roepen. Iedere maand verifiëren tienduizenden mensen hun identiteit met behulp van de slimme software en apps van Verifai. Bijvoorbeeld bij het afsluiten van een mobiel abonnement, of het openen van een bankrekening met je telefoon. Onze geavanceerde en gebruiksvriendelijke oplossingen voor digitale identiteitscontrole worden vertrouwd door internationale bedrijven uit verschillende industrieën. Tegelijkertijd neemt de vraag naar zulke software sterk toe. We zijn daarom op zoek naar een collega die ons wil helpen bij het uitbreiden van onze marktpositie en samen met ons de markt wilt veroveren.

Wat doe je als Senior Commerciële Business Developer bij Verifai?

Als Senior Commerciële Business Developer ben je eindverantwoordelijk voor het commerciële succes van Verifai. Je bent druk met het bedenken van plannen voor het vergroten van onze marktpositie en voor het verkoopproces in de breedste zin van het woord. Concreet betekent dit dat je altijd de voortgang met de klanten inzichtelijk hebt en de commerciële strategie waarborgt. Daarnaast analyseer je de bedrijfsvoering en initieer je verbeteringen om de processen zo efficiënt mogelijk in te richten.

Naast de strategische kant sta je ook persoonlijk in contact met de belangrijkste (internationale) leads en weet je dit contact goed te onderhouden. Denk hierbij aan overheden, multinationals en grote MKB bedrijven. In deze rol spreek je veelal met onze (potentiële) klanten op directieniveau. Je ziet het als een uitdaging om de wensen van de klant en complexe bedrijfsprocessen te vertalen naar praktische Verifai-oplossingen. Tevens reis je regelmatig alleen, of in groepsverband, in het binnen- en buitenland voor gesprekken met leads of voor het bijwonen van beurzen en congressen.

Het is een baan met veel afwisseling waarbij je veel vrijheid krijgt in de uitvoering van je werk. Je doet dit allemaal niet alleen, maar samen met de rest van het multidisciplinaire Verifai-team, van Business Developers tot ontwikkelaars. 

Wat kun je van ons verwachten?

Arbeidsvoorwaarden

 Een goed salaris dat met je mee groeit.

Een gunstige pensioenregeling.

Veel benefits, zoals kortingen en sportmomenten met collega's. 

Gezelligheid

750 collega's met dezelfde werkdrive.

Teamuitjes, bedrijfsfeesten en VrijMiBo's

Een sloep om te varen door de Groningse grachten.


Ontwikkelmogelijkheden

 Persoonlijke ontwikkeling staat voorop.

Trainingen, 1-op-1 begeleiding, intervisie. Zoveel uitdaging en verantwoordelijkheid als je aan kan.

Werk & privé

Werken in het centrum van Groningen.

Training voor een goede werk-privébalans.

Flexibele starttijden & af en toe thuiswerken.

 


Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante commerciële ervaring.

  • Je weet je goed te presenteren, bent communicatief ijzersterk en beschikt over een sterke dosis overtuigingskracht.
  • Je bent oplossings- en resultaatgericht en kunt in relatief korte tijd complexe problemen doorgronden. Je gaat tot het uiterste om de doelen te behalen door o.a. het toepassen van ‘consultative selling’.
  • Je bent analytisch ijzersterk.
  • Je spreekt vloeiend Engels en Nederlands*.
  • Je hebt bij voorkeur een WO achtergrond.

*Fluency in the Dutch language is required for this role; candidates will be assessed accordingly.

Wat maakt deze baan uitdagend?

Bij Verifai word je onderdeel van een groeiend team van fanatieke mensen die de identiteitsverificatiemarkt willen transformeren. Iedere dag werken we samen aan innovatieve oplossingen waarbij we de behoeftes van onze klanten op plek één zetten. Jij gaat hier deel vanuit maken en wordt aangemoedigd om hier actief aan bij te dragen. Je krijgt de ruimte om je ervaring te gebruiken bij het opzetten van het salesplan van Verifai. Door de platte structuur krijg je veel verantwoordelijkheid en bespreek je jouw bevindingen regelmatig met Jeroen & Jeroen, de oprichters van Belsimpel, Tullip Assist en Verifai. Naast het opzetten van een salesplan, heb je veel contact met klanten, zowel online als offline. Zo zal je verscheidene reizen mogen maken om beurzen te bezoeken met als doel om met potentiële klanten te spreken en ons product te vermarkten. Samen met het team zorgen jullie ervoor dat Verifai een nog grotere naamsbekendheid krijgt en gaat groeien!

We nodigen je graag uit om samen met ons de markt te bestormen. Doe je mee?

Vragen

Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met één van onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Gomibo Benefits

Ben jij er binnenkort ook bij? En alleen als je wil, want als je er niet van houdt is dat ook goed. Bij Belsimpel kan iedereen zichzelf zijn.