Tussenjaar 2.0 (NL/EN)

Solliciteer nu

Tussenjaar 2.0

Besteed je tussenjaar nuttig en ontwikkel je skills! Voor welk team ga jij? 

Het aantal uren bepaal jij (vanaf 16 u/w) | hbo-niveau | Hoofdkantoor Groningen

Knallen in je tussenjaar?

Je weet nog niet wat je wilt studeren of welke master je gaat doen, of je hebt gewoon even zin om een jaartje uit de boeken te blijven. Moet een keertje kunnen. Maar wat ga je dan doen? Ik heb het antwoord voor je: aan de slag bij Belsimpel. De perfecte combinatie van uitdaging in je werk, geld verdienen, maar toch ook de studentenfeestjes. Dan hoef je in ieder geval het leuke gedeelte van je studententijd niet te missen tijdens je tussenjaar. 

Wat ga je doen?

Dat is de vraag! Hier kun je solliciteren zonder een specifieke functie te kiezen, maar je kan zeker ook al een duidelijke voorkeur uitspreken. Waar je uiteindelijk aan de slag gaat bepalen we samen. Dit is afhankelijk van je profiel en je ambities. We hebben veel soorten bijbanen die je in je tussenjaar aan kunt gaan:

Actief bezig zijn bij Verzenden & Bezorgen, je sociale skills verbeteren op de Klantenservice, leren administreren bij Team Abonnementen of the whizzkid uithangen bij Retour & Reparatie. Er zit vast wel een toffe uitdaging voor je tussen, als je maar zin hebt om de Mobiele Wereld met ons te veroveren! 

Hoe kan je dag eruit zien?

Dat hangt er natuurlijk van af waar je terecht komt. We garanderen je een gezellige werksfeer met enthousiaste en ambitieuze collega’s. Drink bijvoorbeeld samen met collega's op vrijdagmiddag een biertje of colaatje aan de bar. Daarnaast heeft elke collega een impact op lopende projecten en de groei van ons bedrijf. Eigen inbreng en ideeën juichen we hier enthousiast toe.

Wat bieden wij?

Naast een goed salaris en speciale Belsimpel Benefits bieden we ook:

Volop doorgroeimogelijkheden

Vanaf dag 1 maak jij het verschil.

Werken in hartje Groningen

 Op je fiets naar kantoor.

Vergroot je (super)krachten 

Werk met >600 fanatieke collega's

Unieke werksfeer

Elke week borrels en activiteiten

Wie ben jij?

  • Je hebt besloten een tussenjaar te nemen, om wat voor reden dan ook. 
  • Je bent dit jaar dus beschikbaar, maar als je na dit jaar verder gaat studeren blijf je nog parttime beschikbaar om bij ons te werken. 
  • Je hebt je havo of vwo (bijna) afgerond of hebt inmiddels al een bachelor in je pocket. 
  • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar (maar als je liever meer wilt werken dan is dit zeker mogelijk, zelfs fulltime!) 


Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier. 

Gomibo Benefits

Ben jij er binnenkort ook bij? En alleen als je wil, want als je er niet van houdt is dat ook goed. Bij Belsimpel kan iedereen zichzelf zijn.