Specialist Claims (min. 16u/w)

Solliciteer nu

Specialist Claims Verzekeringen (min. 16 u/w)

Zorg voor de administratieve afhandeling van binnenkomende claims van onze verzekering

Parttime | 16 u/w | Hoofdkantoor Groningen

Zorgvuldig en objectief staat jou op het lijf geschreven

Om volledig tot het uiterste te kunnen gaan voor haar klanten, heeft Belsimpel haar eigen verzekeringsmaatschappij opgericht onder de naam Tulip Assist. Een verzekeringsmaatschappij die aan de eisen van onze klanten voldoet en écht vanuit de klant denkt. Daar wil jij toch ook aan bijdragen?

Wat doe je als Specialist Claims Verzekeringen?

Dankzij jouw inspanning als Specialist Claims Verzekeringen zijn de kostbare toestellen van onze klanten beschermd zijn tegen eventuele schade en diefstal. Of klanten nou hun aanvraag doen vanuit een van de Belsimpel winkels, de Klantenservice of een derde partij, het maakt niet uit, jij staat voor ze klaar!

In eerste instantie zorg je ervoor dat de Tulip Assist verzekeringen die worden aangevraagd op een correcte wijze worden aangesloten. Dit betekent dat je eerst controleert of je juiste documenten en ordergegevens hebt ontvangen. Vervolgens zorg je ervoor dat de klant in de juiste systemen wordt aangemeld. Ontdek je iets merkwaardigs aan de bestelling? Met jouw kennis van de systemen ga je na waar de oorzaak ligt en zet je deze persoonlijk weer recht. Aangezien je werkt met de systemen van Belsimpel én Tulip Assist doe je veel backoffice ervaring op, jij bent een echte alleskenner! 

Daarnaast is het beoordelen van de claims (schademeldingen) die klanten vervolgens bij ons indienen een van de belangrijkste taken van het team. Is de benodigde informatie aanwezig zodat we de claim kunnen beoordelen? Zo ja, dan beoordeel jij of de schadeclaim wordt gedekt of niet. Je geeft hierbij duidelijk aan op basis van welke polisvoorwaarden deze beslissing wordt gemaakt. Een pittig taak omdat bijna geen claim hetzelfde is: er zitten veel haken en ogen aan het proces. Om deze reden heb je samen met je team een wekelijks overleg waarin jullie discussiëren over de meest lastige cases, samen komen jullie er altijd uit! Jouw taak om dit proces zo objectief en eerlijk mogelijk uit te voeren.

Hoe ziet Team Claims eruit?

Elke werkdag, van 08:30 tot 17:00 uur staan onze collega’s van Team Claims klaar voor onze klanten. Je gaat aan de slag in een klein team dat bestaat uit de fanatieke en gezellige collega’s. De meeste collega’s werken parttime naast hun studie. Op basis van je inzet krijg je stapsgewijs meer verantwoordelijkheden. Kortom: voldoende ontwikkelingsmogelijkheden.

Zo kan je dag eruitzien

Op het moment dat je het kantoor binnenloopt heeft Alexander alles voor de dagstart al klaargezet, inclusief een verse bak koffie! Jullie bespreken de planning van vandaag en eventuele bijzonderheden, zo weet iedereen hoe we ervoor staan en waar we mee aan de slag gaan. Het wordt een drukke week en hiervoor is een goede afstemming ontzettend belangrijk, zo waarborgen we dat de claims en verzekeringsaanvragen tijdig worden behandeld. Er zijn vandaag behoorlijk wat aanvragen voor een verzekering en jij begint als een geoliede machine met het aansluiten. Niet alle aanvragen zijn volledig ingediend dus je vraagt deze gegevens alsnog op via de mail of je vraagt de collega’s van Team Klantenservice om de klant te bellen. Je hebt inmiddels meerdere aanvragen aangesloten en het is tijd om te lunchen. Omdat het heerlijk zonnig is vandaag besluiten jullie om je broodje op het mooiste dakterras van Groningen te nuttigen, niet gek!

Na de pauze ga je bezig met het objectief beoordelen van ingediende claims. Het is soms wat puzzelen maar je weet uiteindelijk iedere claim op de juiste manier te verwerken. Afgelopen week ben je meerdere vergelijkbare lastige cases tegengekomen en je hebt een voorstel om het beoordelingsproces te verbeteren. Het blijkt een goed idee, het hele team is enthousiast! Aan jou de taak om deze beslissing te verwerken in de benodigde protocollen en werkwijzen. Aan het einde van de dag ga je bezig met het maken van de dagstarts voor de komende week en verstuur je de rapportage naar je mede collega’s die je gedurende de dag hebt bijgehouden. Zo weten we wat een werk er is verzet en waar we de volgende dag mee verder kunnen. De dag is voorbij gevlogen en samen met een aantal collega’s besluit je om na werktijd nog even te genieten van een drankje op één van de vele Groningse terrassen, lekker gewerkt vandaag!

Wat bieden wij?

Naast een goed salaris en speciale Belsimpel Benefits bieden we ook:

Volop doorgroeimogelijkheden

Vanaf dag 1 maak jij het verschil.

Werken in hartje Groningen

Op je fiets naar kantoor.

Vergroot je (super)krachten

Werk met > 600 fanatieke collega's.

Unieke werksfeer

Elke week borrels en activiteiten


Wie ben jij?

  • Je bent nauwkeurig en hebt een goed oog voor detail.

  • Je bent betrokken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

  • Je studeert minimaal op hbo/wo-niveau.

  • Je bent nog minimaal 2 jaar in Groningen en beschikbaar om ons team te versterken. (het liefst langer!). 

  • Je bent minstens 16u per week beschikbaar, voornamelijk op doordeweekse dagen tussen 08:30- 17:00. 

Gomibo Kerstfeest

Ben jij er volgend jaar ook bij?