Werkstudent - B2B Sales

Solliciteer nu

Werkstudent - B2B sales

Ondersteun onze zakelijke klanten en ontwikkel je business-skills

Parttime | 16 u/w | hbo/wo-niveau | Hoofdkantoor Groningen

Speel een sleutelrol in onze groei

Ook voor bedrijven en organisaties is Belsimpel een aantrekkelijke leverancier als het om telecombenodigdheden gaat. Gelukkig weten onze specialisten van team Zakelijk hier feilloos op in te spelen. Omdat jij de spin in het B2B-web van Belsimpel bent zorg jij er voor dat ook onze zakelijke klanten altijd een perfecte ervaring bij ons krijgen.

Werkstudent bij Gomibo Group

Wil jij jezelf ontwikkelen terwijl je studeert? Word dan werkstudent bij Gomibo Group! 

Hier krijg je de kans om je professioneel te ontplooien naast je studie. De vaardigheden die je opdoet tijdens je opleiding, kun je meteen in de praktijk brengen en tegelijkertijd bouw je waardevolle werkervaring op. Als werkstudent volg je onze trainingen over bijvoorbeeld slim werken voor je professionele carrière. Ook deel je ervaringen met andere werkstudenten, bijvoorbeeld tijdens de maandelijkse lunch die je samen hebt. Je wordt persoonlijk begeleid door je teamleider op professioneel maar ook persoonlijk vlak.

Bij Gomibo Group maak je vanaf dag één een verschil, want je krijgt direct verantwoordelijkheden die bij jou passen. Wil jij relevante werkervaring opdoen? Hier hebben we nog meer vacatures. 

Wat doe je als Werkstudent B2B Sales?

Bij team B2B ben je verantwoordelijk voor al het contact met onze zakelijke klanten. Denk hierbij aan kleine bedrijven en ZZP’ers, maar ook grotere klanten zoals gemeentelijke instanties. Veel zakelijke klanten vinden ons een interessante partij om producten in te kopen voor zowel doorverkoop of eigen gebruik. Bovendien zorg je ervoor dat we in contact komen met potentiële klanten die nog niet bekend zijn met onze service, zo ben je direct verantwoordelijk voor onze groei op de zakelijke markt. Ook ben je een ster in het onderhouden van relaties: het is bijvoorbeeld belangrijk om het contact warm te houden met onze zakelijke klanten en daarvoor ben jij het eerste aanspreekpunt!

Als Werkstudent B2B Sales sta je sterk in je schoenen. Je bent stressbestendig, schakelt snel tussen verschillende partijen en voelt wensen van klanten feilloos aan. Doordat je secuur te werk gaat, voorzie je de klant altijd snel en efficiënt van de juiste informatie. Daarnaast coördineer jij de grootste deals en zorg je voor een perfecte afhandeling. Jij bent er mede verantwoordelijk voor dat de B2B-tak van Belsimpel jaarlijks tientallen miljoenen omzet.

Omdat je altijd goed op de hoogte moet zijn van de meest actuele prijzen, voorraadstanden en levertijden ben je onderdeel van Team Inkoop. Hier zitten een aantal van de meest ervaren collega's van Belsimpel bij en ook jij krijgt volop verantwoordelijkheden. Bovendien heb je veel contact met Jeroen en Jeroen, en met dank aan ons open kantoor en regelmatige activiteiten leer je ook je andere collega's snel genoeg kennen.

Zo kan je dag eruit zien

Je begint de dag met een goede kop koffie die Wieke voor je gezet heeft. Vervolgens ga je de zakelijke inbox bijwerken. Je hebt onder andere mail van een klant die 60 iPhones heeft besteld en hij vraagt zich af wanneer ze binnenkomen. Je controleert het meteen en je hebt goed nieuws voor hem: ze worden vandaag geleverd! Je reageert op de rest van de mails die je hebt ontvangen en belt nog een aantal klanten om te vragen of je nog iets voor ze kunt betekenen. Vervolgens is het tijd voor je wekelijkse vergadering met team Zakelijk en één van de Jeroenen. Jullie hebben een discussie over hoe het kortingssysteem het beste geregeld kan worden. Jeroen vraagt aan jou en je team wat jullie zouden doen wanneer je eigenaar zou zijn van Belsimpel. Je noteert als actiepunt voor deze week om hier eens goed over na te denken en om vervolgens je ideeën te delen met het team tijdens de volgende weekmeeting. 

Wanneer jij de vergaderruimte uitrolt, staan je collega's al met hun jassen aan op je te wachten om traditiegetrouw een lekkere hap te scoren op de Grote Markt – het is immers Snack Friday. Wordt het vandaag een warm broodje beenham? Of ga je toch voor een gebakken visje? Wanneer je na de pauze weer bij je bureau zit, gaat de telefoon: een potentiële klant! Hij wil een grote bestelling plaatsen en vraagt of je een offerte kunt opstellen, maar heeft van een andere partij al een offerte gekregen. Samen met inkoper Arjen bekijk je de huidige marktprijs en leg je een mooie offerte neer. Vervolgens bel je vijf nieuwe klanten op, om ze een warme introductie te geven bij Belsimpel Zakelijk.

Aan het einde van de dag check je of alle orders van onze grootste klanten netjes de deur uit zijn gegaan, waarna je nog blijft hangen voor de VrijMiBo en een rondje tafeltennis samen met je collega’s van het team, dat je wint. Wat ben je ook een winnaar. Lekker gewerkt vandaag!

Voordelen van het werkstudentschap

Arbeidsvoorwaarden

 Een bruto uurloon tussen €9,45 (18 jaar) en €14,69 (21+ jaar), inclusief vakantiegeld. 

De mogelijkheid om salarisstappen te maken binnen een half jaar, afhankelijk van je ontwikkeling en inzet.

Veel benefits, bedrijfsfeesten en -festivals en elke vrijdag een borrel op het mooiste dakterras van Groningen!

Future Talent Program

Een trainingsprogramma voor algemene- en specifieke skills in jouw vakgebied.

Persoonlijke begeleiding en intervisie

Leuke en leerzame uitjes in de vorm van een bedrijfsbezoek, activiteit of borrel

Ontwikkelmogelijkheden

Relevante werkervaring opdoen in jouw vakgebied 

Begeleiding van ervaren collega’s en de mogelijkheden om mee te lopen met verschillende afdelingen.

Combinatie met studie

Werken op het mooiste kantoor in hartje Groningen.

Shifts van 4 of 8 uur, zelf in te delen van maandag t/m vrijdag.

Een flexibele planning die past in je studierooster.

 


Wie ben jij?

  • Je volgt een bachelor of masteropleiding en volgt bij voorkeur een bedrijfskundige opleiding.

  • Je bent 16u per week (of meer) beschikbaar op doordeweekse dagen tussen 9:00 - 18:00.

  • Je bent gestructureerd en weet goed overzicht te behouden.

  • Je bent commercieel sterk, maar geen gladde verkoop. De nadruk ligt bij Belsimpel meer op de relatie dan op harde verkoop. Relaties opbouwen en onderhouden is dan ook jouw tweede natuur.

  • Je bent stressbestendig, werkt overzichtelijk en efficiënt.

    Op deze plek vind je nog meer vacatures voor het werkstudentschap bij Gomibo.

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier. 

Gomibo Benefits

Ben jij er binnenkort ook bij? En alleen als je wil, want als je er niet van houdt is dat ook goed. Bij Belsimpel kan iedereen zichzelf zijn.