Werkstudent - Colleague Journey

Vacature gesloten

Werkstudent - Colleague Journey

 Draag zorg voor al je collega’s bij Gomibo

Parttime  | 16 u/w | hbo/wo-niveau | Hoofdkantoor Groningen

Inleven, communiceren en organiseren.

Als teamlid van Team Colleague Journey ben je een belangrijke spil in het uitdragen van onze cultuur en zorg je dat onze kernwaarden als een rode draad verweven zijn in al onze documentatie. Verder voel je aan waar collega’s behoefte aan hebben en ben je medeverantwoordelijk voor de ervaring die collega’s hebben bij de Gomibo Group.

Werkstudent bij Gomibo Group

Wil jij jezelf ontwikkelen terwijl je studeert? Word dan werkstudent bij Gomibo Group! 

Hier krijg je de kans om je professioneel te ontplooien naast je studie. De vaardigheden die je opdoet tijdens je opleiding, kun je meteen in de praktijk brengen en tegelijkertijd bouw je waardevolle werkervaring op. Als werkstudent volg je soft skills trainingen en maak je deel uit van een intervisiegroep waarin je leert reflecteren. Je wordt persoonlijk begeleid door je teamleider en tijdens evaluatiegesprekken werk je actief aan je eigen groei en loopbaan. 

Bij Gomibo Group maak je vanaf dag één een verschil, want je krijgt direct verantwoordelijkheden die bij jou passen. 

Klaar om impact te maken en jezelf te laten zien? Sluit je aan bij ons team!

Wat doe je als Werkstudent Colleague Journey?

Team Colleague Journey werkt voornamelijk projectmatig en dat betekent dat je werkzaamheden van week tot week heel erg kunnen verschillen. We hebben als doel dat iedereen zich vanaf dag 1 welkom én direct onderdeel van het team voelt. Daarnaast zijn we continu bezig om de ervaring van al onze collega’s bij Gomibo te verbeteren .

Als werkstudent Colleague Journey houd je je bezig bent met het onderhouden van onze interne en social pagina’s en werk je aan een aantal kleinere projecten. Denk bijvoorbeeld aan het samenstellen van het welkomstpakket bij verjaardagen of het organiseren van een jubileumviering. Ook ondersteun je de HR-specialisten van het team bij grote projecten en de structurele taken die het team heeft.

Onderwerpen waar Colleague Journey zich mee bezighoudt:

  • Goed werkgeverschap en goede arbeidsvoorwaarden;

  •  On- en offboarding van collega’s;

  • Organisatiecultuur & -verandering;

  • Belsimpel Gomibo Benefits (Voordelen en extra’s voor Belsimpel collega’s);

  •  Employer Branding & Online visibility

Zo kan je dag eruitzien

In de dagstart wisselen jij en je teamleden met elkaar uit waar jullie vandaag aan gaan werken. Jij bent vandaag verantwoordelijk voor de gezamenlijke mailbox, waar mails van collega’s binnenkomen met onder andere vragen en verbetersuggesties omtrent het HR-beleid, en bijvoorbeeld tips voor de Belsimpel Gomibo Benefits. Daarnaast heb je ook een paar structurele taken op de planning staan en ben je deze week verantwoordelijk voor het plaatsen van een bijdrage op LinkedIn waarin je een collega van Team Internationaal laat vertellen over haar werk bij Gomibo. Vervolgens ga je aan de slag met jouw project: het uitzoeken van een nieuwe, sportieve Gomibo Benefit. Op welke manier willen we als werkgever collega’s motiveren om meer te gaan bewegen? Welke rol hebben wij als werkgever hierin? Je denkt hierbij na over de doelgroep die je wilt aanspreken en benadert een bootcamp-organisatie.

Wat verwachten wij van jou?

Als werkstudent Colleague Journey kun jij als geen ander onze cultuur aanvoelen en uitdragen. Je bent communicatief vaardig in schrift én verbaal. Het wordt sterk aangemoedigd dat je jouw input omtrent verbeteringen doorgeeft en hier zelf ook actief ideeën voor aandraagt. Ook heb je een signalerende rol. Vang je ‘in de wandelgangen’ op dat iets beter kan? Bespreek het met je team en zorg dat het verbeterd wordt. Voor jou kost het geen moeite om zowel op papier als in gesprek onze visie en cultuur goed onder woorden te brengen. Je vertaalt deze ook makkelijk in beleidsdocumenten en protocollen die handvatten vormen voor leidinggevenden en collega’s.

Het werk bij Colleague Journey heeft invloed op álle ruim 750 collega’s binnen het bedrijf. Een unieke kans dus om tijdens je studie impact te maken en direct in het werkveld ervaring op te doen.

Voordelen van het werkstudentschap

Arbeidsvoorwaarden

 Een bruto uurloon tussen €9,45 (18 jaar) en €14,69 (21+ jaar), inclusief vakantiegeld. 

De mogelijkheid om salarisstappen te maken binnen een half jaar, afhankelijk van je ontwikkeling en inzet.

Veel benefits, bedrijfsfeesten en -festivals en elke vrijdag een borrel op het mooiste dakterras van Groningen!

Future Talent Program

Een trainingsprogramma voor algemene- en specifieke skills in jouw vakgebied.

Persoonlijke begeleiding en intervisie

Leuke en leerzame uitjes in de vorm van een bedrijfsbezoek, activiteit of borrel

Ontwikkelmogelijkheden

Relevante werkervaring opdoen in jouw vakgebied 

Begeleiding van ervaren collega’s en de mogelijkheden om mee te lopen met verschillende afdelingen.

Combinatie met studie

Werken op het mooiste kantoor in hartje Groningen.

Shifts van 4 of 8 uur, zelf in te delen van maandag t/m vrijdag.

Een flexibele planning die past in je studierooster.

 


Wie ben jij?

  • Je volgt een hbo- of wo-opleiding. Een communicatie- of HR-gerelateerde studie is een pré maar geen voorwaarde.

  • Je bent ijzersterk met taal. Het beheersen van de Engelse taal is een pré.

  • Je bent 16 uur per week (of meer) op doordeweekse dagen beschikbaar tussen 9:00 en 18:00. Na de inwerkperiode is er de mogelijkheid om één keer per week een avondshift te werken.

  • Je bent ontzettend gedreven om de ervaring van onze collega's met Gomibo naar een hoger niveau te tillen.

Zie hier de pagina voor nog meer vacatures van het werkstudentschap bij Gomibo.

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier. 

Gomibo Benefits

Ben jij er binnenkort ook bij? En alleen als je wil, want als je er niet van houdt is dat ook goed. Bij Belsimpel kan iedereen zichzelf zijn.