Werkstudent - Customer Journey

Solliciteer nu

Werkstudent - Customer Journey

Je schrijftalent optimaal benutten om onze klanten de allerbeste ervaring te geven.

Parttime  | 16 u/w | wo-niveau | Hoofdkantoor Groningen

Inleven, analyseren en communiceren.

Met miljoenen combinaties van telefoons, abonnementen en accessoires kun je bij Belsimpel altijd vinden wat het beste bij je past. Niet zo gek dus, dat we in Nederland de snelst groeiende online telecomaanbieder zijn, maar ook in de rest van Europa hard groeien. Al deze klanten willen we natuurlijk de best mogelijke klantreis bieden. En dit is waar jij het verschil maakt!

Werkstudent bij Gomibo Group

Geïnteresseerd in werkervaring opdoen naast je studie? Word dan werkstudent bij Gomibo Group!

Je kunt bij ons je op professioneel vlak ontwikkelen, want we bieden de mogelijkheid om praktische ervaring op te doen terwijl je nog studeert. Wat je leert, kun je hier direct toepassen. Als werkstudent neem je deel aan ons Future Talent Program,  waarbij je trainingen volgt die gericht zijn op bijvoorbeeld slim werken. Je kunt ook ervaringen delen met andere werkstudenten, bijvoorbeeld tijdens onze lunch elke maand. Je krijgt begeleiding van je teamleider, op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

Je maakt meteen vanaf het begin impact, omdat je gelijk verantwoordelijkheden krijgt en de tools om te beginnen. Wil jij ervaring opdoen in jouw vakgebied? Ontdek hier meer over werkstudentschap bij Gomibo.

Wat ga je doen?

Als specialist Customer Journey ga jij tot het uiterste voor iedere klant. Je bent verantwoordelijk voor de klantervaring tijdens het oriënteren op de website en het bestelproces, maar ook voor de nazorg in de dagen tot jaren na het plaatsen van een bestelling. De ervaring met Belsimpel moet zó goed zijn, dat de klant nooit meer ergens anders wil bestellen.

Team Customer Journey weet precies wanneer de klant een bericht verwacht en welke informatie op dat moment belangrijk is. We beantwoorden de vraag van de klant voordat de klant wist dat ie ‘m had en zijn continu op zoek naar mogelijkheden om de klantreis te optimaliseren. Dit doen we op de informatiepagina’s op de website, in automatische mailflows en we helpen andere teams, zoals de klantenservice of de winkels, om de klantcommunicatie voor hen makkelijker te maken en te verbeteren. Daarbij vinden we het belangrijk om op een constante toon met de klant te communiceren en maken we gebruik van een vaste communicatiestijl. Als werkstudent Customer Journey voelt het voor jou natuurlijk aan om in deze stijl te schrijven.

Als onderdeel van team Customer Journey ben je een echte spin-in-het web en heb je veel contact met andere teams. Zo schakel je met Marketing voor onze commerciële communicatie en met Development voor het uitbreiden van technische mogelijkheden in bijvoorbeeld e-mails. Ook werk je samen met team Internationaal om te zorgen dat onze communicatie begrijpelijk is voor klanten in heel Europa. Alle Belsimpel-teams weten dat ze bij jou terecht kunnen voor het vaststellen van hun toon en taalgebruik, omdat je zo goed bent met copy.

Ben jij ijzersterk met woorden, kun jij inspelen op de behoefte van onze klanten en ingewikkelde processen op een begrijpelijke manier uitleggen? Dan pas jij waarschijnlijk goed in ons team Customer Journey!

Zo kan je dag eruitzien

Na je college fiets je naar het kantoor van Belsimpel op de Grote Markt. Wanneer je bij je werkplek aankomt, heeft je Customer Journey-collega Levi al een kop koffie voor je klaargezet. Samen met Berber bespreek je tijdens de dagstart kort je to-do voor de middag, er is genoeg te doen! Je begint met het wegwerken van een aantal punten op de actielijst van het team; we bieden sinds kort abonnementen in Duitsland aan en het aansluitproces werkt daar anders dan in Nederland. Daarom pas je informatie voor klanten op de website aan en stel je twee nieuwe e-mails op die team Abonnementen kan versturen. Levi kijkt je teksten direct na en is enthousiast! De webpagina en mails stuur je dus door naar onze Duits vertalers, zodat zij deze in het Duits live kunnen zetten.

Het volgende punt op je to-do is een nieuwsbericht voor de aankomende Bizarre Belsimpel Dagen. Met Marrit van team Marketing stem je af welke aanbiedingen je gaat uitlichten en je verwerkt deze in een commerciële tekst. Je zit vol goede ideeën en weet klanten met jouw creativiteit en positieve schrijfstijl te enthousiasmeren over de nieuwe smartwatches en draadloze oordopjes die we aanbieden.

Je gaat als een speer vandaag en houdt nog net een uur over om met je eigen project aan de slag te gaan. Hiervoor analyseer je de conversie van onze retentiemails, die klanten ontvangen als hun abonnement bijna afloopt, en schrijf je een voorstel om de copy en aanbiedingen aan te passen. Zo zouden klanten nóg makkelijker een passend toestel en abonnement bij ons kunnen vinden. Tevreden met wat je allemaal gedaan hebt vandaag, loop je naar de kantine waar de VrijMiBo al in volle gang is. Tijd om je collega’s van Development in te maken tijdens een potje tafelvoetbal!  

Voordelen van het werkstudentschap

Arbeidsvoorwaarden

 Een bruto uurloon tussen €9,55 (18 jaar) en €14,98 (21+ jaar), inclusief vakantiegeld. 

De mogelijkheid om salarisstappen te maken binnen een half jaar, afhankelijk van je ontwikkeling en inzet.

Veel benefits, bedrijfsfeesten en -festivals en elke vrijdag een borrel op het mooiste dakterras van Groningen!

Future Talent Program

Een trainingsprogramma voor algemene- en specifieke skills in jouw vakgebied.

Persoonlijke begeleiding en intervisie

Leuke en leerzame uitjes in de vorm van een bedrijfsbezoek, activiteit of borrel

Ontwikkelmogelijkheden

Relevante werkervaring opdoen in jouw vakgebied 

Begeleiding van ervaren collega’s en de mogelijkheden om mee te lopen met verschillende afdelingen.

Combinatie met studie

Werken op het mooiste kantoor in hartje Groningen.

Shifts van 4 of 8 uur, zelf in te delen van maandag t/m vrijdag.

Een flexibele planning die past in je studierooster.

 


Wie ben jij?

  • Je volgt een WO-opleiding.

  • Je bent analytisch en hebt een sterk probleemoplossend vermogen.

  • Je bent 16 uur per week (of meer) op doordeweekse dagen beschikbaar tussen 9:00 en 18:00. Na de inwerkperiode is er de mogelijkheid om één keer per week een avondshift te werken.

  • Je bent ontzettend gedreven om de ervaring van onze klanten met Belsimpel naar een nog hoger niveau te tillen.

  • Je kunt ingewikkelde processen op een begrijpelijke manier uitleggen.

  • Je bent ijzersterk met taal.

Fluency in the Dutch language is required for this role; candidates will be assessed accordingly.

Bekijk andere vacatures voor werkstudentschap bij Gomibo Group.

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier. 

Gomibo Benefits

Ben jij er binnenkort ook bij? En alleen als je wil, want als je er niet van houdt is dat ook goed. Bij Belsimpel kan iedereen zichzelf zijn.