Werkstudent - HR Leren & Ontwikkelen

Solliciteer nu

Werkstudent - HR Leren & Ontwikkelen

Buig je over de ontwikkeling van alle collega's van Gomibo!

Parttime  | 16u/w | wo-niveau | Hoofdkantoor Groningen

Trainen, verbeteren en communiceren

Als HR Specialist - Leren & Ontwikkelen zorg jij er met het team voor dat alle collega’s binnen Gomibo (inmiddels >750) worden voorzien in alle behoeftes die ze hebben rondom leren en ontwikkelen! Gomibo groeit keihard door en dat vraagt om getrainde collega’s die door middel van de juiste trainingen en handvatten het allerbeste uit zichzelf en hun team kunnen halen. Team Leren & Ontwikkelen is hiervoor verantwoordelijk.

Werkstudent bij Gomibo Group

Wil jij jezelf ontwikkelen in een relevant vakgebied terwijl je studeert? Word dan werkstudent bij Gomibo Group! 

Als werkstudent bij Gomibo Group ontwikkel je jezelf op professioneel gebied naast je studie. Je kunt de skills die je leert tijdens je studie meteen toepassen en ondertussen doe je ook relevante werkervaring op. Als werkstudent volg je ons Future Talent Program. Dat houdt in dat je onze trainingen volgt over bijvoorbeeld slim werken voor je professionele carrière. Ook deel je ervaringen met andere werkstudenten, bijvoorbeeld tijdens de maandelijkse lunch die je samen hebt. Je wordt persoonlijk begeleid door je teamleider op professioneel maar ook persoonlijk vlak.

Je maakt vanaf dag één impact, omdat je meteen de verantwoordelijkheid krijgt die bij je past. Wil jij relevante werkervaring opdoen? We hebben hier nog meer vacatures.

Wat doe je als Werkstudent HR Leren & Ontwikkelen?

Team Leren & Ontwikkelen houdt zich voornamelijk projectmatig bezig met de ontwikkeling van zowel teams en individuele collega’s in de breedste zin van het woord. We schrijven beleid, maken protocollen en zijn verantwoordelijk voor de trainingstrajecten van collega’s om op deze manier teams en collega’s van alle tools te voorzien om optimaal te groeien. Trainingen als Gespreksvoering, Slim Werken, Vergaderen en Cultuur zijn trainingen waar we ons mee bezig houden. Daarnaast zijn we door middel van projecten doorlopend op zoek naar nieuwe werkwijzen om collega’s tijdens hun werk bij Gomibo zoveel mogelijk te laten ontwikkelen en het meeste uit zichzelf te halen om zo ook hun werkplezier te vergroten. Bedrijfsbrede projecten zoals Health at Gomibo, het vergroten van leiderschaps-skills en het optimaliseren van het teamdoelenproces vallen ook onder de verantwoordelijkheid van Team Leren & Ontwikkelen. Alle collega’s kunnen voor hun leer- en ontwikkelvragen bij jou terecht: van een vraag over coaching bij Development teams tot het adviseren van een teamleider bij een nieuw trainingstraject voor Team Klantenservice.

Onderwerpen waar Leren & Ontwikkelen zich mee bezig houdt:

  • Ontwikkelen, onderhouden en geven van bedrijfsbrede trainingen rondom thema’s als: Cultuur, Leiderschap, Slim Werken en Excel

  • Hoe kunnen collega’s het beste vaardigheden ontwikkelen om persoonlijk en vakinhoudelijk verder te groeien?

  • Het beheren en optimaliseren van het Leer Management Systeem (LMS) dat we gebruiken voor het opleiden van onze collega’s

  • Kwaliteitsborging van train- en ontwikkelingsmomenten van collega’s en teams

Zo kan je dag eruitzien

Zodra je op kantoor komt haal je een kop koffie en werk je eerst rustig je mail en to-do bij om de dag weer goed te beginnen. Om 09:00 uur heb je samen met Rosalie en Ilja een dagstart. Hier bespreken jullie wat er die dag op de planning staat en kan je eventuele vragen stellen over wat je die dag gaat doen. Je bespreekt kort met welk project je aan de slag gaat die dag, en legt aan Rosalie uit dat je bezig gaat met het verbeteren van de onboarding voor nieuwe collega’s in het nieuwe Leer Management Systeem. Eens kijken of je vanuit alle feedback van collega’s een mooie nieuwe versie kunt maken! Om 11:30 heb je nog een meeting met Team Video en trainer Judith voor het opnemen van een trainingsvideo over gespreksvaardigheden.

Om 13:00 ga je met het team naar de kantine om je lunch op te halen die je hebt besteld. Het is heerlijk weer dus jullie besluiten om de lunch op te eten op het zonovergoten dakterras. Na de lunch heb je alle energie om aan de slag te gaan met vragen van collega’s in de mailbox. Stan vraagt zich af of we kunnen helpen bij het ontwikkelen van een training over AI om te zorgen dat collega’s hier meer gebruik van gaan maken. Je maakt een voorstel en zet dit op het weekoverleg met het team voor maandag.

Aan het eind van de dag heb je grote stappen gezet in je projecten en ga je met het team nog eventjes naar de kantine voor een welverdiend (alcoholvrij) drankje. Je hebt weer zin in de volgende dag!

Voordelen van het werkstudentschap

Arbeidsvoorwaarden

 Een bruto uurloon tussen €9,45 (18 jaar) en €14,69 (21+ jaar), inclusief vakantiegeld. 

De mogelijkheid om salarisstappen te maken binnen een half jaar, afhankelijk van je ontwikkeling en inzet.

Veel benefits, bedrijfsfeesten en -festivals en elke vrijdag een borrel op het mooiste dakterras van Groningen!

Future Talent Program

Een trainingsprogramma voor algemene- en specifieke skills in jouw vakgebied.

Persoonlijke begeleiding en intervisie

Leuke en leerzame uitjes in de vorm van een bedrijfsbezoek, activiteit of borrel

Ontwikkelmogelijkheden

Relevante werkervaring opdoen in jouw vakgebied 

Begeleiding van ervaren collega’s en de mogelijkheden om mee te lopen met verschillende afdelingen.

Combinatie met studie

Werken op het mooiste kantoor in hartje Groningen.

Shifts van 4 of 8 uur, zelf in te delen van maandag t/m vrijdag.

Een flexibele planning die past in je studierooster.

 


Wie ben jij?

  • Je volgt een wo-opleiding. Het liefst in de richting van HRM, onderwijskunde, psychologie of arbeids- en organisatiepsychologie, maar dit is geen vereiste.

  • Je bent communicatief vaardig en kunt zowel individueel als in een team goed werken.

  • Je bent 16 uur per week (of meer) op doordeweekse dagen beschikbaar tussen 9:00 en 18:00. Na de inwerkperiode is er de mogelijkheid om één keer per week een avondshift te werken.

  • Je bent sociaal, doortastend en bent niet bang om verbeterpunten door te zetten.

Vind hier nog meer vacatures voor het werkstudentschap bij Gomibo.

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier. 

Gomibo Benefits

Ben jij er binnenkort ook bij? En alleen als je wil, want als je er niet van houdt is dat ook goed. Bij Belsimpel kan iedereen zichzelf zijn.