Werkstudent - Marketing

Solliciteer nu

Werkstudent - Marketing

Werk in een hecht team mee aan het opzetten en uitvoeren van Belsimpel’s succesvolle marketingcampagnes in alle vormen en maten!

Parttime | 16 u/w | hbo/wo-niveau | Hoofdkantoor Groningen

Leer alle aspecten van marketing en maak impact!

Wil jij naast je studie, in je tussenjaar of als bijna-afgestuurde je opgedane kennis in de praktijk brengen en jouw marketing skills naar een hoger niveau tillen? Dan is onze functie van Marketing Specialist misschien wel iets voor jou! In deze rol ben je verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten rondom bijvoorbeeld Google Ads, Social media en Radio/TV campagnes! De rode draad van de taken binnen ons team, zijn de marketingafspraken die we maken met al onze partners, zoals telefoonfabrikanten (bv. Samsung of Apple), providers (bv. Odido of Vodafone) en accessoirefabrikanten (bv. Sennheiser of Garmin). Vanaf dag één help je bij het maken en het uitvoeren van deze marketingplannen, en het tevreden stellen van partners door het succes van de marketingcampagnes te demonstreren in de rapportages. Met de marketingcampagnes van Belsimpel bereiken we elke dag miljoenen klanten in heel Nederland, de impact die jij hebt is dus heel groot!

Werkstudent bij Gomibo Group

Wil je tijdens je studie relevante werkervaring opdoen in je vakgebied? Kom dan werken als werkstudent bij Gomibo Group!

Bij Gomibo Group kun je jezelf ontwikkelen op professioneel gebied en naast je studie ook nog eens nuttige werkervaring opdoen. Alles wat je leert, kun je direct bij ons toepassen. Als werkstudent doe je mee aan ons Future Talent Program. Dit betekent dat je trainingen krijgt, bijvoorbeeld over slim werken. Ook kun je ervaringen uitwisselen met andere werkstudenten, bijvoorbeeld tijdens de maandelijkse lunch die je hebt met elkaar. Als werkstudent word je begeleid door je teamleider op zowel professioneel als persoonlijk vlak. 

Je begint meteen met het maken van verschil, want je krijgt direct verantwoordelijkheden en de middelen om aan de slag te gaan. Heb je interesse om praktijkervaring op te doen? Lees hier meer over werken als werkstudent bij Gomibo.

Wat doe je als Marketing Specialist?

• Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de partnerafspraken, zodat al onze partners – momenteel 35 telefoonfabrikanten, 13 providers en meer dan 100 accessoirefabrikanten – met een tevreden gevoel terugkijken op de marketingcampagnes die we met hen uitvoeren.

• Als Marketing specialist ben je betrokken bij de ontwikkeling en de daadwerkelijke uitvoering van deze marketing campagnes. Hierbij ben jij ‘de spin-in-het-web’ en overzie je het hele proces.

• Nadat de Partner Marketing Manager het akkoord heeft bevonden met de partner zet jij alle uitingen uit het marketingplan in onze marketingplanning. Jij weet precies welke deadlines we allemaal moeten halen.

• Je zet posts uit op onze Social Media kanalen en stemt met de marketeers af welk product er moet worden uitgelicht. Daarnaast krijg je veel te maken met alle andere marketingtools: van TV en radio tot aan Google Ads en de homepagina van zowel Belsimpel als Gomibo.

• Je werkt nauw samen met andere teams. Zo sta je bijvoorbeeld veel in contact met team Video en Creatie, zodat zij jouw creatieve input kunnen verwerken tot een uiting. Deze uitingen zijn terug te zien door heel Europa! 

Team Marketing

Het Marketing team is een klein en hecht team, momenteel bestaande uit 2 fulltimers en 11 parttimers. Als onderdeel van het marketing team draag je een grote verantwoordelijkheid, want de budgetten die gepaard gaan met de campagnes zijn groot. Daarnaast doen we alles zelf, iets wat de marketingstrategie van Belsimpel zo uniek maakt: alle marketingcampagnes worden in-house bedacht en gemaakt. We werken niet samen met externe marketingbureaus, maar hebben bijvoorbeeld een eigen studio waarin onze TV- en radiocommercials worden opgenomen. Het opzetten, uitvoeren en bereiken van succesvolle marketingcampagnes is een behoorlijke uitdaging, want de telecommarkt verandert constant. Nieuwe spelers treden toe, met wie we natuurlijk ook graag marketingafspraken maken, zodat écht iedere Belsimpel-klant iets kan vinden wat bij hem of haar past. Immers, bij Belsimpel vind je alle telefoons, accessoires én providers op één plek. Daarnaast volgen productinnovaties elkaar snel op en is er veel concurrentie om de meeste Belsimpel-klanten aan zich te binden. Kom jij ons helpen om zowel de Nederlandse als Europese telecommarkt te veroveren?

Voordelen van het werkstudentschap

Arbeidsvoorwaarden

 Een bruto uurloon tussen €9,45 (18 jaar) en €14,69 (21+ jaar), inclusief vakantiegeld. 

De mogelijkheid om salarisstappen te maken binnen een half jaar, afhankelijk van je ontwikkeling en inzet.

Veel benefits, bedrijfsfeesten en -festivals en elke vrijdag een borrel op het mooiste dakterras van Groningen!

Future Talent Program

Een trainingsprogramma voor algemene- en specifieke skills in jouw vakgebied.

Persoonlijke begeleiding en intervisie

Leuke en leerzame uitjes in de vorm van een bedrijfsbezoek, activiteit of borrel

Ontwikkelmogelijkheden

Relevante werkervaring opdoen in jouw vakgebied 

Begeleiding van ervaren collega’s en de mogelijkheden om mee te lopen met verschillende afdelingen.

Combinatie met studie

Werken op het mooiste kantoor in hartje Groningen.

Shifts van 4 of 8 uur, zelf in te delen van maandag t/m vrijdag.

Een flexibele planning die past in je studierooster.

 


Wie ben jij?

  • Je volgt een WO Bachelor of master en hebt een passie voor marketing.

  • Je bent 16 uur per week (of meer) op doordeweekse dagen beschikbaar tussen 9:00 en 18:00. Na de inwerkperiode is er de mogelijkheid om één keer per week een avondshift te werken.

  • Je ben ondernemend, proactief ingesteld en denkt in oplossingen! Geen enkele uitdaging ga je uit de weg en je bent een echte kartrekker.

  • Je wilt graag veel leren in een korte tijd, bent enthousiast en nieuwsgierig.

  • Je bent nauwkeurig en communicatief sterk, zowel verbaal als schriftelijk. 

  • Je bent analytisch sterk. Het analyseren van data schrikt jou niet af, je haalt er waardevolle inzichten uit voor toekomstige campagnes.  

  • Goede Excel en PowerPoint skills zijn een pré. 

Heb jij specifieke vragen of wil je gewoon meer weten over de vacature van Marketing Specialist? Neem vrijblijvend contact met ons op via werken@belsimpel.nl! 

Fluency in the Dutch language is required for this role; candidates will be assessed accordingly.

Vind hier meer werkstudent vacatures bij Gomibo.

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier.

Gomibo Benefits

Ben jij er binnenkort ook bij? En alleen als je wil, want als je er niet van houdt is dat ook goed. Bij Belsimpel kan iedereen zichzelf zijn.