Werkstudent - Product Marketeer

Solliciteer nu

Werkstudent - Product Marketeer

Optimaliseer ons productassortiment en zorg dat alles op de juiste manier online staat

Parttime | 16 u/w | hbo/wo-niveau | Hoofdkantoor Groningen

Jij zorgt dat het assortiment van Belsimpel online staat!

Als Product Marketeer van de snelst groeiende telecomwinkel van Nederland kunnen we op jou rekenen: jij vindt het leuk om namens het bedrijf keuzes en analyses te maken over nieuwe producten in onze markt. Je hoeft echt geen expert te zijn op het gebied van telefoons en accessoires, zolang je er maar voor openstaat om hier zoveel mogelijk over te leren! Ben je al een smartphone gek? Dan is dat ontzettend mooi meegenomen, maar zeker geen vereiste. We leren je dat.

Werkstudent bij Gomibo Group

Ben jij student en wil je tijdens je studie alvast relevante werkervaring opdoen in je vakgebied? Kom werken als werkstudent bij Gomibo Group!

Tijdens je werkstudentschap kun je jezelf ontwikkelen op professioneel gebied en kun je naast je studie ook nog eens nuttige werkervaring opdoen. Alles wat je leert, kun je direct in de praktijk bij ons toepassen. Als werkstudent doe je mee aan ons Future Talent Program. Dit betekent dat je trainingen krijgt die je bijvoorbeeld helpen met slim werken. Ook kun je ervaringen uitwisselen met andere werkstudenten, bijvoorbeeld tijdens de maandelijkse lunch die je hebt met elkaar. Op zowel professioneel als persoonlijk vlak wordt je gedurende je werkstudentschap begeleid door je teamleider. 

Vanaf de eerste dag van je werkstudentschap heb je impact. Je krijgt namelijk meteen verantwoordelijkheden en de nodige handvatten om aan de slag te gaan!

Wat doe je als Product Marketeer?

Jij bent degene die ervoor zorgt dat al onze producten op de juiste manier worden aangeboden aan een miljoenenpubliek. Telefoons, tablets, screenprotectors, maar ook koptelefoons, speakers en smartwatches; jij zet deze producten met precisie online. Maar dat is niet het enige! Je schrijft ook nieuwsberichten waarin je de nieuwste toestellen uitlicht, je zorgt er voor dat jouw kennis vertaalt wordt naar een duidelijk videoscript en je adviseert over het te voeren assortiment.

Om er zeker van te zijn dat ons assortiment volledig is volg je de rest van de markt om te kijken of we alle nieuwste producten hebben toegevoegd. Dit doe je door zelf online op zoek te gaan, maar ook door contact met fabrikanten te onderhouden. Wanneer we besluiten om een nieuw product toe te voegen ben jij verantwoordelijk voor de zichtbaarheid op de site. Je bent dus van A tot Z betrokken bij de invulling van ons assortiment!

Veel teams hebben jouw kennis en expertise nodig om hun werk goed te kunnen doen, zoals Team Video. Je denkt mee over het videoscript voor toestelreviews en als je het leuk vindt is het ook mogelijk om zelf voor de camera te staan in deze video's! Benieuwd hoe dat er uit ziet? Bekijk hier een video met Nick, één van onze Product Marketeers. Daarnaast bepaal jij samen met Team Winkelsupport wat er in onze winkels komt te liggen en overleg je met Team Marketing welke toestellen populair zijn, zodat zij hun campagnes hierop kunnen inrichten. Het kan zijn dat je deze kennis nog niet in huis hebt, maar dat is geen probleem. We helpen je graag!

Binnen het team en Belsimpel vinden we verbetering erg belangrijk en daardoor is jouw input ontzettend waardevol! In het begin zul je veelal de basistaken leren. Zodra je die onder de knie hebt kun je eigen projecten oppakken. Deze projecten kunnen bijvoorbeeld te maken hebben met bestaande werkwijzen verbeteren, of een nieuw idee implementeren. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en er wordt geluisterd wanneer jij met een tof idee komt. Door het contact met ervaren collega's, het schrijven van scripts en nieuwsberichten en door te werken aan projecten, leer je razend snel. Je komt terecht in een omgeving met fanatieke en slimme collega's die vooruit willen. Dat biedt jou de ideale springplank voor je eigen carrière!

Zo kan je dag eruitzien

Je komt het kantoor binnenlopen, start je computer op en zet koffie voor het gehele team. Zodra iedereen er is begint de dagstart, hierin nemen we de planning voor de dag door en laat je aan teamleider Lotta en je team weten waar je vandaag aan gaat werken. Jij hebt verschillende taken op jouw planning staan, zo ben jij vandaag verantwoordelijk voor de gezamenlijke inbox, je gaat een aantal producten aanmaken in het systeem, en er moet een nieuw videoscript geschreven worden. Je start met het checken van de mailbox, je ziet dat er een mail is binnengekomen van Aimée van Team Inkoop waarin ze vraagt of jij jouw mening over een aantal producten wil geven. Ze is benieuwd of deze producten interessant zijn om aan te bieden. Jij doet online wat onderzoek en geeft aan dat deze producten zeker bij het assortiment van Belsimpel passen!

Na een heerlijke lunch in de kantine en een rondje lopen met Marco ga je door met het maken van een videoscript voor het nieuwste Samsung toestel. Dit script wordt vervolgens gebruikt voor de toestelreview die al onze klanten kunnen bekijken voordat ze het product bestellen. Na het schrijven van het videoscript, zie je een verzoek van Team Inkoop met de vraag of we deze week een aantal nieuwe accessoires op de website kunnen zetten. Jij zet dit gelijk in de planning, maar ziet dat je wat informatie mist. Je vraagt je collega Maya of zij misschien weet waar je die informatie kunt vinden. Aan het einde van de dag vul je in wat je allemaal hebt gedaan, zodat je met een voldaan gevoel de dag kan afsluiten!

Voordelen van het werkstudentschap

Arbeidsvoorwaarden

 Een bruto uurloon tussen €9,55 (18 jaar) en €14,98 (21+ jaar), inclusief vakantiegeld. 

De mogelijkheid om salarisstappen te maken binnen een half jaar, afhankelijk van je ontwikkeling en inzet.

Veel benefits, bedrijfsfeesten en -festivals en elke vrijdag een borrel op het mooiste dakterras van Groningen!

Future Talent Program

Een trainingsprogramma voor algemene- en specifieke skills in jouw vakgebied.

Persoonlijke begeleiding en intervisie

Leuke en leerzame uitjes in de vorm van een bedrijfsbezoek, activiteit of borrel

Ontwikkelmogelijkheden

Relevante werkervaring opdoen in jouw vakgebied 

Begeleiding van ervaren collega’s en de mogelijkheden om mee te lopen met verschillende afdelingen.

Combinatie met studie

Werken op het mooiste kantoor in hartje Groningen.

Shifts van 4 of 8 uur, zelf in te delen van maandag t/m vrijdag.

Een flexibele planning die past in je studierooster.

 


Wie ben jij?

  • Je volgt momenteel een HBO- of WO-opleiding.

  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands.

  • Jij werkt erg secuur en precies.

  • Het is een pre als je enigszins techy bent en de trends op het gebied van smartphones volgt. Zo niet, dan lijkt het je leuk om veel te leren over deze wereld.

  • Je bent 16 uur per week (of meer) op doordeweekse dagen beschikbaar tussen 9:00 en 18:00. Na de inwerkperiode is er de mogelijkheid om één keer per week een avondshift te werken.

Fluency in the Dutch language is required for this role; candidates will be assessed accordingly.

Vind hier meer werkstudent vacatures bij Gomibo.

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier.

Gomibo Benefits

Ben jij er binnenkort ook bij? En alleen als je wil, want als je er niet van houdt is dat ook goed. Bij Belsimpel kan iedereen zichzelf zijn.