Werkstudent - Provider Partnerships

Solliciteer nu

Provider Partnerships Specialist

Duik in onze gigantische database, trek je conclusies en zorg voor het abonnementsbeheer

Parttime | 16 u/w | wo-niveau | Hoofdkantoor Groningen

Analyseer en beheer ons abonnementsaanbod.

Als klanten op zoek zijn naar een nieuw mobiel abonnement, dan heb jij ervoor gezorgd dat alle aanbiedingen met de juiste informatie te vinden zijn. Je voert daarnaast analyses uit op basis van eerdere prijzen en de verkopen die daaruit voortvloeiden. Met je analytische inzicht en met gebruik van de juiste tools weet je de juiste conclusies uit de data te halen.

Wat doe je als Provider Partnerships Specialist?

Als Provider Partnerships Specialist houd jij je bezig met alle abonnementen en bundels op onze website. Je zorgt voor het productbeheer en je doet veel prijsanalyses: hoe is het prijsverloop van de abonnementen geweest en wat voor effect heeft dat op de sales gehad? Je bent een held met Excel en je vindt het interessant om met data aan de slag te gaan. Dankzij jouw rol bieden we onze klanten alle abonnementen aan voor de juiste prijs en met de juiste inhoud en voorwaarden.

Je bent erg zorgvuldig en je werkt secuur. Jouw aanbiedingen worden namelijk door miljoenen mensen bekeken, en een kleine fout in ons aanbod kan een groot effect hebben! Cijfertje verkeerd? Dan kunnen we honderden aankopen mislopen of duizenden euro’s verlies draaien.  Bieden we een abonnement te duur aan? Dan pas je dit direct aan. Zo zorg jij ervoor dat onze klanten nooit teveel betalen. Hierin heb je veel vrijheid en dus ook veel verantwoordelijkheid. Je maakt verschillende rapportages over de verkopen van Belsimpel, waarbij je alle interne en externe informatievoorziening mee neemt en analyseert. Met deze rapportages help je ook de andere teams binnen Belsimpel in het maken van de juiste beslissingen. Het is echter niet altijd mogelijk om data-gedreven tot de beste uitkomst te komen. Regelmatig zal je op basis van logisch redeneren de beste deal samenstellen, die voor de meeste sales zullen zorgen.

De analyse en het productbeheer van ons assortiment doe je samen met je collega’s van team Telecom Data Insights. Het team bestaat voornamelijk uit studenten die net als jij parttime bij ons aan de slag zijn en daarnaast ook twee fulltimers die het commercieel contact met de providers onderhouden. Door deze mix is de sfeer supergezellig. Naast het contact met je eigen teamleden, heb je in je werk ook vaak contact met collega’s uit bijvoorbeeld het inkoop- of marketingteam om de beste deals te maken met de providers om te overleggen over prijsplannen en het abonnementsaanbod.

Zo kan je dag eruitzien

Je begint de dag met het openen van de actielijst van het team. Noëlla heeft de taken al verdeeld en samen met Martijn zorg je er voor dat alle openstaande taken vandaag gedaan worden. Het is vandaag allereerst aan jou om de performance van de nieuwsbrief te analyseren. Dit is een analytische klus, waarbij je ook de resultaten van een A/B test tegen elkaar afweegt. Ondertussen brengt Gijs van het Inkoopteam een traktatie rond voor zijn verjaardag. Nadat je aan de hand van je analyse verbeterpunten hebt doorgestuurd naar Team Marketing voor de komende nieuwsbrief, is het tijd om de mailbox bij te werken. Vanuit Team Klantenservice komt de vraag of de prijs van een abonnement op de website wel klopt. Je gaat dit na en past de prijs aan, zodat we weer scherp op de markt staan! Vervolgens maak je de maandelijkse verkooprapportage voor één van de providers. Je ziet dat de campagne goed zijn werk heeft gedaan en je kunt dit visueel uitstekend in kaart brengen.

Nadat je hebt geluncht met je teamleden, is het tijd om de nieuwe proposities van de providers te verwerken en voor de ingangsdatum klaar te zetten. Odido komt met een aantal nieuwe abonnementen en daarnaast voert KPN wat wijzigingen in de bestaande prijsplannen door. Nadat je alles hebt klaargezet valt je op dat de product plus actie van Lebara niet duidelijk op de website staat. Je gaat langs bij Marketing om ervoor te zorgen dat dit wordt aangepast. Dat zal de sales een extra boost geven!

Je sluit de dag af met de wekelijkse teammeeting, waarin iedereen elkaar op de hoogte brengt van de voortgang van de projecten waar iedereen mee bezig is. Ook bespreek je de algemene performance van Belsimpel en wordt alvast vooruit geblikt naar komende week. Nu is iedereen weer helemaal up-to-date!

Wat kun je van ons verwachten?

Wat je er voor terug krijgt

 Een bruto uurloon tussen €9,45 (18 jaar) en €14,69 (21+ jaar), inclusief vakantiegeld. 

De mogelijkheid om salarisstappen te maken binnen een half jaar, afhankelijk van je ontwikkeling en inzet.

Veel benefits, zoals kortingen en sportmogelijkheden.

Hoe het past naast studeren 

Werken op een mooi kantoor in het centrum van Groningen.

Shifts van 4 of 8 uur, zelf in te delen van maandag t/m vrijdag.

Een flexibele planning die past in je studierooster.

 

Wat je ervan kunt leren

 Persoonlijke en professionele ontwikkeling staan voorop.

Trainingen, 1-op-1 begeleiding & de uitdaging die bij jou past.
Je kunt zo hard gaan als je zelf wil.

Waarom het zo gezellig is

750 collega's met dezelfde drive.

Teamuitjes, bedrijfsfeesten en -festivals, elke vrijdag een VrijMiBo.

Een sloep om te varen door de Groningse grachten.Wie ben jij?

  • Je volgt een studie op WO-niveau, bij voorkeur bèta-georiënteerd.

  • Je bent 16 uur per week (of meer) op doordeweekse dagen beschikbaar tussen 8:00 en 18:00. Na de inwerkperiode is er de mogelijkheid om één keer per week een avondshift te werken.

  • Excel houdt van jou en jij houdt van Excel, analytisch ben je dan ook ijzersterk.

  • Je werkt secuur en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

  • Affiniteit met internet/webshops is een dikke plus!

  • Je schuwt een uitdaging, verantwoordelijkheid en een beetje stress zeker niet.

Fluency in the Dutch language is required for this role; candidates will be assessed accordingly.

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier.

Gomibo Benefits

Ben jij er binnenkort ook bij? En alleen als je wil, want als je er niet van houdt is dat ook goed. Bij Belsimpel kan iedereen zichzelf zijn.