Shopmanager Groningen

Solliciteer nu

Shopmanager Groningen

Ontwikkel je management-skills als shopmanager van het team specialisten in Groningen.

 Fulltime | 32-40 u/w | hbo/wo-niveau | Winkel Groningen

Maak een vliegende start binnen retailmanagement.

Ben jij recent afgestudeerd en op zoek naar een uitdaging waarin je je management talenten razendsnel kunt ontwikkelen? Bij Belsimpel ben je als Shopmanager samen met je team het visitekaartje voor elke klant. Je bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de hele winkel en bent daarnaast omringd door een jong en hoogopgeleid team, dat jij elke dag een stapje beter maakt.

Wat doe je als Shopmanager in Groningen?

Doordat je fulltime werkt ben je altijd op de hoogte van de gang van zaken, maar ook het functioneren van de collega’s in jouw team. Het is een klein en hecht team, wat maakt dat je iedereen goed leert kennen en ze echt op de persoon kunt coachen. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat al je collega’s de klanten volledig volgens de Belsimpel Methode helpen en daarnaast dat, wanneer zij hulp nodig hebben, ze dit van jou ontvangen. Op deze manier krijg je alle ruimte om je managementtalenten te ontwikkelen en kun je meegaan met de ontwikkelingen van je team.

Naast het aansturen van je team ben je ook constant aan het zoeken naar verbeteringen in de winkel. Jij bent verantwoordelijk, dus jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt: eigenaarschap tonen, noemen we dat bij Belsimpel. We hebben zeven winkels, waardoor verbeteringen snel en gemakkelijk doorgevoerd kunnen worden en je ook goed contact hebt met shopmanagers uit alle andere zes winkels. Met hen heb je een wekelijkse call, maar ook heb je gezamenlijk trainingen over bijvoorbeeld efficiënt werken, de werving van nieuwe collega’s en trainingen van partners zoals providers en fabrikanten. Zo is dit de perfecte start van je carrière binnen (retail)management!

Bij Belsimpel vinden we het belangrijk dat je leiding geeft vanuit de inhoud. Dat betekent dat jij als geen ander weet hoe de procedures werken en jij je team kan helpen bij elke vraag. Om ervoor te zorgen dat je kennis op peil blijft, sta je dan ook met je poten in de modder.. eh, op de winkelvloer. We werken niet met targets en verkoopbonussen en het is echt je missie om de klant een eerlijk en objectief advies te geven. Elke klant zal de winkel verlaten met de (telecom)oplossing die het beste bij hem of haar past. 

Zo kan je dag eruitzien

Wanneer je bij de winkel komt, staan Eduard en Daphne al op je te wachten. Samen zorgen jullie ervoor dat de winkel razendsnel klaar is voor de opening. Dit is altijd binnen no-time gebeurd met jullie fantastische teamwork. Zodra de deuren opengaan komen direct de eerste klanten binnen. Terwijl je collega’s de klanten helpen, houd jij je eerst bezig met het binnenboeken van de nieuwe voorraad. Om 11 uur heb je een call met het Winkel Support-team op het hoofdkantoor. Je hebt nog een verbeterpunt voor de tentoonstelling van de AirPods, een verbetering die misschien wel in alle winkels doorgevoerd kan worden! Later die ochtend spreek je een klant die gisteren de nieuwste iPhone heeft besteld in onze webshop en die nu komt ophalen. Ze heeft wat vragen over het instellen van haar telefoon, maar gelukkig is het rustig, dus regel jij dat gewoon voor haar!

Halverwege de dag is het tijd voor je lunchpauze. Direct hierna vraagt Daphne je om advies: zij merkt dat zij het moeilijk vindt om effectief accessoires aan te bieden aan klanten. Met jouw tips en tricks kan ze weer even vooruit en een kwartier later zie je dat zij dit gelijk toepast bij een klant. Achteraf geef je haar een schouderklop en nog een tip op basis van wat je net gezien hebt. ’s Middags is het ontzettend druk in de winkel, dus ondanks dat je de planning voor volgende maand nog moet maken spring je toch zeker een paar uurtjes bij, om de klanten zo goed mogelijk te helpen. Aan het einde van je dag heb je nog een gesprekje gepland met Max, hij werkt er bijna een maand en je bespreekt hoe de proefperiode is gegaan. Je geeft hem constructieve feedback, vraagt hoe hij het vindt en helpt hem bij de dingen waar hij tegen aanloopt. Wat jou betreft kan dit wel eens een enorme topper worden! Om kwart over zes sluit je samen met je collega’s af en kun je weer terugkijken op een geslaagde dag.

Wat kun je van ons verwachten?

Arbeidsvoorwaarden

 Een goed salaris dat met je mee groeit.

Een gunstige pensioenregeling.

Veel benefits, zoals kortingen en sportmomenten met collega's. 

Gezelligheid

750 collega's met dezelfde werkdrive.

Teamuitjes, bedrijfsfeesten en VrijMiBo's

Een sloep om te varen door de Groningse grachten.


Ontwikkelmogelijkheden

 Persoonlijke ontwikkeling staat voorop.

Trainingen, 1-op-1 begeleiding, intervisie. Zoveel uitdaging en verantwoordelijkheid als je aan kan.

Werk & privé

Werken in het centrum van Groningen.

Training voor een goede werk-privébalans.

Flexibele starttijden & af en toe thuiswerken.


 


Wie ben jij?

  • Je hebt ergens in de afgelopen 3 jaar je HBO of WO diploma gehaald, bij voorkeur in de richting van bedrijfskunde of (retail)management. Dit is echter geen harde eis.

  • Affiniteit met telecom is een dikke plus!

  • Je wil je managementvaardigheden verder ontwikkelen.

  • Je hebt de ambitie om leiding te geven en wilt hier in de winkel een vliegende start mee maken.

  • Je bent sociaal oplossingsgericht en communicatief vaardig.

  • Je beschikt over een helikopterview en kunt uitstekende situaties/beslissingen in het grote geheel plaatsen.

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier. 

Gomibo Festival 

Ben jij er volgend jaar ook bij?