Shopmanager Utrecht

Solliciteer nu

Shopmanager Utrecht

Ontwikkel je management-skills als shopmanager van het team specialisten in Utrecht.

32 - 40 uur per week | Fulltime |Winkel Utrecht

Maak een vliegende start binnen retailmanagement.

Ben jij op zoek naar een uitdaging waarin je je management talenten razendsnel kunt ontwikkelen? Bij Belsimpel ben je als Shopmanager samen met je team het visitekaartje voor elke klant. Je bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de hele winkel en bent daarnaast omringd door een jong en hoogopgeleid team, dat jij elke dag een stapje beter maakt.

Arbeidsvoorwaarden bij Gomibo

Door de verantwoordelijkheid die je draagt als shopmanager zul je een passend maandloon ontvangen. Hierbij kijken we onder andere ook naar iemands studieachtergrond, ervaring en onze verwachtingen. Maar voor iedereen geld: na je 1e contractverlenging (na 7 maanden in dienst) ontvang je een bonus van €500,- bruto!


Wat doe je als Shopmanager in Utrecht?

Als shopmanager ben je eindverantwoordelijk voor de hele winkel: je zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt. Doordat je fulltime werkt ben je razendsnel op de hoogte van de gang van zaken, én je zorgt ervoor dat je collega’s dat ook zijn. Het is een klein en hecht team, wat maakt dat je iedereen goed leert kennen en ze echt op de persoon kunt coachen. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat al je collega’s volledig volgens de Belsimpel Methode de klanten helpen. Je houdt het functioneren bij en helpt ze wanneer ze dat nodig hebben. Op deze manier krijg je alle ruimte om je managementtalenten te ontwikkelen, en kun je meegaan met de ontwikkelingen van je team!

Om te zorgen dat alles op rolletjes blijft verlopen ben je naast het aansturen van je team ook constant aan het zoeken naar verbeteringen in de winkel. We hebben zeven winkels, waardoor verbeteringen snel en gemakkelijk doorgevoerd kunnen worden en je ook goed contact hebt met shopmanagers uit alle andere zes winkels. Met hen heb je een wekelijkse call, maar ook heb je gezamenlijk trainingen over bijvoorbeeld efficiënt werken, de werving van nieuwe collega’s en trainingen van partners zoals providers en fabrikanten. Zo is dit de perfecte start van je carrière binnen (retail)management!

Bij Belsimpel vinden we het belangrijk dat je leiding geeft vanuit de inhoud. Dat betekent dat jij als geen ander weet hoe de procedures werken en jij je team kan helpen bij elke vraag. Om ervoor te zorgen dat je kennis op peil blijft, sta je dan ook met je poten in de modder.. eh, op de winkelvloer. We werken niet met targets en verkoopbonussen en het is echt je missie om de klant een eerlijk en objectief advies te geven. Elke klant zal de winkel verlaten met de (telecom)oplossing die het beste bij hem of haar past. 

Zo kan je dag eruitzien

Wanneer je bij de winkel komt staan Max en Demi al op je te wachten. Samen zorgen jullie ervoor dat de winkel razendsnel klaar is voor de opening. Dit is altijd binnen no-time gebeurd met jullie fantastische teamwork. Zodra de deuren opengaan komen direct de eerste klanten binnen. Terwijl je collega’s de klanten helpen, houd jij je eerst bezig met het binnenboeken van de nieuwe voorraad. Om 11 uur heb je een call met het Winkel Support-team op het hoofdkantoor. Je hebt nog een verbeterpunt voor de tentoonstelling van de AirPods, een verbetering die misschien wel in alle winkels doorgevoerd kan worden! Later die ochtend spreek je een klant die gisteren de nieuwste iPhone heeft besteld in onze webshop en die nu komt ophalen. Ze heeft wat vragen over het instellen van je telefoon, maar gelukkig is het rustig, dus regel jij dat gewoon voor haar!

Halverwege de dag is het tijd voor je lunchpauze. Direct hierna vraagt Demi je om advies: ze merkt dat ze het moeilijk vindt om de juiste accessoires aan te bieden aan klanten. Met jouw tips en tricks kan ze weer even vooruit en een kwartier later zie je dat ze dit gelijk toepast bij een klant. Achteraf geef je haar een schouderklop en nog een tip op basis van wat je net gezien hebt. ’s Middags is het ontzettend druk in de winkel, dus ondanks dat je de planning voor volgende maand nog moet maken spring je toch zeker nog een paar uurtjes bij, om de klanten zo goed mogelijk te helpen. Aan het einde van je dag heb je nog een gesprekje gepland met Max, hij werkt er bijna een maand en je bespreekt hoe de proefperiode is gegaan. Je vraagt hoe hij het vindt, geeft hem constructieve feedback en helpt hem bij de dingen waar hij tegen aanloopt. Wat jou betreft kan dit wel eens een enorme topper worden! Om kwart over zes sluit je samen met je collega’s af en kun je weer terugkijken op een geslaagde dag.

Wat bieden wij?

Volop doorgroeimogelijkheden

Vanaf dag 1 maak jij het verschil.

Werken in hartje Utrecht

Op je fiets naar kantoor.

Unieke werksfeer

Werk samen met een hecht team.

Vergroot je (super)krachten

Ook jouw ontwikkeling staat centraal.

Wie ben jij?

  • Je hebt ergens in de afgelopen jaren je HBO of WO diploma gehaald, bij voorkeur in de richting van bedrijfskunde of (retail)management. Dit is echter geen harde eis.

  • Affiniteit met telecom is een dikke plus, maar zeker geen vereiste!

  • Je wil je managementvaardigheden verder ontwikkelen.

  • Je bent sociaal oplossingsgericht en communicatief vaardigheden

  • Je hebt de ambitie om leiding te geven en wilt hier in de winkel een vliegende start mee maken.

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier. 

Gomibo Festival

Ben jij er volgend jaar ook bij?