Verkoopadviseur Zwolle (min. 12-16 u/w)

Solliciteer nu

Verkoopadviseur Zwolle (min. 12-16 u/w) 

Ga voor de optimale klantbeleving met de beste service en een eerlijk advies

Parttime | 12 - 16 u/w | Winkel Zwolle

Specialist van de Mobiele Wereld.

Als verkoopadviseur bij Belsimpel ben je het eerste aanspreekpunt in de fysieke winkel van Belsimpel. Samen met je collega's adviseer je de klant over telefoons en abonnementen; je zorgt dat elke klant de juiste keuze maakt. Je bent proactief en je vindt het een uitdaging om te zorgen dat de klant de winkel tevreden verlaat.

De arbeidsvoorwaarden bij Belsimpel

Bij ons ben je zelf in regie op je eigen ontwikkeling en hoe snel je doorgroeit. Hier sluiten onze arbeidsvoorwaarden bij aan. Zo wordt jouw groei beloond met een hoger uurloon. Je start op €14,44 bruto (bij een leeftijd van 21 jaar) en als jij je bewijst kan je per halfjaar doorgroeien in salaris. Daarnaast ontvang je een bonus van €250 bruto na 7 maanden in dienst bij Belsimpel.

Wat doe je als Verkoopadviseur in Zwolle?

Voor onze winkel in Zwolle zijn wij op zoek naar een nieuwe fanatieke collega. Als verkoopadviseur in één van onze winkels ben je het visitekaartje van Belsimpel. Onze klanten kunnen voor al hun vragen bij jou terecht en jij zorgt dat iedereen tevreden de winkel verlaat. Je voorziet de klant van het beste advies door het gesprek aan te gaan en de behoefte van de klant te achterhalen. Bij Belsimpel werken we niet met targets, dus je geeft de klant altijd een eerlijk advies en zorgt dat de klant naar huis gaat met het product dat het beste bij hem of haar past. Je hoeft niet helemaal thuis te zijn in de nieuwste telefoons en abonnementen, maar bent wel gemotiveerd om hier meer over te leren, zodat je klanten zo juist mogelijk informeert en snel de nodige informatie weet te vinden.

Naast het adviseren van klanten over telefoons, abonnementen, accessoires en verzekeringen ben je ook een servicepunt voor klanten. Je bent op de hoogte van de gang van zaken binnen Belsimpel, en weet direct de juiste informatie te vinden. Ook kunnen klanten bij jou terecht voor bijvoorbeeld het plakken van een screenprotector, het instellen van hun telefoon, het retourneren van hun aankopen en het ophalen van hun online bestelling. Je helpt daarnaast klanten die een probleem hebben met hun toestel door het probleem zelf aan te pakken of naar een reparatiecentrum te sturen als je het probleem niet gelijk in de winkel voor de klant kunt oplossen. Naar mate je er langer werkt, krijg je steeds meer verantwoordelijkheden. Zo mogen ervaren collega’s helpen met het begeleiden van nieuwe collega’s, en bijvoorbeeld de winkel openen of sluiten. Ten slotte zorg je ervoor dat klanten altijd terecht kunnen in een nette en schone winkel. Het werk is dus ontzettend gevarieerd, geen dag bij Belsimpel is hetzelfde!

Zo kan je dag eruitzien

‘s Ochtends begroet je collega Hermien en samen openen jullie de winkel. Eerste prioriteit? Koffie. Dan zorgen jullie er samen voor dat de winkel helemaal klaar is voor de opening en alles er netjes uitziet. Wanneer je hiermee klaar bent gaan de deuren open en komen direct de eerste klanten binnen. Je begint je dag goed: een ouder echtpaar zoekt een eerste smartphone zodat ze foto’s van hun kleinkind kunnen ontvangen. Je weet goed door te vragen wat ze precies zoeken in een telefoon; alleen WhatsApp draaien en misschien simpele foto’s maken is voldoende. Jij weet genoeg en vindt het perfecte budgettoestel voor deze klanten. Hierna help je een paar klanten bij het ophalen van hun online bestellingen en vervolgens is het tijd voor je pauze.

In de middag heb je een afspraak: een klant heeft een telefoon gekocht en wil graag dat je de gegevens overzet. Tijdens het overzetten kan zij lekker even de stad in, dus je hebt genoeg tijd om ervoor te zorgen dat dit helemaal foutloos gaat. Terwijl je hiermee bezig bent komt er een klant binnen met een lastige case over nummerbehoud, waar je niet direct het antwoord op weet. Gelukkig hebben we een systeem waarin je eenvoudig de benodigde informatie weet te vinden voor de klant en zo zorg je binnen no-time voor een goede oplossing. Vervolgens help je een meneer die dacht alle foto’s kwijt te zijn van zijn oude toestel. Het lukt jou toch om alle gegevens terug te halen! De klant bedankt je vriendelijk en vertrekt tevreden de winkel uit. De klant van de afspraak komt terug en heeft als bedankje een pak koeken voor je meegenomen. Zij was de laatste klant en je sluit samen met je collega’s de winkel af. Nu kun jij, net zo tevreden als al je klanten, naar huis fietsen.

Wat bieden wij?

Naast een marktconform salaris en speciale Belsimpel Benefits bieden we ook: 

Wat je er voor terug krijgt

Een bruto uurloon tussen € 9,20 (18 jaar) en €14,44 (21+ jaar), inclusief vakantiegeld.

De mogelijkheid om salarisstappen te maken binnen een half jaar, afhankelijk van je ontwikkeling en inzet.

Veel benefits, zoals kortingen en sportmomenten met collega's. 

Hoe het past naast studeren 

Shifts van 4 of 8 uur, zelf in te delen van maandag t/m zondag tijdens openingstijden.

Een flexibele planning die past in je studierooster.

 

Waarom het zo gezellig is

750 collega's met dezelfde werkdrive.

Teamuitjes, bedrijfsfeesten en -festivals en speciale retail dag voor alle winkel collega’s. 


Wat je ervan kunt leren

 Hoe langer je bij ons werkt, hoe meer nieuwe taken en verantwoordelijkheden je kunt krijgen.

Je ontwikkeling staat bij ons voorop; hiervan profiteer je gedurende je hele carrière!

Wie ben jij?

  • Je bent minstens 12 tot 16u per week beschikbaar, waaronder koopavonden en weekenddagen.
  • Je wil werken in een klein (maar gezellig!) team, en ook jij bent een echte teamspeler.
  • Je bent sociaal, stressbestendig, oplossingsgericht en communicatief vaardig.
  • Het helpen van klanten wakkert het vuur in je aan en je bent niet bang om op klanten af te stappen.
  • Affiniteit met telecom is een dikke plus!

Fluency in the Dutch language is required for this role; candidates will be assessed accordingly.

Gomibo Benefits

Ben jij er binnenkort ook bij? En alleen als je wil, want als je er niet van houdt is dat ook goed. Bij Belsimpel kan iedereen zichzelf zijn.