Verkoopadviseur Winkel (min. 12 - 16u)

Solliciteer nu

Verkoopadviseur Winkel (min. 12 - 16u)

Ga voor elke klant tot het uiterste, zoals je ook voor familie zou doen

Parttime | 12 - 16 u/w | Zie hieronder de locatie mogelijkheden

Specialist van de Mobiele Wereld

Belsimpel heeft zeven fysieke winkels verspreid over Nederland. Onze winkels zijn te vinden in Groningen, Zwolle, Utrecht, Tilburg, Den Haag, Amsterdam en Rotterdam. Momenteel zijn wij op zoek naar nieuwe collega's voor de winkels in onderstaande steden. In je sollicitatieformulier kan je aangeven voor welke winkels je wil solliciteren.

  • Utrecht

Als verkoopadviseur bij Belsimpel ben je het eerste aanspreekpunt in de fysieke winkel van Belsimpel. Samen met je collega's adviseer je de klant over telefoons en abonnementen; je zorgt dat elke klant de juiste keuze maakt. Je bent proactief en je vindt het een uitdaging om te zorgen dat de klant de winkel tevreden verlaat.

De arbeidsvoorwaarden bij Belsimpel

Bij ons ben je zelf in regie op je eigen ontwikkeling en hoe snel je doorgroeit. Hier sluiten onze arbeidsvoorwaarden bij aan. Zo wordt jouw groei beloond met een hoger uurloon. Je start op €15,94  bruto (bij een leeftijd van 21 jaar) en als jij je bewijst kan je per halfjaar doorgroeien in salaris. Na je 1e contractverlenging ontvang je de bonus van €250 bruto (na 7 maanden).

Wat doe je als Verkoopadviseur in de winkel?

Als verkoopadviseur in één van onze winkels ben je het visitekaartje van Belsimpel. Onze klanten kunnen voor al hun vragen bij jou terecht en jij zorgt dat iedereen tevreden de winkel verlaat. Je voorziet de klant van het beste advies door het gesprek aan te gaan en de behoefte van de klant te achterhalen. Bij Belsimpel werken we niet met targets, dus je geeft de klant altijd een eerlijk advies en zorgt dat de klant naar huis gaat met het product dat het beste bij hem of haar past. Je hoeft niet helemaal thuis te zijn in de nieuwste telefoons en abonnementen, maar bent wel gemotiveerd om hier meer over te leren, zodat je klanten zo juist mogelijk informeert en snel de nodige informatie weet te vinden.

Naast het adviseren van klanten over telefoons, abonnementen, accessoires en verzekeringen ben je ook een servicepunt voor klanten. Je bent op de hoogte van de gang van zaken binnen Belsimpel, en weet direct de juiste informatie te vinden. Ook kunnen klanten bij jou terecht voor bijvoorbeeld het plakken van een screenprotector, het instellen van hun telefoon, het retourneren van hun aankopen en het ophalen van hun online bestelling. Je helpt daarnaast klanten die een probleem hebben met hun toestel door het probleem zelf aan te pakken of naar een reparatiecentrum te sturen als je het probleem niet gelijk in de winkel voor de klant kunt oplossen.  Naar mate je er langer werkt, krijg je steeds meer verantwoordelijkheden. Zo mogen ervaren collega’s helpen met het begeleiden van nieuwe collega’s, en bijvoorbeeld de winkel openen of sluiten. Ten slotte zorg je ervoor dat klanten altijd terecht kunnen in een nette en schone winkel. Het werk is dus ontzettend gevarieerd, geen dag bij Belsimpel is hetzelfde!

Benieuwd naar een inkijkje in winkel Utrecht? Bekijk onderstaande video!

Wat bieden wij?

Naast een goed salaris en speciale Belsimpel Benefits bieden we ook: 

Wat je er voor terug krijgt

Een uurloon tussen €9,20 (18 jaar) en €15,94 (21+ jaar)

Dankzij onze doorgroeimogelijkheden kun je snel salarisstappen maken!

Veel benefits, zoals kortingen en sportmomenten met collega's.

Hoe het past naast studeren 

Shifts van 4 of 8 uur, zelf in te delen van maandag t/m zondag tijdens openingstijden.

Een flexibele planning die past in je studierooster.

Wat je ervan kunt leren

 Hoe langer je bij ons werkt, hoe meer nieuwe taken en verantwoordelijkheden je kunt krijgen.

Je ontwikkeling staat bij ons voorop; hiervan profiteer je gedurende je hele carrière!

Waarom het zo gezellig is

750 collega's met dezelfde werkdrive.

Teamuitjes, bedrijfsfeesten en -festivals en speciale retail dag voor alle winkel collega’s. 


Wie ben jij?

  • Je bent minstens 12 tot 16u per week beschikbaar, waaronder koopavonden en weekenddagen.

  • Je bent sociaal, stressbestendig, oplossingsgericht en communicatief vaardig.

  • Je wil werken in een klein (maar gezellig!) team, en je bent een echte teamspeler

  • Het helpen van klanten wakkert het vuur in je aan en je bent niet bang om op klanten af te stappen.

  • Affiniteit met telecom is een dikke plus!

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier. 

Gomibo Benefits

Ben jij er binnenkort ook bij? En alleen als je wil, want als je er niet van houdt is dat ook goed. Bij Belsimpel kan iedereen zichzelf zijn.