Werkstudent - Fraude

Solliciteer nu

Werkstudent - Fraude

Bouw mee aan ons fort waarin fraude niet meer voorkomt!

Parttime | min. 16 u/w | wo-niveau | Hoofdkantoor Groningen

Ambitie & out-of-the-box denken.

Belsimpel is het snelst groeiende telecombedrijf van heel Nederland, en daarnaast groeien onze internationale Gomibo domeinen erg hard. Dat trekt een hele hoop fijne klanten aan, maar ook mensen die het minder goed met ons en onze klanten voor hebben. Hoewel het misschien onmogelijk is, streven we tóch fanatiek naar een Mobiele Wereld waarin fraude minimaal plaatsvindt en bouwen we elke dag hard om de processen hierop te verbeteren. Om ons ultieme fort te creëren, zoeken we naar een Fraudespecialist. Een strijder die helpt om trends te analyseren, processen te verbeteren en als het nodig is de dader in de kraag te vatten. Op afstand weliswaar ;-)

Werkstudent bij Gomibo Group

Wil jij jezelf tijdens je studie ontwikkelen in een relevant vakgebied? Word werkstudent bij Gomibo Group! 

Bij Gomibo Group krijg je de kans om je op professioneel gebied te ontplooien naast je studie. Hetgeen wat je leert tijdens je opleiding, kun je meteen in de praktijk brengen tijdens je werk en tegelijkertijd bouw je waardevolle werkervaring op. Als werkstudent volg je ons Future Talent Program. Dat houdt in dat je onze inhouse trainingen volgt voor je professionele carrière. Ook deel je ervaringen met andere werkstudenten, bijvoorbeeld tijdens de lunch die je maandelijks met elkaar hebt. Je wordt begeleid door je teamleider op professioneel maar ook persoonlijk vlak. Je krijgt vanaf dag één veel verantwoordelijkheden en de juiste tools om waardevolle ervaring op te doen. 

Wil jij relevante werkervaring opdoen? Lees meer over het werkstudentschap bij Gomibo.

Wat doet onze Werkstudent Fraude?

Als Fraudespecialist ga je zorgen dat onze processen aan de ene kant goed werken voor klanten en collega's, en aan de andere kant preventief werken tegen fraude. Om dit goed te kunnen doen ben je vaak in de data te vinden. Je maakt rapportages, analyses en duikt in detail in cases om te begrijpen hoe ze in elkaar zitten. Je helpt de collega's van bijvoorbeeld Team Abonnementen en Team Klantenservice op afstand om ook fraude te herkennen en goed af te handelen. Bij grote incidenten trek jij aan de bel en zorg je voor een goede afhandeling van de case. Samen met de collega's van Business Development en het fraudeteam werk je aan verbeteringen en nieuwe ideeën die zorgen voor nog minder fysieke en digitale fraude. De rol van een Werkstudent - Fraude heeft een unieke dynamiek waarin je én veel aan verbeteringen werkt, en tegelijk in de frontlinie ligt als er incidenten zijn.

In deze functie ben jij degene die het contact onderhoudt met de security afdelingen van onze partners, zoals transporteurs, providers en afhandelaars van betalingen. Je krijgt veel vrijheid in het uitvoeren van je werk. Eigen initiatief is belangrijk en het intrappen van nieuwe deuren moet dan ook iets zijn waar je niet voor terug deinst. De kennis en expertise over de diverse fraudetypes is al in huis, dus neem de kennis als een spons op om een verdiepingsslag te maken!

Hoe kan je dag eruitzien?

Je checkt net de verzonden pakketten van gisteravond om te kijken of alle barcodes goed in het proces gekomen zijn, als Jesse van team Zakelijk naast je komt zitten. Er is net een melding binnengekomen dat een grootzakelijk pakket met een hoge waarde al dagen geen update heeft gekregen van de vervoerder. Je checkt de tracking status en ziet dat er inderdaad iets niet goed is. Samen met team Zakelijk bedenk je een plan: zij nemen contact op met de klant en jij gaat de Security afdeling van de vervoerder bellen. Gelukkig blijkt het vals alarm te zijn, maar de ochtend is voorbij gevlogen!

Het is tijd om te lunchen en met een groepje collega's hebben jullie lunch besteld in de heuse Gobistro. Ideaal moment om weer tot rust te komen en snel bij te tanken op het dakterras, want in de middag staat het Fraudeoverleg gepland waar je weer scherp wil zijn. Je hebt een analyse voorbereid naar aanleiding van een rapportage die je van het financiële team hebt binnengekregen. Vanuit collega's van verschillende disciplines krijg je nieuwe aanknopingspunten om van je analyse een verbeterproject te maken om te voorkomen dat criminelen pakketten van ons open kunnen maken tijdens transport. Misschien kunnen we de eerste stap komende week al wel testen! Aan het einde van de dag bereid je samen met Rients de maandelijkse call voor die je hebt met een betalingsverwerker. Je hebt alle interne signalen al keurig gebundeld, zodat je in een half uur de betalingsverwerker écht aan het werk kunt zetten voor ons. De tijd is voorbij gevlogen en het is tijd om af te sluiten. Je controleert nog een keer je mailbox en besluit om nog een biertje te drinken in de kantine, het is vrijdag dus dit betekent dat het gezellig druk in de kantine is!

Voordelen van het werkstudentschap

Arbeidsvoorwaarden

 Een bruto uurloon tussen €9,45 (18 jaar) en €14,69 (21+ jaar), inclusief vakantiegeld. 

De mogelijkheid om salarisstappen te maken binnen een half jaar, afhankelijk van je ontwikkeling en inzet.

Veel benefits, bedrijfsfeesten en -festivals en elke vrijdag een borrel op het mooiste dakterras van Groningen!

Future Talent Program

Een trainingsprogramma voor algemene- en specifieke skills in jouw vakgebied.

Persoonlijke begeleiding en intervisie

Leuke en leerzame uitjes in de vorm van een bedrijfsbezoek, activiteit of borrel

Ontwikkelmogelijkheden

Relevante werkervaring opdoen in jouw vakgebied 

Begeleiding van ervaren collega’s en de mogelijkheden om mee te lopen met verschillende afdelingen.

Combinatie met studie

Werken op het mooiste kantoor in hartje Groningen.

Shifts van 4 of 8 uur, zelf in te delen van maandag t/m vrijdag.

Een flexibele planning die past in je studierooster.

 


Wie ben jij?

  • Je hebt een WO-denkniveau 

  • Je bent 16 uur per week (of meer) op doordeweekse dagen beschikbaar tussen 9:00 en 18:00. Na de inwerkperiode is er de mogelijkheid om één keer per week een avondshift te werken.

  • Je hebt enige affiniteit met criminaliteit en fraudepreventie. Zelf ben je natuurlijk brandschoon.

  • Je bent analytisch ijzersterk en heel fanatiek.

  • Procesverbetering lijkt je leuk en interessant. 

  • Een studieachtergrond in gerelateerde onderwerpen zoals rechten, criminologie of finance is een pré. 

Bekijk nog meer vacatures voor het werkstudentschap bij Gomibo.

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier.

Gomibo Benefits

Ben jij er binnenkort ook bij? En alleen als je wil, want als je er niet van houdt is dat ook goed. Bij Belsimpel kan iedereen zichzelf zijn.