Onze Traineeships

Belsimpel is hard op weg om de mobiele wereld te veranderen. Wil jij zo snel mogelijk je steentje hieraan bijdragen en met een steile leercurve je talenten verder ontwikkelen? Dan is ons Traineeship wellicht iets voor jou! We bieden verschillende tracks aan voor ambitieuze talenten die net dat stapje extra willen zetten.

Slim en fanatiek

Tijdens het Traineeship krijg je als starter volop de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en Belsimpel beter te leren kennen. Weet je wel bij wat voor organisatie je wil werken, maar nog niet waar jouw talent het allerbest benut kan worden? Geen probleem, want tijdens het Traineeship krijg jij alle de ruimte om te ontdekken waar jouw kwaliteiten precies liggen. We leggen de lat hoog, we gaan altijd voor een 9 en zullen je hier ook altijd op uitdagen. Schrikt dit je niet af? Dan is het Traineeship iets voor jou.

Bij Belsimpel bieden we verschillende Traineeships aan. Ongeacht waar jij voor kiest, je persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Het Traineeship heeft een duidelijk programma, maar is niet in beton gegoten. We zorgen dat jij getraind wordt op vlakken die bij jou en de functie horen.

In welke rol start je?

Tijdens het sollicitatieproces stellen we samen met jou de functie samen die het beste bij jou past. Vanuit deze positie tel je vanaf dag één als volwaardig collega mee. Zo doe je snel veel ervaring op en leer je ons en jezelf beter kennen. Van team naar team hoppen is niet de intentie van het Traineeship, we willen namelijk dat je specialist wordt in je eigen vakgebied en dit lukt alleen door echt de diepte in te gaan. We besteden dus allereerst zoveel mogelijk aandacht aan het vormgeven van jouw rol, zodat je op de juiste plek komt te zitten. Toch benieuwd wat de andere teams doen en of je echt in de juiste functie zit? Tijdens het Traineeship krijg je de mogelijkheid om eens aan te haken bij een teammeeting van een ander team of een dagje mee te draaien bij een operationeel team. Ook wordt je functie gaandeweg gevormd. Waar je start hoeft dus niet te zijn waar je verder gaat – en zeker niet waar je eindigt.

Als wij groeien, groei jij mee

Bekijk hier alle traineeships

Begeleiding & training

Bij Belsimpel krijg je snel veel verantwoordelijkheden en nieuwe taken, maar je wordt zeker niet in het diepe gegooid. Er is altijd een ervaren collega aan jou toegewezen waarmee je regelmatig gesprekken voert over je voortgang en die je kunt zien als jouw coach. Daarnaast heb je in meerdere vormen de mogelijkheid om met andere trainees te bespreken waar je tegenaan loopt of om tips uit te wisselen. Onder andere in intervisiebijeenkomsten, maar ook op eigen initiatief tussendoor of tijdens trainingen.

Door middel van trainingen ontwikkel jij de kennis en vaardigheden die nodig zijn om echt de diepte in te gaan binnen het team waarin je werkt. Eén van onze belangrijkste trainingsprogramma’s gaat over slim werken, hierbij word je expert op het gebied van efficiënt werken en daarnaast leer je om stress buiten de deur te houden. Een extreem belangrijke training die een fundament legt voor de rest van je professionele carrière. Als je dit beheerst op het hoogste niveau, maakt dit jou in de basis een sterspeler op gebied van structuur en efficiëntie.

Afhankelijk van welk Traineeship je gaat volgen bestaan er nog veel meer trainingsprogramma’s. Denk aan uitgebreide trainingen om je gespreksvaardigheden te ontwikkelen, trainingen over en hoe je met lastige situaties op de werkvloer omgaat, maar daarnaast ook een compliance training. Onze trainingsprogramma’s zijn constant in ontwikkeling en elk jaar worden er nieuwe trainingen toegevoegd. Het leren kennen van onze cultuur loopt als rode draad door het Traineeship. Alle onderdelen geven weer wat wij belangrijk vinden en laten jou ervaren hoe wij met elkaar omgaan.

Omringd door talent

Op maat gemaakt

Intervisiegroepen

Training & Begeleiding

Word een specialist

Op maat gemaakt

Het Traineeship maken we op maat voor jou. Dit betekent dat wij tijdens het Traineeship altijd met je in gesprek blijven en kijken naar jouw kwaliteiten en voorkeuren. En ben je door de twee jaar heen? Dan kijken wij samen hoe we de periode na het Traineeship zo uitdagend mogelijk kunnen maken door een verdiepingsslag in je functie of mogelijk een andere functie. We kijken naar wat je leuk vindt om te doen en waar je goed in bent. Met de groei die Belsimpel doormaakt zijn er ontzettend veel mogelijkheden.

Wie zoeken we?

Jij voldoet honderd procent aan het Belsimpel DNA: je bent slim, positief, ontzettend fanatiek en ook nog eens in bezit van een flinke dosis nuchterheid. Of die nou uit Groningen komt of niet. Zolang je de juiste drive en het juiste enthousiasme meebrengt kun je ontzettend veel leren en bijdragen in het Traineeship. Een steile ontwikkelingscurve en plezier in je werk hebben, staan hoog op je professionele bucketlist. Daarnaast moet je goed in een team kunnen werken, om te werken naar het optimale resultaat. Jij wilt elke dag het verschil maken.

Ga jij met ons de mobiele wereld veranderen?

Kijk voor de functievereisten bij de specifieke Traineeship vacature. Het sollicitatieproces voor onze traineeships is hetzelfde als voor andere fulltime binnen Belsimpel. Wil je hier meer over weten?

Ons sollicitatieproces