Business Analyst

Solliciteer nu

Business Analyst

Signaleer de bottlenecks, optimaliseer processen en implementeer de oplossingen

Fulltime | 40 u/w | wo-niveau | Hoofdkantoor Groningen

Ambitie & out-of-the-box denken.

De Belsimpel cultuur ademt het continue doorvoeren van verbeteringen. Dit heeft ons gebracht waar we vandaag de dag zijn en legt de basis voor toekomstige groei. Als business Analyst vervul je hierin een cruciale rol. Elke dag zoek je naar kansen om Belsimpel beter te maken en verder te laten groeien in de Mobiele Wereld, maar soms ook daarbuiten. We vinden dat het altijd beter kan. We proberen maximale impact te hebben op onze collega’s en klanten, en helpen teams het werk leuker, slimmer en efficiënter te maken.

Wat doe je als Business Analyst?

Als Business Analyst wil jij tot op de bodem onderzoeken en begrijpen. Bij elk project, of het nu over logistiek of inkoop gaat, vraag jij door waar anderen stoppen. Door je analytisch inzicht en onderscheidend vermogen zie jij als geen ander het verschil tussen een symptoom en de oorzaak van een probleem. Om tot de beste oplossing te komen zet je je eigen creativiteit en technische skills in, raadpleeg je experts uit het vakgebied en werk je nauw samen met de betrokken teams.

Als een interne consultant ga je verbeteringen ontwerpen voor complexe bedrijfsprocessen, logistieke systemen en IT-applicaties en streef je naar meer efficiëntie en betere service voor onze klanten. We werken met alle teams in één pand, waardoor je snel even bij het inkoopteam langs kunt lopen om te kijken of jouw nieuwe ontwerp ook echt een verbetering oplevert in de praktijk. Daarbij ben je niet bang om een radicaal nieuw idee op tafel te gooien, zelfs niet als dat betekent dat we bijvoorbeeld onze pricing fundamenteel anders moeten organiseren. Jouw eigen initiatief juichen we 100% toe. Zo kun jij vanaf dag 1 echt het verschil maken.

Het Business Development Team

Het business development team bestaat uit een ambitieuze groep collega’s met verschillende achtergronden en specialisaties. Afhankelijk van wat je leuk vindt en waar je goed in bent kiezen we projecten die goed bij je passen of juist wat extra uitdaging bieden. Bekijk daarom ook de andere vacatures binnen het business development team!

Zo kan je dag eruitzien 

Met een verse kop koffie start je de dag met het openen van de mailbox. Je ontvangt de conceptwerktekening van de sorter voor uitgaande pakketstroom. Je checkt de eisen die je hebt opgesteld nauwgezet met het technisch ontwerp van de leverancier. Jouw voorstellen om de transportbaan smaller te maken zijn goed uitgewerkt, maar de positionering van de sensoren is nog niet zoals besproken. Je neemt direct even contact op met de lead engineer om dit op te helderen.

De rest van de ochtend heb je gereserveerd om verder gaan met de decision support tool voor het inkoopteam. Nu het assortiment zich verder uitbreidt wordt het steeds belangrijker om de juiste bestelvolumes te kiezen. Samen met het data science team heb je een model ontwikkeld dat rekening houdt met volumekortingen en seizoensinvloeden. Welke hobbels moeten nog genomen worden om een eerste versie te releasen nu Black Friday al bijna voor de deur staat?

Wat kun je van ons verwachten?

Arbeidsvoorwaarden

 Een goed salaris dat met je mee groeit.

Een gunstige pensioenregeling.

Veel benefits, zoals kortingen en sportmomenten met collega's. 

Gezelligheid

750 collega's met dezelfde werkdrive.

Teamuitjes, bedrijfsfeesten en VrijMiBo's

Een sloep om te varen door de Groningse grachten.


Ontwikkelmogelijkheden

 Persoonlijke ontwikkeling staat voorop.

Trainingen, 1-op-1 begeleiding, intervisie. Zoveel uitdaging en verantwoordelijkheid als je aan kan.

Werk & privé

Werken in het centrum van Groningen.

Training voor een goede werk-privébalans.

Flexibele starttijden & af en toe thuiswerken.


 


Wie ben jij?

  • Je hebt een WO-master in een technische/analytische richting, bij voorkeur Industrial Engineering, Technologie & Operations Management, Operations Research of Econometrics;

  • Je kunt in complexe situaties het overzicht bewaren en je bent nieuwsgierig om iets tot de bodem uit te zoeken;

  • Je bent analytisch ijzersterk;

  • Affiniteit met webshops, IT en e-commerce is een voordeel maar niet vereist.

Deze vacature staat open voor zowel starters als kandidaten met werkervaring. De projecten verschillen in scope, complexiteit en verantwoordelijkheden. In het proces worden je takenpakket en de rol die je gaat vervullen bepaald op basis van je interesses en vaardigheden. We spitsen dit toe op welk punt in je carrière je bevindt zodat je je kunt blijven ontwikkelen op verschillende fronten.

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier.

Gomibo Woodstock festival

Ben jij er volgend jaar ook bij?