Werkstudent - Pre-Management Traineeship (12-16 u/w)

Solliciteer nu

Werkstudent - Pre-Management Traineeship (12-16 u/w)

De perfecte voorbereiding op je carrière!

Parttime | 12-16u/w | wo-niveau | Hoofdkantoor Groningen

Ontwikkel waardevolle skills naast je studie.

Ben jij over (minder dan) een jaar afgestudeerd en wil je naast je studie zowel op professioneel als persoonlijk vlak waardevolle vaardigheden ontwikkelen op het gebied van management? Join het Pre-Management Traineeship bij Belsimpel: een unieke kans om tijdens je studie al te starten met je carriére en de perfecte opstap naar ons Management Traineeship!


Wat doe je als Werkstudent - Pre-Trainee?

Vanaf (ongeveer) één jaar tot drie maanden voor je afstuderen kun je met het pre-traineeship starten. Gedurende het sollicitatieproces kijken we samen in welk team jij gaat starten. Hierbij maken we op basis van jouw interesses een inschatting waar jij het allerbeste past. In dit team zul je tot het einde van je studie meewerken, waarna je daarna op deze afdeling het Management Traineeship vervolgt. Meer informatie over het Management Traineeship vind je hier!

Wanneer je bent gestart leer je in sneltreinvaart alle werkzaamheden van je team, want we zijn ervan overtuigd dat je alleen echt goed kunt leidinggeven als je zelf meester bent op de inhoud. Met je frisse blik als nieuwe collega kun je direct input geven op onze processen, want aan constant verbeteren hechten we veel waarde. Naast de inhoudelijke taken maak je daarom ook al snel kennis met projectmatig werken en haak je bijvoorbeeld aan bij een project gericht op het coachen van collega’s of het verbeteren van trainingen. Je wordt gedurende het hele traject intensief begeleid door een ervaren trainee en in jullie gesprekken kijken jullie samen waar jouw kwaliteiten liggen. Op zowel persoonlijk als professioneel vlak word je klaargestoomd voor een vliegende start van je carrière bij Belsimpel.

Om de vliegende start te bevorderen krijg je alvast trainingen die andere fulltime collega’s ook volgen. Van gespreksvaardigheden training tot trainingen gericht op zo slim en efficiënt mogelijk werken, wij zorgen voor een steile leercurve. Ook haak je al een keer aan bij een boekbespreking over een boek dat Jeroen & Jeroen hebben gelezen in de oprichting van Belsimpel. Op deze manier word je al helemaal ondergedompeld in onze cultuur, want die vinden wij erg belangrijk. Wij vinden constante verbetering en groei enorm belangrijk en daar kan een frisse blik van een Pre-Management Trainee aan bijdragen!

Wat je er voor terug krijgt

 Een uurloon vanaf €15.19.

De mogelijkheid om salarisstappen te maken binnen een half jaar, afhankelijk van je ontwikkeling en inzet.

Veel benefits, zoals borrels, kortingen en sportmogelijkheden.

Future Talent Program

 Een trainingsprogramma voor algemene- en specifieke skills in jouw vakgebied.

Persoonlijke begeleiding en intervisie

Leuke en leerzame uitjes in de vorm van een bedrijfsbezoek, activiteit of borrel

Hoe het past naast studeren 

We zijn geopend van maandag t/m zondag tussen 08.30 en 00.00 uur.

Shifts van 4 of 8 uur die je zelf kunt inplannen.

Werken in het centrum van Groningen!


 

Ontwikkelmogelijkheden

Relevante werkervaring opdoen in jouw vakgebied 

Begeleiding van ervaren collega’s en de mogelijkheden om mee te lopen met verschillende afdelingen.


Waar ga je aan de slag als Werkstudent - Pre-Trainee?

Het is mogelijk om in één van onze vier operationele teams aan de slag te gaan:
Team Verzenden & Bezorgen, Team Klantenservice, Team Retour & Reparatie of Team Abonnementen. Bekijk hier de vacatures om een beeld te krijgen van de verschillende teams.

Wie ben jij?

  • Je hebt bijna een hbo of wo-diploma in the pocket

  • Met je fanatisme en positiviteit weet jij mensen te inspireren.

  • Je bent ondernemend en proactief. Je ziet het werk liggen en krijgt er energie van om uitdagingen aan te pakken.

  • Je bent bij voorkeur minimaal 1 avond per week en 1 weekenddag per twee weken beschikbaar (zo niet, verzoek om dit aan te geven bij je sollicitatie).

  • Om ervoor te zorgen dat je ook voldoende tijd kunt steken in het afronden van je studie, bieden we pre-trainees de mogelijkheid om 12 uur te werken in plaats van de normale 16 uur. Schroom niet om contact op te nemen met werken@belsimpel.nl als je twijfelt of jouw wensen mogelijk zijn, in overleg is veel mogelijk.

  • Je bent opzoek naar een parttime uitdaging voor naast je studie en hebt de intentie om na je studie fulltime het Management Traineeship bij Belsimpel in Groningen te starten!

Fluency in the Dutch language is required for this role; candidates will be assessed accordingly.

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl. We brengen je graag in contact met één van onze trainees, zij kunnen je meer vertellen over hun ervaring met het (pre)traineeship bij Belsimpel!

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier. 

Gomibo Benefits

Ben jij er binnenkort ook bij? En alleen als je wil, want als je er niet van houdt is dat ook goed. Bij Belsimpel kan iedereen zichzelf zijn.