Supply Chain- & Change Management Traineeship

Solliciteer nu

Supply Chain- & Change Management Traineeship

Jij zorgt ervoor dat onze supply chain de (internationale) groei kan bijbenen

Fulltime | 40u/w | wo-niveau | Hoofdkantoor Groningen

Ambitie & out-of-the-box denken.

De Belsimpel cultuur ademt het continue doorvoeren van verbeteringen. Dit heeft ons gebracht waar we vandaag de dag zijn en legt de basis voor toekomstige groei. Als Trainee met focus op Supply Chain en Change Management vervul je hierin een cruciale rol. Elke dag zoek je naar kansen om Belsimpel beter te maken en verder te laten groeien in de Mobiele Wereld, maar soms ook daarbuiten. We proberen maximale impact te hebben op onze collega’s en klanten, en helpen teams het werk leuker, slimmer en efficiënter te maken. Jouw eigen initiatief als interne consultant juichen we 100% toe. Zo kun jij vanaf dag 1 echt het verschil maken.


Hoe ziet het traineeship eruit?

Een traineeship bij Belsimpel is dé manier om in de praktijk kennis op te doen in het Business Analyst-vak. Je duikt diep in de logistieke processen van Belsimpel en daarnaast leer je hoe je verbeteringen implementeert en doorvoert in de organisatie. Je specialiseert je in de richting waar je tijdens het sollicitatietraject samen met ons je voorkeur voor hebt bepaald. Blijk je tijdens je traineeship toch ergens anders beter te matchen? Dan is het switchen naar een andere specialisatie natuurlijk altijd mogelijk. Je komt er in de praktijk immers pas écht achter wat bij je past en waar je sterke punten liggen!

In twee jaar tijd word je begeleid door ervaren Business Analysts die wekelijkse 1-op-1-overleggen met je hebben. Daarnaast volg je tal van andere trainingen bij Belsimpel, zoals gespreksvaardigheden, efficiënt werken en change management volgens de Belsimpel methode. Tegen het einde van het traineeship heb je een grondig inzicht in de Supply Chain en Change Management en ben je goed gepositioneerd om een succesvolle carrière als Business Analyst te hebben.

Het team

Het Business Analyst team is samengesteld met een ambitieuze groep collega’s, elk met verschillende achtergronden en specialisaties. Afhankelijk van je persoonlijke interesses en vaardigheden, selecteren we projecten die goed bij je passen of die een extra uitdaging bieden. Naast SCM & Change Management, hebben we ook collega's die zich richten op de verzekeringssector, product ownership, zakelijke processen en Software-as-a-Service (SaaS). Deze specialisaties worden hier verder uitgelicht.

Wat doe je als Supply Chain- & Change Management Trainee?

Als Supply Chain & Change Management Trainee sta je midden in het hart van onze bedrijfsvoering, je bent dus een belangrijke schakel binnen Belsimpel en je hebt een dubbele rol. Je begint je traject door de basis van onze supply chain-processen te begrijpen: van inkoop, productieplanning, logistiek tot en met distributie. Hierdoor krijg je een holistisch beeld van onze operaties en hoe verschillende afdelingen met elkaar verbonden zijn. Daarnaast leer je over change management, een cruciale vaardigheid in onze dynamische omgeving. Je zult werken aan het beheer van de veranderingen die nodig zijn om onze supply chain te verbeteren en te optimaliseren. Dit kan variëren van het implementeren van nieuwe technologieën tot het herstructureren van teams en processen. Ook kun jij goed uitleggen wáárom we een verbetering uitvoeren. Om verandering teweeg te brengen, is het soms nodig dat je eerst één stap achteruit zet, om vervolgens twee stappen vooruit te kunnen zetten. Het is belangrijk dat je collega’s kunt enthousiasmeren voor de verbeteringen die je uitwerkt, zodat ze hier vol vertrouwen en met net zo veel plezier als jij mee gaan werken

Je zult de kans krijgen om te werken aan super concrete projecten, waarbij je problemen identificeert, oplossingen voorstelt en deze implementeert. Dit stelt je in staat om de theorie die je leert in de praktijk toe te passen en biedt je de mogelijkheid om een echte impact te maken op onze bedrijfsvoering. Voorbeelden van projecten:

 • Het verfijnen van logistieke handelingen (zoals verzamelen, inpakken en bijvullen);

 • Het implementeren van een geavanceerd voorraadbeheersysteem;

 • Het toevoegen van nieuwe verzendmethoden;

 • Het efficiënter maken van de leveringsstromen; of

 • Het opstellen van business rules voor de optimale keuze van de type verzending.

Wat bieden wij?

Naast een goed salaris, speciale Belsimpel Benefits, een gunstige pensioenregeling en 25 vakantiedagen per jaar bieden we ook:

Arbeidsvoorwaarden

 Een goed salaris dat met je mee groeit.

Een gunstige pensioenregeling.

Veel benefits, zoals kortingen en sportmomenten met collega's. 

Ontwikkelmogelijkheden

 Persoonlijke ontwikkeling staat voorop.

Trainingen, 1-op-1 begeleiding, intervisie. Zoveel uitdaging en verantwoordelijkheid als je aan kan.

Werk & privé

Werken in het centrum van Groningen.

Een automatisch verstelbaar bureau en je eigen noice cancelling headset.

Je bent eigenaar over je eigen projecten. Fouten maken mag, zolang je er maar van leert. 

 

Gezelligheid

750 collega's met dezelfde werkdrive.

Teamuitjes, bedrijfsfeesten en VrijMiBo's

Een sloep om te varen door de Groningse grachten.


Wie ben jij?

 • Je hebt een WO-diploma in de richting van Supply Chain Management, Technology & Operations Management of iets vergelijkbaars;

 • Indien je een WO-diploma Change Management hebt, ben je zeker welkom om te reageren als je affiniteit hebt met technische processen

 • In complexe projecten weet je altijd het overzicht te behouden;

 • Je bent analytisch ijzersterk en houdt van logistiek en techniek;

 • Je vindt het leuk om collega’s te enthousiasmeren;

 • Jij vraagt door waar anderen stoppen en je bent goed in het uitleggen waarom bepaalde keuzes worden gemaakt;

 • Je hebt maximaal 2 jaar werkervaring.

Fluency in the Dutch language is required for this role; candidates will be assessed accordingly.

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier. 

Gomibo Benefits

Ben jij er binnenkort ook bij? En alleen als je wil, want als je er niet van houdt is dat ook goed. Bij Belsimpel kan iedereen zichzelf zijn.