Verkoopadviseur Amsterdam (min. 24u NL/ENG)

Solliciteer nu

Verkoopadviseur Amsterdam (min. 24u NL/ENG)

Maak elke dag tientallen klanten blij met de beste service en een eerlijk advies

Parttime | Vanaf 24 u/w | hbo-niveau | Winkel Amsterdam

Jij bent Specialist van de Mobiele Wereld.

Als verkoopadviseur bij Belsimpel ben je het eerste aanspreekpunt in de fysieke winkel van Belsimpel. Samen met je collega's adviseer je de klant over telefoons en abonnementen; je zorgt dat elke klant de juiste keuze maakt. Je bent proactief en je vindt het een uitdaging om te zorgen dat de klant de winkel tevreden verlaat.

De arbeidsvoorwaarden bij Belsimpel
Bij ons ben je zelf in regie op je eigen ontwikkeling en hoe snel je doorgroeit. Hier sluiten onze arbeidsvoorwaarden bij aan. Zo wordt jouw groei beloond met een hoger uurloon. Je start op 14,94 euro (bij een leeftijd van 21 jaar) en als jij je bewijst kan je per halfjaar doorgroeien in salaris. Daarnaast ontvang je een bonus van 250 euro na 7 maanden in dienst bij Belsimpel.

Nederlands | English


Wat doe je als Verkoopadviseur in Amsterdam?

Als verkoopadviseur in één van onze winkels ben je het visitekaartje van Belsimpel. Onze klanten kunnen voor al hun vragen bij jou terecht en jij zorgt dat iedereen tevreden de winkel verlaat. Je voorziet de klant van het beste advies door het gesprek aan te gaan en de behoefte van de klant te achterhalen. Bij Belsimpel werken we niet met targets, dus je geeft de klant altijd een eerlijk advies en zorgt dat de klant naar huis gaat met het product dat het beste bij hem of haar past. Je hoeft niet helemaal thuis te zijn in de nieuwste telefoons en abonnementen, maar bent wel gemotiveerd om hier meer over te leren, zodat je klanten zo juist mogelijk informeert en snel de nodige informatie weet te vinden.

Naast het adviseren van klanten over telefoons, abonnementen, accessoires en verzekeringen ben je ook een servicepunt voor klanten. Je bent op de hoogte van de gang van zaken binnen Belsimpel, en weet direct de juiste informatie te vinden. Ook kunnen klanten bij jou terecht voor bijvoorbeeld het laten knippen van hun simkaart, het instellen van hun telefoon, het retourneren van hun aankopen en het ophalen van hun online bestelling. Je helpt daarnaast klanten die een probleem hebben met hun toestel door het probleem zelf aan te pakken of naar een reparatiecentrum te sturen als je het probleem niet gelijk in de winkel voor de klant kunt oplossen. Ten slotte zorg je ervoor dat klanten altijd terecht kunnen in een nette en schone winkel. Het werk is dus ontzettend gevarieerd, geen dag bij Belsimpel is hetzelfde!

Hoe kan je dag eruitzien?

‘s Ochtends begroet je collega Zahid en samen openen jullie de winkel. Eerste prioriteit? Schoonmaken en zorgen dat de winkel er netjes uitziet. Wanneer je hiermee klaar bent gaan de deuren open en komen direct de eerste klanten binnen. Je begint je dag goed: een ouder echtpaar zoekt een eerste smartphone. Ze zijn net opa en oma geworden en zoeken een telefoon waarmee hun dochter ze foto’s van hun kleinkind kan sturen. Je weet goed door te vragen wat ze precies zoeken in een telefoon; alleen WhatsApp draaien en misschien simpele foto’s van de hond kunnen maken is voldoende. Jij weet genoeg en vindt het perfecte budgettoestel voor deze klanten. Een luxe-toestel hebben zij immers niet nodig en dit scheelt ze veel geld. Hierna help je een paar klanten bij het ophalen van hun online bestellingen en vervolgens is het tijd voor je pauze.

In de middag maak je nogmaals de showmodellen een keer schoon. Terwijl je hiermee bezig bent komt er een klant binnen met een lastige case, waar je niet direct antwoord op weet. Gelukkig hebben we een systeem waarin je eenvoudig de benodigde informatie weet te vinden voor de klant en zo zorg je binnen no-time voor een goede oplossing. Vervolgens help je een meneer die dacht alle foto’s kwijt te zijn van zijn oude toestel. Het lukt jou toch om alle gegevens over te zetten! De klant bedankt je vriendelijk en vertrekt tevreden de winkel. Hij was de laatste klant en je sluit samen met je collega’s de winkel af. Nu kun jij, net zo tevreden als al je klanten, naar huis fietsen.

Nederlands | English

Wat bieden wij?

Naast een goed salaris en speciale Belsimpel Benefits bieden we ook: 

Wat je er voor terug krijgt

Een bruto uurloon tussen €9,70 (18 jaar) en €14,94 (21+ jaar), inclusief vakantiegeld.

De mogelijkheid om salarisstappen te maken binnen een half jaar, afhankelijk van je ontwikkeling en inzet.

Veel benefits, zoals kortingen en sportmomenten met collega's. 

Hoe het past naast studeren 

Shifts van 4 of 8 uur, zelf in te delen van maandag t/m zondag tijdens openingstijden.

Een flexibele planning die past in je studierooster.

 

Wat je ervan kunt leren

 Hoe langer je bij ons werkt, hoe meer nieuwe taken en verantwoordelijkheden je kunt krijgen.

Je ontwikkeling staat bij ons voorop; hiervan profiteer je gedurende je hele carrière!

Waarom het zo gezellig is

750 collega's met dezelfde werkdrive.

Teamuitjes, bedrijfsfeesten en -festivals en speciale retail dag voor alle winkel collega’s. 


Wie ben jij?

  • Je volgt een studie op HBO of WO-niveau (of hebt een tussenjaar) en bent minstens 24 uur per week beschikbaar, waaronder koopavonden en weekenddagen.

  • Je wil werken in een klein (maar gezellig!) team, en ook jij bent een echte teamspeler.

  • Het helpen van klanten wakkert het vuur in je aan en je bent niet bang om op klanten af te stappen.

  • Affiniteit met telecom is een dikke plus, maar geen eis.

  • Je bent sociaal, stressbestendig, oplossingsgericht en communicatief vaardig.

  • Je bent nog minimaal 1,5 jaar beschikbaar.

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier. 

Gomibo Benefits

Ben jij er binnenkort ook bij? En alleen als je wil, want als je er niet van houdt is dat ook goed. Bij Belsimpel kan iedereen zichzelf zijn.